COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Ahogy egy születésnap a tortát fogják, s átvágják, épp úgy vágtál át

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Dr. Kollár Iskola, egy nagy piros pont az Élet Iskolájában

Kígyó lettem, aztán meg férfi nő

Kígyó lettem, aztán meg férfi nő (Online tanácsadás)

Kedves Szakértő! 
26 éves nő vagyok egy elég fura helyzetben és bár vannak, lehetséges opcióim nem tudom lenne-e értelme a dolognak. Szóval az én sztorim pár éve kezdődött akkor voltam 20 az akkori párom 21 nagy szerelem volt másfél évig voltunk együtt egy kis szüntet leszámítva. Akkor msn-en keresztül szakított velem, egy olyan dumával hogy egy kapcsolatban, ha egy probléma nem oldódik meg magától 2 héten belül, akkor azt nem lehet megoldani. Akkor egy darabig még ment a huza-vona vissza akartam kapni persze nem sikerült. Teltek az évek hol aktívabban hol kevésbé aktívan tartottuk a kapcsolatot. Persze ez annak a függvényében zajlott hogy volt-e éppen barátnője vagy nem. 
Aztán volt egy hosszabb szünet amikor nem igazán kommunikáltunk. Nekem nem volt párkapcsolatom minden próbálkozásom meddőnek bizonyult. Aztán 2014-ben megtalált. Beszélgettünk és azt mondta vissza akar kapni. Találkoztunk mondott minden szépet amit egy lány hallani akar és azt beszéltük meg, hogy megpróbáljuk de nem hivatalos a dolog amíg nem tudjuk, hogy változtunk-e (főleg szerinte nekem kellett)annyit hogy működjön a dolog. Másfél hónapig tartott a dolog, de az is úgy hogy este/délután mentem és már reggel mehettem is haza. Aztán egyik este neten beszélgetve kisült hogy neki hiányzik az exe és nem tudja hogy őt akarja vagy engem vagy egy harmadikat. Időt kért én adtam neki, de kértem egy hétig ne keressen, hiszen védeni akartam magam már amennyire még lehetett, mert én persze már kezdtem érzelmileg kötődni hozzá megint. Egy hét elteltével a szememre vetette, hogy ő időt kért és magányt kapott. Én próbáltam elmagyarázni a miérteket. 
Megint eltelt kb. egy hónap mire találkoztunk és persze jól megbeszélte, hogy nem tudja, mit vagy kit akar és maradjunk ennyiben. 
Persze később kiderült hogy a 7-8 évvel fiatalabb exe kellett neki. Akkor megint sokkal döcögősebb lett a kontakt. 
Aztán amikor életem legnehezebb időszakát éltem. Elvesztett 2 hozzám nagyon közelálló embert és ő végig mellettem volt. Eljött a temetésre végig „fogta a kezem”. Azóta tartottuk a kapcsolatot és kiderült anyuja nagyon szeretné ha mi újra egy pár lennénk. Azóta neki volt még egy kör az exel. Állítólag azért mert bár nem működik de ha éppen nincsenek együtt akkor nagyon teper a kiscsaj. A szülinapomon rendesen felköszöntött (amit eddig mindig egy üzivel intézett el) akkor derült ki számomra, hogy az exel megint külön vannak. És persze mi azóta összeborultunk egy párszor, de ennyi. Múltkor felvetette, hogy ő még nem aludt nálunk mondtam hogy csak nyugodtan, de amikor itt volt és tök jól elvoltunk hajnal 4kor mégis inkább hazament. Nem tudom mi ez az egész. Van közöttünk bizsergés meg flört meg csipkelődés és olyan összenézések, mint régen 
Azon gondolkodom, hogy lehetne-e bármi értelme annak, ha megpróbálnánk újra, hiszen alig van olyan nap hogy nem beszélünk és szinte mindig ő keres. Arra viszont nagyon ügyel, hogy véletlenül se náluk boruljunk össze, mert gondolom, nem akarja hogy anyuja csesztesse velem. 
Vélemény? 
Előre is köszönöm a segítségét!

Kedves Levélíró, 

köszönöm a bizalmát, de nekem sosincs véleményem. Én mester coach vagyok, elfelejtem Gizit a gangról, aki megengedheti magának, hogy saját, elrontott élete tanulságait másokra erőltesse szorult időkben. 
Sajnos segíteni se nagyon tudnék, mert az nekem is elkelne (itt a sok mosogatni való). 
Egyet azért tényleg megtehetek: szempontokat küldök Önnek, szeretettel és őszinte tisztelettel. Ez a legtöbb, amit egy coach a távolból ingyen is elereszthet. 

Mehet? 

Hogy jön ide anyu? Inkább húzzuk ki gyorsan! Felejtse el ezt a szempontot egy jó időre! 

Mi legyen? Mit igen? 

Szeretne egy olyan férfivel élni, aki kedve szerint váltogatja a nőket? Ha ideje engedi, dobja Őnt vagy keresi? Aki csak egyet tudott eldönteni: ő nem tud kettő közül dönteni? Ügyes kettős kötés! Brávót neki. Jól csinálja: versenyezzenek csak a nők az elsőségért! Régi és egyszerű trükk, de örök darab. 

Szinte szó szerint megismételhetném Önnek "Goti"-hoz írt válaszomat:http://www.csaladinet.hu/index.php?module=profs&action=faq&id=62255
kérem szépen, hogy olvassa el alaposan. Aztán hallgassa meg Cseh Tamást is, ne csak engem. Hogy stílszerű legyek, mi egy húron pendülünk! 
https://www.youtube.com/watch?v=q5kjWO5GkmQ

Az Ön esetéről (születésnapot emlegetett) hirtelen ez jutott eszembe: 
"Ahogy egy születésnap a tortát fogják, s átvágják, 
épp úgy vágtál át" (Udvaros Dorottya). 

