COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Háztartási szex

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Háztartási szex

 

Ajánló:
Legyél az utódunk!!!

Szolgáltatási franchise coachoknak, önismereti tanácsadóknak és mediátoroknak

Letölthető: tájékoztató PDF-ben

 

Tisztelt Doktornö! 
Egy valaszut ele kerültem ami sajnos nem könnyü.Ezert kerem tanacsat mert nem tudom mit tegyek. 
Elvalt vagyok, egyedül neveltem a gyerekeimet.24 es 22 evesek.2012 megismertem paromat aki par honap ismeretseg utan hozzank költözött.Ezt megbeszeltem anno a gyerekeimmel is.Paromnak is vannak gyerekei 2 felnött lanya es 2 kisebb 19 es 16 evesek akik az edesanyjukkal elnek.A fiu rendszeresen jön hozzank az iskolai szünetekben. 
A fiam tavaly elköltözött maradtunk harman.Amikor kerdeztem töle miert költözik azt mondta felnött,szeretne sajat lakast,sajat eletet.A lanyomnak azt mondta a parom miatt. 
Megprobaltam parom gyerekeivel egy harmonikus kapcsolatot teremteni amit neki az en gyerekeimmel nem igazan sikerült kialakitani.Ez kivaltott bennem egy "struccreakciot".A lanyommal 1 eve nem beszel egy vita miatt es sajnos a helyzet csak romlik. 
A lanyom sem kedveli öt ,tulajdonkeppen villamharito vagyok közöttük. 
Le kell hogy irjam meg hogy ugye közös haztartasban elünk de majdnemhogy en csinalok mindent.A lanyomnak olyan munkaideje van hogy alig van itthon.Este 9 ora fele jar haza nem varhatom el töle hogy este kezdjen mosni,fözni,takaritani.Ha a parom mos,biztos hogy egy idö utan jön a megjegyzes hogy a lanyom nem csinal semmit ö sem akarja az ö ruhait mosni.Csak azert csinalja hogy segitsen nekem.De majd ö megcsinalja maganak a sajt szennyeset.Mondanom sem kell ha a fia itt van mosok,fözök ra,eddig meg soha nem ment ugy haza hogy a piszkos ruhakat elvitte volna. Szoval egy olyan "en gyerekem te gyereked harc" folyik közöttünk.Es sajnos "csak" ez keseriti meg a kapcsolatunkat...amint a gyerekek szoba kerülnek kesz a vita. 
Az utobbi vita utan ami par hete törtent a lanyom es parom között azt mondta a parom hogy elköltözik,nem birja tovabb nyugalmat szeretne, nem varja el tölem hogy nekem kelljen kettöjük között valasztanom.Mehetek hozza amikor akarok.De nekem az a megerzesem hogy szep lassan ki fog hülni a kapcsolatunk.A lanyom is felajanlotta hogy elmegy neki sem jo ez igy, es ne ö legyen a "bünbak" azert ha szakitunk. 
Persze en meg kötödöm mindkettöhöz.A gyerekem akit nem szabadna "eldobnom" egy ferfi miatt es aparom akivel ezeket a problemakat leszamitva jol megvagyunk. 
Mit tegyek???Valasszam a gyerekemet es csinalom a "hotel mamat" tovabb...netan egy idö utan egyedül maradok, talan egy ev mulva azt mondja hogy külön szeretne költözni,felnött (itt külföldön ezt könnyü megoldani) vagy valasszam a paromat ami azzal jar hogy a fia jar hozzank tovabbra is es termeszetes hogy en csinalom tovabb azt amit eddig,ha itt van??? 
Sajna a paromnal ugy van ha neki kell csinalni valamit a lanyomra akkor elöbb utobb visszajön a megjegyzes de ha en csinalom az ö gyerekenek az termeszetes.Ha erröl megprobalok beszelni akkor csak annyit tud mondani :Akkor nem fognak jönni. 
Nem tudom mit csinaljak...hogy lehetne egy ilyen szituaciot megoldani... 
Elöre is köszönöm valaszat ami remelhetöen segiteni fog..de tudom nekem kell döntenem... 
Üdvözlettel Pingui

Kedves Pingui, 

nagy baj az ostoba szlogenekkel (pl. "mamahotel"), hogy torzítják az érzelmi és gondolati evolúciónkat. Ráadásul a világon semmi értelmük sincs. Ne higgyen nekik (senki)! 
Nem az a kérdés, hogy kell élni klisék (közhelyek, kiüresedett, semmitmondó minták) közé szorult giccsemberekként a sztereotíp (sematikus, sormintaszerű, szürke, jelentéktelen) sallangokkal (fölöslegességekkel) házaló "szakértők" szerint, . 
Miért lenne baj, ha a gyerekek szeretik a szüleiket és szívesen maradnak a közelükben? Az már nagyobb baj, ha ezt Ön nem élvezi vagy az örömét mások tönkre teszik. 

