COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

"Lélek lép a lajtorján" 1-33.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő történetek tőlem neked, neked, nekem
Tanulságos és örömteli történetek, klippek, filmek, programajánló és egyebek

A lélekemelők, vagyis akik rovatot vezetik: Déri Kriszti és Sudár Györgyi

Az összegyűjtött lélekemelőket itt találod:

 "Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 33.:
Hóbortos álmok tépnek (Györgyitől)

Szeretjük a grandiózus történeteket, főleg, ha kicsit rólunk szólnak. A párkapcsolatunk narratívája nagyon is meghatározza, hogy milyen az a világ, amiben élünk. A szürke szavak, a közhelyek, a sztereotípiák olyan világot építenek, ahol nincsenek igazi karakterek, izgalmas figurák, váratlan fordulatok, nem csoda, ha már a mese elején ásítozunk. Olyan sztorit írjunk a szerelemről, amit szívesen olvasnánk magunknak is.

Ez is egy vízió a szerelemről, nem is akármilyen. Akit hóbortos álmok tépnek, és tücskök húzzák a hintóját, nem lehet akárki?

Az én kedvesem, egy olyan lány akit,
hóbortos álmok tépnek,
kócos haját reggelente,
szelek fonják, ettől más
a kedvesem..."Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 32.:
Kicsi gólyáknak (Krisztitől; Köszönöm az ötletet Adorján Réka coach-hallgatónak.)

Azoknak küldöm, akik nem érzik magukat tökéletes szülőnek, tökéletes társnak és tökéletes vezetőnek. Van élet a tökéletesen tökéletleneknek, tökéletlenekkel, tökéletlenek mellett :)

Kapcsolódó beszélgetés: "Chaotic madness" 5.: Mi micsoda? Ez a Trainspotting-házasság (tökéletlen párkapcsolatok tökéletessége) 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 31.:
Az vagy, amit a tested mond rólad (Györgyitől)

A testbeszéded nem csak arról árulkodik, ki vagy, de visszafelé is működik: ha változtatsz a testbeszédeden, az befolyásolja mit gondolsz magadról. Amy Cuddy szociálpszichológus tanácsa így szól: Tettesd, amíg igazivá nem válik!

A testbeszédünk befolyásolja, hogy mások hogy látnak bennünket, de lehet, hogy azt is megváltoztatja, ahogy magunkat látjuk! Amy Cuddy szociálpszichológus azt mutatja be nekünk, hogy a "hatalmi pózok" felvétele -- magabiztos testhelyzetet felvenni még olyan esetben is, amikor nem érezzük magunkat annak -- befolyással lehet az agyunk tesztoszteron és kortizol szintjére, valamint hatással lehet akár a sikereink esélyére is.

http://www.ted.com/talks/amy_cuddy_your_body_language_shapes_who_you_are.html


 

 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 30.: Élj a mának!
(Györgyitől)

A kubai tengerpart, a málló vakolatok, a virág a hajban, a szivarok, a nyári fények mind-mind egy vízió az életről. Egy rekedt hangú énekesnő, egy meleg nyári este és néhány pohár bor már elég ahhoz, hogy a hétköznapok profánsága helyett vonzó víziót láss magad előtt. Ebben az értelemben az élet csak egy hangulat. Enyhe jelenhedonista alapállás ajándékozhat meg azzal az életérzéssel, amiről Caro Emerald énekel.

Kriszti nem bírta ki és hozzászólt:
Vigyázat: az enyhe jelenhedonizmus, a lustaság, üresség, a tengés-lengés, a kábítószer hatása alatti révülés, a giccsparádé szánsájn-érzés és mondjuk a "train spotting" kívülről látszólag talán nagyon hasonló viselkedés és hangulat, valójában mégis nagy különbségeket mutat. A kedvenc mondásom: nem minden könyv, ami annak látszik, ide is kiválóan adaptálható ;)

Kapcsolódó beszélgetés: Nagy fogadalmak vagy enyhe jelenhedonizmus, netán vad orgiák?
"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 29.: El nem érem :(
(Vizsolyi Júliától)

"Nekem itt van dolgom/ Nekem itt vannak álmaim"
"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 28.: Kezdjetek el élni-2012-ben már alig tehetitek! (Györgyitől)

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!

Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni,
Hogy milyen bolond voltam, hogy neked udvaroltam
Neked udvaroltam, az öledbe borultam
Többé onnan el sem tudtam menni, kezdjetek szeretni!

Kezdjetek nevetni, csak semmi melodráma
Senki bele nem halt még komédiába
Ripacsok, színészek, az élet a tiétek
Minek ölre menni, kezdjetek szeretni!

Kezdjetek el élni, hogy ne kelljen félni
Az utolsó órában, mikor már mindent megbántam
Ezerszer megbántam, oly sokáig vártam
Hogy elmúlt az élet...
...kezdjetek el élni! 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 27.: Egyszer (sem?) (Györgyitől)

"Egyszer összehajthatnál, aztán szétbogozhatnál"

 


 


"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 26.: It's Oh So Quiet (Györgyitől)

Csend és zaj, nyugalom és őrület így váltják egymást, sokszor átmenet nélkül. A kérdés, milyen gyorsan tudsz ráhangolódni a ritmusra. Ne hagyd el magad, tartsd az ütemet!"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 25.: Élvezd (Györgyitől)

"Élvezd hogy látsz, szagolsz, érzel, kelsz, fekszel
Hogy a szeretted rád mosolyog ezerszer.""Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 24.: Egy napon megöregszünk, de addig miénk a világ
(Györgyitől)

Te éled az életed? A te egyedi, megismételhetetlen kalandfilmed főszereplője, sztárja vagy, vagy örök néző maradsz az élet mozijában, ahol az izgalmak csak a vásznon zajlanak? Megéled a történeteidet, vagy azok a "mi lett volna ha" fekete lyukában landolnak és tűnnek el örökre? Ha öreg leszel, vajon lesz mit mesélned? Most még van idő, most még most van, a jelened a tiéd, építsd a történeteid, építsd a jövőd, hogy a "volna" szót kitörölhesd a szótáradból. Egy napon (dalszöveg)

Egy napon majd öregek leszünk
Ó bébi, mi is megöregszünk
És arra fogunk gondolni, hogy mennyi történetet tudtunk volna elmondani

Nem ejtek több könnyet, a szívem olyan száraz lett
Nem nevetek és nem sírok
Most már nem csak rád gondolok

De ha mégis megteszem, akkor nem is értem, hogy miért teszem 
Egy napon majd öregek leszünk
Ó bébi, mi is megöregszünk
És arra fogunk gondolni, hogy mennyi történetet tudtunk volna elmondani

Egy napon majd öregek leszünk 
Ó bébi, mi is megöregszünk
És arra fogunk gondolni, hogy mennyi történetet tudtunk volna elmondani

Egy napon majd öregek leszünk
Ó bébi, mi is megöregszünk
És arra fogunk gondolni, hogy mennyi történetet tudtunk volna elmondani"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 23.: Minden álmomban (Györgyitől)

Ilyen is a szerelem? Százféle változatban veled van?  Szép múlt vár rátok? És Te álmodsz még? Szeresd a rögeszméidet, és vallj nekik szerelmet!"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 22.: Tangó az élet (Györgyitől)

A tangó zenéje viszonylag lassú, de markáns ritmusú. A tánc természetes formája a hangsúlyokra való lépkedés, ez a szabályos, a zene lüktetésére történő séta (amely a férfi és nő esetében ütemében és irányaiban eltérhet, ameddig a kontaktus megmarad) képezi a tánc alapját. A gyakorlatban rendkívül nagy tere van az improvizációnak, a zene átélése és a rendelkezésre álló tér alapján a táncosok pillanatról pillanatra döntenek a követendő lépésekről. Az „akadémikus” lépést, a salidát bár kezdetben megtanulják a táncosok, de végül szinte sosem alkalmazzák. A tangónak „iskolái” sincsenek, mindenki saját érzései, saját stílusa alapján táncol.

