COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Kígyó lettem, aztán meg férfi nő

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Dr. Kollár Iskola, egy nagy piros pont az Élet Iskolájában

Kígyó lettem, aztán meg férfi nő

Kígyó lettem, aztán meg férfi nő (Online tanácsadás)

A problémám a következő.35 éves nő vagyok,közel 2 éve élek a jelenlegi párkapcsolatomban.Az elmúlt két év alatt folyamatosan éreztem,hogy ez csak egy felületes kapcsolat,nem olyan,amilyenre én vágynék.De azt is éreztem,hogy ebben a fiúban benne van a lehetőség,csak dolgozni kellene ezért a kapcsolatért mindkettőnknek.Ő az elejétől fogva egy falat húzott fel kettőnk közé,amit mindvégig éreztem,de sajnos képtelen voltam áttörni.Próbáltuk beszélgetéssel megoldani,de ez sajnos minden alkalommal kudarcba fulladt.Nem egyszer lebukott,hogy pornót néz,titkolózik,más lányokkal beszélget.Mikor számonkértem,az volt a válasz,hogy betegesen féltékeny vagyok,nincs semmi baj,higgyem el.Persze ebből az egészből én azt éreztem,hogy nem vagyok elég szép,elég jó neki,másra vágyik.Azt állította, velem nincs semmi problémája.Elmondtam neki,hogy nekem nagyon rosszul esik ez az egész,hogy ő internetes lányok után kajtat,és ha szeret,akkor legyen szíves szüntesse ezt be,vagy pedig váljanak el útjaink egymástól.Az első lehetőséget válaszotta,de havi rendszerességgel lebukott ismét,amit nagy veszekedések követtek,és úgy érzem az idő előrehaladtával egyre jobban eltávolodtunk egymástól.A veszekedések alkalmával minden egyes alkalommal sírva könyörgött,hogy ne hagyjam el,mert rajtam kívül nincs itt senkije,szeret,és szüksége van rám.(Nem tudom fontos e megemlítenem,hogy külföldön élünk.)Én pedig elérzékenyültem a síró férfi láttán,úgy éreztem,ha sír,akkor tényleg szeret,csak valami oknál fogva képtelen kimutatni az érzelmeit.Elmondtam neki hogyan tudna engem boldoggá tenni,egy pár apróságot,amivel minden nap érezhetném,hogy fontos vagyok neki.Persze ezekből sosem valósult meg semmi,mert amint megbocsájtottam másnap már minden a régi volt újra.A probléma ott csúcsosodott ki,amikor idén szeptemberben nyaralni voltunk,és egyik reggel arra ébredtem,hogy elment wc-re.Eltelt fél óra,és még mindig nem jött vissza.Gondoltam megnézem mi van vele.Benyitottam a wc-be és láttam,hogy meztelenül van és fényképezi magát a tükörben.Azt állította,hogy az égését fényképezi.(Persze,meztelenül...még jó,hogy a válla égett meg...na mindegy...)Belenéztem a képek közé,és láttam,hogy mindenféle meztelenül pózolós képet készített magáról.Ismét teljesen magam alá kerültem,de újból megbocsájtottam neki.Aztán egy héttel ezelőtt épp vacsorát készítettem,amikor láttam,hogy ismét fent van a fent említett szexkamerás oldalon,és épp egy nővel írogatnak egymásnak.Persze mikor szóvátettem a dolgot letagadta.Aztán mikor elment fürdeni aljas módon belenéztem a laptopjába,és láttam,hogy mit írt a lánynak.Nem fogom részletezni a levelet,de a lényege annyi,hogy egy gyönyörű,nagyon csinos nő vagy,és örülök,hogy én is és a nemiszervem is tetszik neked.Szeretnék többet megtudni a vágyaidról,alig várom,hogy újra beszélgessünk.Ezek olvasatán az adrenalinszintem az egekbe szökkent,és első felindulásomban beleolvastam a személyes naplójába.Sajnos arra nem volt lehetőségem,hogy az egészet ott akkor elolvassam,de elküldtem magamnak emailben,mert érdekelt mi az igazság.Aztán a dolgok egyre jobban bonyolódtak,ahogy elolvastam az elmúlt két év eseményeit.Kiderült,hogy ezt a szexkamerázást mindennapos szinten csinálja,sajnos többször is.