De még ez sem biztos! Lehet, hogy az Ön számára ennél a férfinál jobb cserejátékosnak lenni, mint másnál kezdőnek. Lehet, hogy a párja a Real Madrid maga! Ezt Önnek kell tudnia. Mert akkor rendben. Egy sztárnál Ön is feljöhet. Sőt, fejlődhet. Egyébként az is megeshet, hogy egy másik csapatnál, mondjuk a Diósgyőrnél kezdő lehetne, játéklehetőséget kapna, sokat tanulna és innen felkerülhetne a Barcelona-hoz (khm, nem a Real Madridhoz!). (És én hogy utálom a focit!) Van egy halom színvonalas klub egyébként..., már ha ilyesmiben szándékozná játszani párkapcsolat nevű, nagy életjátékot. 
De az is lehet, hogy az egész csak örömfoci. Akkor meg lazítson. Nincs is tétje, nincs mit reméljen. 

Van egy mondás, ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Ön ezt elhiszi? És ha fordítva van? Ki mint veti álmát, úgy alussza ágyát? Szóval, kire veti ki a hálóját? Milyen nagy álmot mer álmodni? Látja, ettől függ minden."Ahogy egy születésnap után fáradtan, kábultan, 
mint egy álomban 
az ember maga marad, én úgy álltam, s azt gondoltam 
csak úgy váratlan: 
azért mégis ez ünnep volt" 

Sok szép ünnepet kívánok Önnek! 

Tisztelettel és üdvözlettel, 

Dr. Kollárné Déri Kriszti 
első, magyar coach GUINNESS-rekorder, 
nemzetközi fokozattal rendelkező mester coach, 
Dr. Kollár Iskola vezető trénere: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html
az IRM/KIM senior mediátor-kiképző trénere, 
Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008 Kuratóriumi elnöke, 
az IACM nemzetközi tanácsadói szövetség elnökségi tagja, a Magyar Design Közösség alapító tagja

Új tanácsadói szoftver:

http://drkollarcoaching.hu/coach_software.html


 

Találkozunk az álmok mezején!

http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html


1.Ha röviden be kellene mutatnotok magatokat, mit mondanátok?

21. századi kibernomádok.

2.A munkásságotokkal több területet is lefedtek, ha definiálnotok kelenne magatokat, akkor mit mondanátok? Illetve, van egy olyan pont, ahol találkoznak ezek a tevékenységek?

21. századi neonomádokként élvezzük a különféle gondolatrendszerek, virtuális tájak, életformák, érzelmek, létállapotok közötti vándorlást.  A virtuális, tehát valódi sztyeppék meghódítását. Nem szeretjük, ha nyereg alatt puhítanak minket, ha a folyókat természetes határoknak tekintik, ha a hidakat eltorlaszolják, ha a gázlókon feltartóztatnak, ha a várkapukat és a városokat bezárják előttünk.

3.Hogyan tudtok együtt dolgozni?

Lóhalálában.

4.Mit tartotok a legnagyobb problémának, amivel egy párkereső vagy egy párkapcsolatban élő szembesülhet?

Hogy nem tudják tudatosan  előidézni és élvezni „a lét elviselhetetlen könnyűségét”.

5.Mi a missziótok célja?

Hogy a hozzánk fordulók megtanuljanak átvitt értelemben vízen járni: ne nyeljék el őket az mezőgazdasági, az ipari és az információs társadalom egymásra zúduló hullámai.

6.Milyen problémákkal fordulnak hozzátok a leggyakrabban és, milyen milyen megoldásokkal készültök általában?

A hozzánk fordulók gyakran saját letelepült, biztonságara törekvő életükkel elégedetlenek. Segítünk nekik kitörni virtuális szekérváraikból az információs társadalom tudáshorizontja felé. Támogatjuk őket abban, hogy coolhunretekké váljanak. Olyan emberekké, akik vadásznak mások jó ötleteire, érdekes mintázataira, gondolataira, érzelmeire, mémjeire, hogy aztán felhasználják ezeket az önteremtésük és önmeghaladásuk céljából.

7.Milyen egyedi módszereitek vannak?

Olyan eszközöket fejlesztettünk ki, amelyekkel a hozzánk forduló partnereinket segíteni tudjuk abban, hogy új, korábban nem létező világokra nyíló alternatívákat keressenek annak érdekében, hogy ugrásszerűen megnöveljék az adott, már jól ismert döntési lehetőségeik terét. Az új alternatívák keresése és megtalálása ugyanis legalább olyan fontos, mint a már megtalált választási lehetőségek közötti döntés. A kettő bár kiegészíti egymást, mégis a keresés logikája nagymértékben különbözik a megtalált alternatívák közötti döntés folyamatától és lehetséges kimeneteitől.


Life és Business Design Intézet Kft., Dr. Kollár Iskolája bemutatja

Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

A Civil Rádió bemutatja: Dr. Kollár Iskolája

Kell-e nekünk önismeret? a CIVIL RÁDIÓBAN

Coaching alapok és irányzatok

Megjelent a Coaching alapok és irányzatok (Akadémia Kiadó) című könyv, melyben egy több, mint 30 oldalas fejezetben foglaltuk össze az ontológiai alapú tanácsadást.
Az ontológiai coachok GUINNESS REKORDEREK!

Megjelent PhD Dr. Kollár József cikke a Mozgó Világban: Kibernomádok, Neo és Orbán Viktor

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 29 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...