Ahogy a jó tangónak, az elég jó életnek sincs receptje, mindenki saját habitusa, stílusa alapján táncolja. Nem kell mindenkinek ugyanúgy tangózni! A tangóban van fájdalom, öröm, érzés, szexualitás, alázat, vezetés, vannak könnyebb és fárasztóbb, unalmasabb és izgalmasabb szakaszok. Ha az élet egy tangó, nem az a lényeg, hogy mindig tökéletesen lépj, hanem az, hogy közben élvezd, és ha már unod a lépést, merj változtatni! Táncos vagy az élet színpadán, táncolj hát elegánsan, húzd ki magad, és lépj, akkor is, ha fáj, ha nem hallod a zenét, ha lekapcsolták a villanyt, vagy egyedül maradtál."Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 21.: Lemezgyáros a haverod? (Györgyitől)

Ha elhagytak, elváltál, nem szeretnek, egyedül vagy, hívd fel a lemezgyárat és írj dalt a fájdalmadból!

Íme a recept:
Először is nagyon-nagyon rosszul kell érezned magad. Naponta legalább 8 órát kötelezően szenvedned kell. Mindegy, hogy hol vagy, vágj fájdalmas arcot! Az utcán csak lehajtott fejjel közlekedj! A barátaidat semmiképpen ne hívd fel, a cél a gödör alja! Nézegess közös fényképeket, olvasgasd a leveleket! Idézd fel az elmúlt szerelmek összes fájdalmát, és fürödj benne jó hosszan! Olvass szerelmes verseket! Nézz szerelmes filmeket! Kínozd magad régi sms-ekkel! Fantáziálj hosszan arról, mit csinálhat éppen a másik! Ne merj reménykedni! És végül: Tanulj meg rendesen szenvedni! Ha valamit csinálsz, csináld rendesen... És ha elfogyott a negyven szivar, a pálinka, akkor jöhet a dal. Énekeld hangosan: De az élet szép..."Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 20.: Ringasd el magad (Györgyitől)

A dal magáért beszél. Az önvigasztalás olyan képesség, amire bármikor szükséged lehet. Szeress, de ne függj másoktól, tanuld meg magad elringatni!


 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 19.: Magas az ég (Györgyitől)

Ha a valóság sivataga túl szürke, ha napjaid elvesznek a profán torkában, ha unod már, hogy az utat nézed a lábad alatt, ha rég nem láttál már madarat, ha monoton az út, ha túl nehéz a terep, akkor csak emeled fel a fejed, nyisd ki a szemed, és nézz fölfelé! Az ég biztos ott lesz."Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 18.: Ölelj meg újra! (Krisztitől)


 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 17.: Az Egy álmai (Krisztitől)

Azt hiszem, ezt neked írták, amikor úgy érzed, nem érted a világot, s az se ért téged.

"s ami szabály, mind nélkülem
született:
ideje volna végre már
megszöknöm közületek."

Ezt pedig minden tanácsadónak (pszichiáternek, pszichológusnak, coachnak, mediátornak, ...) küldöm:

"Mert te ilyen vagy s ők olyanok
és neki az érdeke más
s az igazság idegállapot
vagy megfogalmazás""Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 16.: Tanulj ebből SOS (Krisztitől)

Kérlek, tanulj ebből SOS: így add el az életedet te magad saját magadnak! 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 15.: Valaki, akit ismertem (Györgyitől)

Hogyan lesz egy szakításból műalkotás? Hogyan kell a szerelmi bánatot átkeretezni?
A válasz az alábbi videóban. Nem csak dallá transzformálhatod a bánatod, de rögtön felfestheted magatokat a vászonra.


 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 14.: Nyuszi a kalapban (Györgyitől)

Az élet bűvészének tudnia kell, miből keresi a kenyerét, és miért szól hangosan a taps. Nem elég a csillámpor, nem elég a tehetség, ha nincs stratégia.
Tudod, mi a fő műsorszámod, mi az, amiben mindenkinél eredetibb vagy? És adsz enni a siker nyuladnak, vagy sajnálsz tőle egyetlen szál répát is?"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 13.: Romolj meg!: A problémamegoldó és megoldásközpontú gondolkodás temetése (Krisztitől)

Hát nem lélekemelő az egész életeden át tartó hiábavaló és megnyomorító papolás után, hogy légy jobb szebb, fiatalabb, sikeresebb, hibátlanabb és tökéletesebb?

"Annyi életem van, ahány halálom!"
Nem akarsz élni? Ezek után félsz még a problémáktól? Van egyáltalán probléma, vagy "csak" az élet, az egyszeri élet?!