A termékenyebb és értelmesebb gondolatok megszületéséért ajánlanék egy másik szempontot: 

"ESZKÖZ LEGYEK VAGY MŰALKOTÁS?" (pHd Dr. Kollár József

Ön ebben a családban eszközként funkcionál vagy egy valódi műalkotás (pl. Mona Lisa személyesen)? És ebből az aspektusból édesmindegy, hogy a saját gyerekeivel kapcsolatban, a párja, vagy annak gyerekei vonatkozásában teszi fel a kérdést. 

Jobbat mondok: eszköz szeretne lenni vagy műalkotás? 
Erről mutatok is egy vicces és okos MÉM-et: 
https://hu.pinterest.com/pin/312648399110546885/

Legnyilvánvalóbb, hogy néha eszköz üzemmódra vált egy (és mindegyik) családanya. De mikor és hogyan lesz Ön a tisztelet, csodálat, szeretet tárgya? Milyen pillanat az, amikor bátran felkiált: magam vagyok (legalább magam számára) a szent cél? 

Ehhez persze meg kell kérnünk az árunkat. 
Hallgassa csak meg Cseh Tamás csudajó számát és mindent érteni fog:https://www.youtube.com/watch?v=kZiaZrJl5jY
(Próbálja megkeresni Cseh Tamás előadásában.) 

Mi az Ön ára? Mennyibe kerül az Ön élete? Hogy megsaccolja, számba kell venni az értékeit. Mi az (mik azok) a tulajdonságok, ami(k) miatt Ön nem kicserélhető egy másik személlyel? Mik azok a személyiségjegyek, gesztusok, érzelmek, bármik, amik nem helyettesíthetők egy multifunkcionális háztartási robotgéppel? 

Ha ez megvan, jöhet egy szuper design (professzionális terv), amivel szépen lassan, elsősorban fokozatosan felsrófolja (megemeli) a saját árát. 
Itt találhat hozzá újabb ötleteket: 
https://www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU

Weöres Sánodor Nobel-díjra érdemes coach (mert bizony a legjobb költők, írók jobb élettervezők, mint bármelyik pszichológus) figyelmezteti Önt: "Ki minek gondol, az vagyok annak" 
Én egy picit csavarintottam rajta: Aminek saját magát gondolja, az lesz mások számára előbb vagy utóbb. (És akkor tegyük fel máris ezredszerre is a kérdést: eszköz legyek vagy műalkotás?) 

Két (és több), összetartozó ember (pl. család) közti kapcsolat egyfajta agape-élmény. Háromfajta szeretet (erósz, filia, agapé) közül a legmagasabb rendű szeretet az agape (görög kifejezés). Az érosz a vágyakozó, a filia a baráti szeretet, az agapé a felebaráti, önzetlen, önfeláldozó szeretet megnyilvánulása.
Néha Ön legyen a csodálat tárgya, máskor pedig a szerettei. Az egyensúly beállításához még hosszú út vezet, de itt és most kell elkezdeni! 

"Ha erröl megpróbálok beszélni..." 
Ne! Sok beszédnek sok az alja és sorolhatnám (pl. "tett halála az okoskodás"). Ez is egy, a sok butaság közül, amit elhitetnek velünk a hatékony kommunikáció jegyében. Szóval, nem igaz, hogy mindent meg kell beszélni és attól majd nagyon jó lesz. (Gondoljon csak a szexuális kapcsolatra, ahol éppen a spontaneitás a cél és nem az, hogy órarendbe foglalják a következő aktus időpontját és módját...) 
Itt Önön áll a vásár. Próbálja meg a fentieket. Mit veszíthet? 
Nálam máris nyert, hisz hozzám fordult és ezért jó útbaigazítást kapott. 

Feladat: Minden reggel feltenni a kérdést a tükör előtt saját magának: Eszköz akarok lenni vagy műalkotás? Következő lépés felnőni a feladathoz (műalkotásként értéket hordozni és létezni). 

Szeretettel kívánok erőt, ösztönös jó érzéket, kifinomult ízlést, sok igényességet!

Dr. Kollárné Déri Kriszti 
első, magyar coach GUINNESS-rekorder, 
nemzetközi fokozattal rendelkező mester coach, 
Dr. Kollár Iskola vezető trénere: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html
az IRM/KIM senior mediátor-kiképző trénere, 
Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008 Kuratóriumi elnöke, 
az IACM nemzetközi tanácsadói szövetség elnökségi tagja, a Magyar Design Közösség alapító tagja


 

10+10% képzési kedvezmény a Dr. Kollár Iskolától!