(Júniusban elküldték a munkahelyéről többek között ezért,mert erre utaló dolgokat találtak a céges számítógépében az előzményekben.)A blog olvasása során kiderült,hogy havi rendszerességgel volt együtt férfiakkal!!!!!szexuálisan pénzért cserébe.Ez teljesen ledöbbentett,a mai napig nem tudom felfogni és feldolgozni.Valamint idehozott az otthonunkba egy párt illetve egy másik alkalommal egy férfit,akikkel szexuális kapcsolatot létesített,míg én dolgoztam.Valamint a blogjában kifejti többször is,hogy nem szerelmes belém,és nem is lesz soha,nem tart vonzónak,nem vagyok jó az ágyban (mégis hogyan lehetnék jó,ha nem engedett közel magához,egy fal van közöttünk,semmit nem kaptam tőle érzelmileg),alig várja,hogy megszabaduljon tőlem,és olyan nővel legyen együtt,aki dögös,és baromi jó vele a szex.Az,hogy mit váltott ki belőlem ez az egész,gondolom nem kell részleteznem.Az önértékelésem a Marianna-árokkal lehet kb hasonló mélységben.Ezeket a dolgokat mind szóvátettem,és többnyire az volt a válasz,hogy férfiakkal CSAK és KIZÁRÓLAG azért volt együtt,mert kíváncsi volt milyen lehet egy igazi hímvessző az emberben,de semmit sem érez irántuk.Szerintem ez minden kétséget kizárva biszexuális hajlam,amit Ő tagad!Kíváncsiságból kipróbálja az ember maximum egyszer,de nem havi rendszerességgel,pláne nem pénzért!Számomra undorító és gusztustalan dolog.Ami nagyon meglep ebben az egészben,hogy párom egy 2 diplomás baromira visszafogott,zárkózott ember,és soha nem feltételeztem volna róla ilyet,de szerintem más sem!Arra a kérdésemre pedig,hogy miért kellett kéjlakot csinálni az otthonunkból azt a választ kaptam,hogy azt hoz ide,akit akar.A mai napig állítja,hogy nem csalt meg engem,holott volt rá precedens,hogy egy párral élte ki szexuális igényeit az otthonunkban.Szerinte az orális szex nem minősül megcsalásnak.Véleményem szerint már egy csók is az,de mindenkinél máshol van a határ,ebben tisztában vagyok.Állítása szerint ezekhez a szexuális kapcsolatokhoz semmilyen érzelem nem társítható,és értsem meg,hogy megbánta amit tett,nagyon szégyelli,de rájött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,hogy milyen értékes ember vagyok,és hogy engem szeret,nem kell neki senki más.Véleményem szerint inkább attól tart,hogy nehogy egyedül maradjon.Ezt is olvastam többízben is a blogjában.Úgy érzem párom a virtuális világba és a hűtlenségbe menekül Önmaga elől,fél szembenézni a saját érzelmeivel is!A szexfüggőség eluralkodott rajta,ami persze mindennapos szinten hazugsághoz vezet,és ebből a mókuskerékből nagyon nehéz kilépni.Bevallom,nagyon nem volt korrekt dolog,hogy beleolvastam a személyes blogjába,de tegyük hozzá,hogy ezt az egészet Ő provokálta ki a viselkedésével.Rám szó szerint semmi ideje nem maradt,mert napi 24 órából 16-18-at a számítógép előtt töltött,és úgy éltünk egymás mellett,mint két jóbarát,de ettől semmi több.Egy párszor megkértem,hogy foglalkozzon velem,de erőltetni se akartam a dolgot,így nem ismételtem önmagam folyamatosan.Azzal pedig,hogy ne haragudjak,és higgyem el,hogy szeret jelen helyzetben nem sokat tudok kezdeni,mikor egy világ omlott össze bennem,és szó szerint még megemészteni se tudom a dolgot,nemhogy megbocsájtani,akármennyire is szeretem. 
A történetem dióhéjban ennyi.A következő kérdések vetődtek fel bennem,amikre egyszerűen nem tudom választ:Van-e értelme 35 évesen több időt elvesztegetni az életemből egy olyan emberre aki így megalázott ahelyett,hogy keresnék magamnak mást,aki megbecsül,tisztel és szeret és még esetleg lehet gyerekem is?Vagy idővel próbáljam meg háttérbe tenni a saját fájdalmaimat,és segítsek neki,hogy sikerüljön kilábalnia ebből az ördögi körből.Úgy érzem szeretem annyira,hogy képes lennék rá.A bizalom az már egy másik dolog... 
Kíváncsi lennék a véleményére,és hogy mit tanácsol. 