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 12.:
Magány dicsérete (Krisztitől)

"Ámor fati" (a sors szeretete), fogadd a sorsod keményen vagy léhűtve :))) ahogy tetszik
. Itt egy minta, lélekemelő gyorssegély. Gyűjts még hozzá és próbáld ki! 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 11.: Vezess felhőkarcolót! (Györgyitől)

Csak nagyot érdemes álmodni! Bonts vitorlát, és irány a végtelen!
Az alábbi videóból megtudhatod, merre van a kiút a palackból, és hogyan kell felhőkarcolót vezetni."Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 10.: Az igazi nő (Györgyitől)

Az igazi nő átlát a szitán, mégis úgy csinál, mintha benne lenne a játékban. Kinn is van, és benn is. Vörös, fehér vagy fekete? Amelyik tetszik.


 

"Lélek lép a lajtorján"
Lélekemelő 9.: Valaki jár (Krisztitől)


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 8.:
"Vén törzsemben meg van írva" (Krisztitől)


 

Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 7.:
Pakolj és indulj! (Györgyitől)

Pakold össze minden bajod egy táskába, és temesd el a tenger fenekén - mondja a dal.

Vajon képesek vagyunk időnként bepakolni minden bajunkat egy virtuális bőröndbe, vagy állandóan a hátunkon cipelünk mindent? Lehet élvezni az utazást, ha az ember közben megszakad?

Persze vannak olyan problémák, amik nem tűrnek halasztást, és nem tűnnek el attól, hogy egy bőrönd fenekére száműzzük őket. De vannak olyanok, amiket nem kellene mindig a hátunkon cipelni, mert könnyen lehet, hogy az idő még nem hozta meg rá a megfelelő választ.

Ahogy utazás előtt bepakolunk egy bőröndöt, úgy érdemes időnként szortírozni a nyűgjeink között, és azoktól, amiknek már lejárt a szavatossága, nem is probléma, csak annak látjuk, vagy egyszerűen még nem kell vele foglalkozni, érdemes megszabadulni.

Szóval pakolj, és indulj, a problémacsomagod pedig mehet a tenger fenekére! Érzed, mennyivel könnyebb így?


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 6.: Téged nem (Krisztitől)

Szeretem magam. Szeresd magad!


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 5.:
Szívrablás (Krisztitől)


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 4.:
Felejtő (Krisztitől)


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 3.:
Trouble is a friend (Györgyitől)

A coaching egyik jelmondata: Keresd a válságot! A válság nem csak veszélyt, de lehetőséget is jelent, egy olyan kiemelt helyzetet, ahol a kompetenciáink viharos gyorsasággal fejlődhetnek, és új, kreatív ötletek kopogtathatnak az ajtónkon.

A baj mindenkit megtalál. A kérdés nem az, hogyan kerüljük ki, hanem, hogy mit kezdjünk vele. Mi lenne, ha a bajt tényleg a barátunkká tudnánk tenni, és mint egy útitárssal, kedélyesen eltársalognánk vele?

Az alábbi videó ezt a fogalmat keretezi át egy kicsit. A baj itt nagyon is inspiráló, hiszen egy alkotás született belőle. Vajon mi a saját életünkben tudjuk konstruktívan használni?

Trouble is a friend. Miért ne?


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 2.:
Marble Sounds: The time to sleep (Györgyitől)

Aktuális kedvencem ez a dal. A lelkem a zenétől, a képektől fényleni kezd és megdagad.

Jó lenne, ha mindannyiunknak lenne egy kis bogara, ami segít az élet vásznára valami maradandót alkotni. Mindegy, mi lesz belőle, csak kezdd el! És persze nem mindegy az aláfestő zene sem, mozdulj ritmusra, csináld jól. Élvezd.Hallgassátok és örüljetek!


 

"Lélek lép a lajtorján"
"Lélekemelő" 1.:
Hogyan dolgozik egy coach? (Krisztitől)

Gyere, vigyázunk rád, miközben megőrizzük a titkodat: te különleges vagy, tiéd a siker, tiéd a dicsőség :)Kulcsszavak:

Lélek lép a lajtorján,
ROM Színház,
coach képzés, coachképzés, coach, coachok, coaching, mediátor, mediáció,
Coaching Fesztivál 2013.

iLoveSchool

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 34 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...