COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Megakamasz és a panasz (Online tanácsadás)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Megakamasz és a panasz

Médiaajánló


Korábbi online tanácsadásokból:

Kedves Krisztina! 

9 éve vagyunk házasok, van egy 7 éves kisfiunk. Sajnos eljutottunk ahhoz a ponthoz, amikor egy komoly beszélgetés felszínre hozta a problémákat. A feleségem az utóbbi időben minden apró kérést, megjegyzést cinikusan fogott fel és mint utólag kiderült támadásnak vett és sok kis apró vita volt. Én nem vettem észre, ahogy süllyed ebbe az állapotba, így utólag látom, hogyan érintették ezek a dolgok. Pl. évek óta nem változtatta meg a jelszavát az email-jénél, előtte már többször is beléptem, hogy kinyomtassak olyat, ami neki érkezett, most nem sikerült és ezt poénosan adtam tudtára, hogy biztos van már titkolnivalója….no itt robbant a bomba. 
Ahogy utána olvastam, ez a helyzet leginkább a párkapcsolati burnout-ra hasonlít. Teljes érzelem, együttlétmegvonás. De nem válunk, sőt ez meg sem fordult a fejében. Én elhanyagoltam őt és a családot is…éjszakákat voltam a gép előtt, a család közbe aludt. Ők a kicsivel együtt feküdtem együtt keltek, egy ágyban. Így az együttlét is elég „macerás” volt és egyre ritkább. De mindent megtettem amit kért néhány kivétellel, tehát a minimum megvolt, de semmivel se több. 
A nagy beszélgetés után engem egy „villámcsapás ért”, újra olyan szerelmes lettem(44 évesen) a feleségembe, hogy el sem hittem magamról. Így most minden nap szenvedés, mert nem viszonozza érzéseimet, vagy csak felszínesen, üresen. De az az érdekes, hogy nem zárkozik el pl. közös programtól(vacsora kettesben), foghatom a kezét ha elmegyünk sétálni. A problémáról és az esetleges megoldásnál nem akar beszélni, inkább az időre bízza, majd megoldódik. Én tenni szeretnék érte, de sokszor úgy érzem felfalom a szeretetemmel, simogatásommal. Neki helyt kell állni a munkahelyén a gyereknevelés terén, a háztartásban és a párkapcsolatban is…sokat vállalt? Néhány nappal a beszélgetésünk után, pedig azt mondta, hogy semmi rosszat nem tud rám mondani nem én vagyok a hibás…azt mondja elpattant egy húr. A beszélgetés után sokszor kérdeztem tőle, hogy van-e valakije, de többször is megerősítette, hogy nincs, hozzátéve, hogy pedig voltak akik szerettek volna kapcsolatba kerülni vele, de ő elutasította. Mit tehetek? Mit kell tennem Mit nem kell tennem? A cirógatásra, törődésre azt mondja, jól esik neki, csak fura neki, hogy így megváltoztam, ilyet már 6-7 nem tettem vele. Az igazság az hogy annyira ragaszkodtam és ragaszkodom hozzá és a kisfiamhoz (bár ezt nem igazán mutattam ki eddig), hogy meg is halnék értük. Nem is tudom, hogy tudnám elviselni hiányukat… 

Egy megoldást kereső, kétségbe esett férj

Kedves Férj, 
örülök, hogy megosztotta velem a problémáját. 

Jellegzetes helyzetbe került, nincs egyedül. Sokszor tapasztalom, hogy a házastársak akkor mérik és "árazzák" fel a párkapcsolatuk értékét, amikor úgy látszik, veszélyben, netán felbomlóban van a közösség. A vészriasztás szélsőséges viselkedésre sarkallja a vesztes feleket. A túlzásba vitt rajongás ugyanolyan teher, mint annak hiánya. 
De kinek kell egy bukott hősszerelmes? Kit hozna lázba az egyszemélyes, amatőr rajongótábor? 
Ezen mindenképpen sos változtatni. Be kell szerelni egy termosztátot a rendszerbe. Ha túlzottan felmelegedne a szoba, kapcsoljon ki a fűtés, mielőtt önmagát hevítené túl a berendezés és végképp kiakadna a műszer. 

Van itt azonban még valami. 
Ön furcsa kéréssel fordult hozzám: 
1; 
Úgy szeretne lángolni, szerelmes lenni, hogy az ne zaklassa fel Önt. 
Minden szerelmes ugyanazt a kínt érzi, ha visszautasítják. Ezt szeretné megspórolni? Hideg fejjel megharcolni? Érzéketlenül megszenvedni? Nem ellentmondás ez Ön szerint? 
Ha ragaszkodik hozzá, hát ne legyen szerelmes! 
Tud nem szerelmes lenni? Ha nem tud, hogy tudná uralni az ezzel együttjáró érzelmeket? 
Ja, hogy az a megoldás Ön szerint, hogy a felesége is legyen szerelmes, ütemre? 
2; 
Azt akarja, hogy a felesége azt akarja, amit Ön akar (szerelmet), de persze ne azért akarja, mert Ön akarja, hanem magától akarja azt, amit egyébként és jelenleg kizárólag csak Ön akar (szerelmesnek lenni). 
Újabb paradoxon. 
Kezdeni kellene ezekkel is valamit. 

Amit most Ön csinál, inkább szánalmat generáló folyamat. Savanyú a szőlő reakció. Mindig leleplezi önmagát. Hol az érdektelensége nyilvánvaló, hol pedig a félelme. Rejtőzködjön! Legyen cool! 
Kutat a másikban (mondjuk az e-mailjében) és csodálkozik, hogy unalmas a szürke, transzparens, átlátható, minden pillanatban ellenőrizhető nő? Ne folytassa! Hagyja, hogy magával ragadja a kacérság lélektana! 

Ha szereti őket, varázsolja el a feleségét. Ne egy hisztiző kisgyerek sírjon az anyukája után, egy toporzékoló megakamasz cirkuszoljon több zsebpénzért. Ön férfi! Hódítson elegánsan! 
Nézzen filmeket és csenjen el egy-egy bravúros gesztust, mozdulatot, sőt, komplett stratégiákat, majd kezdjen Ön is bele. Ismételje. Tökéletesítse! Tanuljon a profiktől! 
Pl. Travolta a Ponyvaregényben: https://www.youtube.com/watch?v=lC9gkkSKWOI, a magabiztos Keresztapa:https://www.youtube.com/watch?v=ey50cNKc8O8, a vallatott a Tiszta románcban: https://www.youtube.com/watch?v=Qhv-E36ecjQ
Ez ám a jó válasz az Élet kihívásaira! 
Tanuljon az Élet Iskolájában! 
Elhúzták, hát iratkozzon be egy kurzusra és korrepetációra! Még nem késő. 

Őszinte szeretettel kívánom, hogy hasznára váljon a kemény tanácsom :) 

Dr. Kollárné Déri Kriszti / nemzetközileg akkreditált coach (ACC/ICF, MACC/IACM), Dr. Kollár Iskolája,http://www.drkollarcoaching.huDr. Kollárné Déri Kriszti

Cikkajánló:

Coaching-tanítás mint beavatás a deutero-tanulás világába

(Dr. Kollár blogja)


Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával


Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...