Üdvözlettel, 
Goti

Kedves Goti, 
azóta is ezzel a férfival él. Azóta is ezzel a férfival él? Azóta is ezzel a férfival él! 

„Tudom, hogy semmit sem tudok” (Szókratész) 

Vajon, mire lehet még kíváncsi tőlem? Hogy én mit tennék? Mi az én értékrendem? Remélem, nem! Mit segítene, hogy én miként élek? 
Mi mást mondhatnék azon túl, amit Ön egyébként is tud? 
A párja megcsalta többszörösen is. Férfival és nővel is. Pénzért is. Önt nem kívánja vagy nem csak Önt kívánja, mindegy is. Folyton hazudik. Nem dolgozik. Szóval, Ön pénzben is fizet azért, hogy átverjék. 

Az egésszel egyetlen gond van csupán: Ön azt mondja, nem így akar élni. Most ne szóljon egy szót se, csendben és észrevétlenül nézzen előbb balra, majd finom fejfordítással (csak lazán és természetesen) erősen koncentráljon jobb irányba is! Tart valaki pisztolyt a fejének, hogy ezt tűrje, csinálja? 
Mert akkor csak egy magyarázat van: Önnel azért történik mindez, mert ezt akarja. 

Most értem, hogy Ön nem akarja azt, amit egyébként akar és ez állatira zavarja. Illetve, hogy amit akar, az nem jó Önnek, ami meg jó lenne, azt nem akarhatja. Pontosabban, akar valamit, de nem jó személytől, aki meg alkalmas lenne rá, az meg nincs kéznél, szóval illúzió ettől mást akarni, más meg maga az illúzió. 
Ha ez az ember szeretné Önt, az a csoda lenne, ha meg Ön nem szeretné őt, az úgyszintén. 
Megkérdezhetném, hogy mit szeret benne, miért éri ez meg Önnek, de, ha szereti őt, akkor a normális válasz az, hogy csak, mert jobb ránézni, mint másra. 
Ha meg nem szereti, akkor végképp hiába kérdezem, hogy mit fizet Önnek, hogy úgy éljen, ahogy állítólag nem szeretne. 

Nyugodjon meg! Ezek csak a normalis kettős kötések (l. "Csavart csapda" PhD Dr. Kollár József). 
Elkezdjük felszámolni őket? 
Ok, fogjunk bele! 
Fel kell srófolnia a saját "árát"! Nem egyszerre (csak semmi szakítás, kidobás, meg sírás). Fokozatosan, de jó ütemben. Mindig kicsit többet kérjen. Emelje az értékét a figyelmének. Nagy "pénzt" reméljen a saját lényéért. Ne alkudozzon az álmaiért! 
És, hogy mi adja az Ön értékét? Fogas kérdés! Mi az, amiért Ön kicserélhetetlen? Mi az, ami verhetetlen előnyt jelent Önben a párkapcsolati piacon folyó versenyben? Mérje csak jól fel magát! Ha kell, szerezzen további kompetenciát! 
Ne adja fel, míg ezt nem dúdolja Cseh Tamással: "Tudok pár trükköt, mit nem tud senki más I Vidámmá teszlek van egy titkos fogás"! 
Adjon neki "sosemvolt gondolatot", "álmokat", "árvizet", "felhőt", "véres tornyokat"... előbb kígyó legyen, aztán meg férfi nő! 