A témához tartozó:

10+10=20% kedvezmény!
Amennyiben OkosKedden* jelentkezel a Dr. Kollár Iskolába, 10% kedvezményben részesülsz. Ha egyösszegben fizeted be a tandíjat, további 10% kedvezményt biztosítunk!
http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

*OkosKedd: 2016. március 22, március 29 és április 5.

A módszer kidolgozója, a magyar ontológiai iskola megteremtője: PhD Dr. Kollár József, elmefilozófus, költő, művészetkritikus. Módszeréhez és általa alapított nemzetközi szervezethez, IACM 26 ország tanácsadói csatlakoztak.

Többet olvashatsz róla ezen az oldalunkon: http://www.iloveschool.hu

Képzésünkön alaposan kitanulmányozhatod és elsajátíthatod: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

Nálam kipróbálhatod: http://pszichologus.szervezetepites.hu/

Szeretettel hívunk, várunk!

Dr. Kollárné Déri Krisztina

első, coach magyar GUINNESS-rekorder, Nemzetközi fokozattal rendelkező mester coach, az IRM/KIM senior mediátor-kiképző trénere, Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008. Kuratóriumi elnöke, az IACM nemzetközi tanácsadói szövetség elnökségi tagja, a Magyar Design Közösség alapító tagja

Dr. Kollár Iskola FRANCHISE-szövetség ajánlata: Franchise Képek az Iskola életéből: Dr. Kollár Iskola képekben Dr. Kollár Iskola Mémtelepe: Mémjeink


BÚÉK 2016.!

Találkozunk az álmok mezején!

http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html


1.Ha röviden be kellene mutatnotok magatokat, mit mondanátok?

21. századi kibernomádok.

2.A munkásságotokkal több területet is lefedtek, ha definiálnotok kelenne magatokat, akkor mit mondanátok? Illetve, van egy olyan pont, ahol találkoznak ezek a tevékenységek?

21. századi neonomádokként élvezzük a különféle gondolatrendszerek, virtuális tájak, életformák, érzelmek, létállapotok közötti vándorlást.  A virtuális, tehát valódi sztyeppék meghódítását. Nem szeretjük, ha nyereg alatt puhítanak minket, ha a folyókat természetes határoknak tekintik, ha a hidakat eltorlaszolják, ha a gázlókon feltartóztatnak, ha a várkapukat és a városokat bezárják előttünk.

3.Hogyan tudtok együtt dolgozni?

Lóhalálában.

4.Mit tartotok a legnagyobb problémának, amivel egy párkereső vagy egy párkapcsolatban élő szembesülhet?

Hogy nem tudják tudatosan  előidézni és élvezni „a lét elviselhetetlen könnyűségét”.

5.Mi a missziótok célja?

Hogy a hozzánk fordulók megtanuljanak átvitt értelemben vízen járni: ne nyeljék el őket az mezőgazdasági, az ipari és az információs társadalom egymásra zúduló hullámai.

6.Milyen problémákkal fordulnak hozzátok a leggyakrabban és, milyen milyen megoldásokkal készültök általában?

A hozzánk fordulók gyakran saját letelepült, biztonságara törekvő életükkel elégedetlenek. Segítünk nekik kitörni virtuális szekérváraikból az információs társadalom tudáshorizontja felé. Támogatjuk őket abban, hogy coolhunretekké váljanak. Olyan emberekké, akik vadásznak mások jó ötleteire, érdekes mintázataira, gondolataira, érzelmeire, mémjeire, hogy aztán felhasználják ezeket az önteremtésük és önmeghaladásuk céljából.

7.Milyen egyedi módszereitek vannak?

Olyan eszközöket fejlesztettünk ki, amelyekkel a hozzánk forduló partnereinket segíteni tudjuk abban, hogy új, korábban nem létező világokra nyíló alternatívákat keressenek annak érdekében, hogy ugrásszerűen megnöveljék az adott, már jól ismert döntési lehetőségeik terét. Az új alternatívák keresése és megtalálása ugyanis legalább olyan fontos, mint a már megtalált választási lehetőségek közötti döntés. A kettő bár kiegészíti egymást, mégis a keresés logikája nagymértékben különbözik a megtalált alternatívák közötti döntés folyamatától és lehetséges kimeneteitől.


Life és Business Design Intézet Kft., Dr. Kollár Iskolája bemutatja

Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

A Civil Rádió bemutatja: Dr. Kollár Iskolája

Kell-e nekünk önismeret? a CIVIL RÁDIÓBAN

Coaching alapok és irányzatok

Megjelent a Coaching alapok és irányzatok (Akadémia Kiadó) című könyv, melyben egy több, mint 30 oldalas fejezetben foglaltuk össze az ontológiai alapú tanácsadást.
Az ontológiai coachok GUINNESS REKORDEREK!

Megjelent PhD Dr. Kollár József cikke a Mozgó Világban: Kibernomádok, Neo és Orbán Viktor

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...