De, ha eljutott ide, sose feljtse: 
"Egy ilyen élet nem jár akárkinek!" 
Még Önnek sem...Szeretettel kívánom, amit Ön a legjobban szeretne. 
Tisztelettel és üdvözlettel, 

Dr. Kollárné Déri Kriszti 
első, magyar coach GUINNESS-rekorder, 
nemzetközi fokozattal rendelkező mester coach, 
Dr. Kollár Iskola vezető trénere: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html
az IRM/KIM senior mediátor-kiképző trénere, 
Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008 Kuratóriumi elnöke, 
az IACM nemzetközi tanácsadói szövetség elnökségi tagja, a Magyar Design Közösség alapító tagja

Új tanácsadói szoftver:

http://drkollarcoaching.hu/coach_software.html


 

Találkozunk az álmok mezején!

http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html


1.Ha röviden be kellene mutatnotok magatokat, mit mondanátok?

21. századi kibernomádok.

2.A munkásságotokkal több területet is lefedtek, ha definiálnotok kelenne magatokat, akkor mit mondanátok? Illetve, van egy olyan pont, ahol találkoznak ezek a tevékenységek?

21. századi neonomádokként élvezzük a különféle gondolatrendszerek, virtuális tájak, életformák, érzelmek, létállapotok közötti vándorlást.  A virtuális, tehát valódi sztyeppék meghódítását. Nem szeretjük, ha nyereg alatt puhítanak minket, ha a folyókat természetes határoknak tekintik, ha a hidakat eltorlaszolják, ha a gázlókon feltartóztatnak, ha a várkapukat és a városokat bezárják előttünk.

3.Hogyan tudtok együtt dolgozni?

Lóhalálában.

4.Mit tartotok a legnagyobb problémának, amivel egy párkereső vagy egy párkapcsolatban élő szembesülhet?

Hogy nem tudják tudatosan  előidézni és élvezni „a lét elviselhetetlen könnyűségét”.

5.Mi a missziótok célja?

Hogy a hozzánk fordulók megtanuljanak átvitt értelemben vízen járni: ne nyeljék el őket az mezőgazdasági, az ipari és az információs társadalom egymásra zúduló hullámai.

6.Milyen problémákkal fordulnak hozzátok a leggyakrabban és, milyen milyen megoldásokkal készültök általában?

A hozzánk fordulók gyakran saját letelepült, biztonságara törekvő életükkel elégedetlenek. Segítünk nekik kitörni virtuális szekérváraikból az információs társadalom tudáshorizontja felé. Támogatjuk őket abban, hogy coolhunretekké váljanak. Olyan emberekké, akik vadásznak mások jó ötleteire, érdekes mintázataira, gondolataira, érzelmeire, mémjeire, hogy aztán felhasználják ezeket az önteremtésük és önmeghaladásuk céljából.

7.Milyen egyedi módszereitek vannak?

Olyan eszközöket fejlesztettünk ki, amelyekkel a hozzánk forduló partnereinket segíteni tudjuk abban, hogy új, korábban nem létező világokra nyíló alternatívákat keressenek annak érdekében, hogy ugrásszerűen megnöveljék az adott, már jól ismert döntési lehetőségeik terét. Az új alternatívák keresése és megtalálása ugyanis legalább olyan fontos, mint a már megtalált választási lehetőségek közötti döntés. A kettő bár kiegészíti egymást, mégis a keresés logikája nagymértékben különbözik a megtalált alternatívák közötti döntés folyamatától és lehetséges kimeneteitől.


Life és Business Design Intézet Kft., Dr. Kollár Iskolája bemutatja

Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

A Civil Rádió bemutatja: Dr. Kollár Iskolája

Kell-e nekünk önismeret? a CIVIL RÁDIÓBAN

Coaching alapok és irányzatok

Megjelent a Coaching alapok és irányzatok (Akadémia Kiadó) című könyv, melyben egy több, mint 30 oldalas fejezetben foglaltuk össze az ontológiai alapú tanácsadást.
Az ontológiai coachok GUINNESS REKORDEREK!

Megjelent PhD Dr. Kollár József cikke a Mozgó Világban: Kibernomádok, Neo és Orbán Viktor

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...