COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

A szakáll megnövesztése nem lehetséges hirtelen felindulásból

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

A szakáll megnövesztése nem lehetséges hirtelen felindulásból

Tisztelt Déri Krisztina Coach Tanácsadó 
Nem tudom hol lehetne érdeklődni? 
57 éves leszek júniusban. Válságosnak érzem a házaséletemet. 
Gyerekeim 30 31 évesek, még velünk élnek. Mindhárman kissé megviselődtünk. 
Nagyon rosszul viselem a kiszolgáltatott stresszes életemet. 
Férjem vállalkozásában dolgoztam hosszú időn keresztül, ugyan nyugdíjam nem lesz. Sok egészségügyi problémám van. Szívem 10 éve gyengélkedő. Jelenleg a súlyos inkontinencia betegség is problémát jelent. Folyamatos betét viselése ellenére napi szinten gyakran át kell öltözködnöm és éjszaka is. Sérvem nincsen. Március 2-án megyek urológiára 
Semmi pénzzel nem rendelkezem. Képeznem kellene magam amivel szükség esetén anyagilag fent tudnám magamat tartani. (Közgazdasági szakközépiskolai érettségivel nem tudok mit kezdeni). Természetgyógyászat érdekel. Nem tudom hogy ilyen jellegű tevékenységgel fent tudnám e tartani magamat? Képzés is nem kevés idő és pénz. Jelenleg Online és MLM tevékenységet is keresem amiből pénzhez tudnék jutni. Eddig még sajnos nem találtam. 
Ebben a korban milyen tevékenységgel tudnék elegendő pénzhez jutni hogy eltudjam tartani magamat? Ha gyerekeim elmennének és én veszélybe kerülnék, kénytelen lennék kimenni a sorházból ahol 10 éve élünk. Akkor mire számíthatnék jogilag ha kimegyek a házból? 
Bármilyen ötlet és javaslatnak örülök. Ha nem Önre tartozik ez a téma, 
Kérem írja meg hova forduljak tanácsadásért? 
Várom válaszát. Tisztelettel és Hálával V-né Éva

Kedves Éva, 
eszembe jutott egy mondás: 
"A szakáll megnövesztése nem lehetséges hirtelen felindulásból." 
Nos, ez a helyzet.

Pontosabban ezen kell változtatnia. 
Azt az időt, ami a felkészülésre, kompetenciafejlesztésre, vésztartalékok képzésére, a gyerekei elengedésére rendelkezésére állt, részben felélte, de nincs minden veszve. 
Nagyon jó, hogy ráeszmélt és egy szkennelő pontosságával feltérképezte a fekélyesedő életterületeket. Ezeket kell kézbe vennie és gyógyírt keresni rájuk. Évek óta kezeletlen sebek. Nem fognak máról-holnapra és végérvényesen megszűnni, ám nagy eredmény, ha a romlásukat megállítjuk és egy élhető(bb) életminőséget teremtünk. 

"Életmentő műtéti" feladat (csak metafora, de komoly): 
DÉRI KRISZTI-FÉLE 7-OSZLOP MÓDSZER, ha kevés a pénz, paripa, fegyver


Írja fel egy szép, tiszta lapra a fenti kérdéseit. Állapítsa meg a "MIT NEM" helyett a "MIT IGEN"-t, azaz a terméketlen szomorkodás helyett mi is a feladat (=cél) a gondok felszámolása érdekében! 
Minden feladat mellé tegyen hét oszlopot. Az első oszlopba jelölje meg a lehetőségeket és válasszon belőlük. Mielőtt döntene, minden lehetőség mellé rendeljen 2-2 számértéket 1-10-ig. 1-10-ig mennyire kivitelezhető, azaz reális a cél, és újabb 1-10 pont annak alapján, mennyire örömteli a várható kimenet, azaz eredmény. 
A második oszlopba tüntesse fel, mennyi időre volna szüksége, hogy megvalósítsa a célkitűzéseket. A harmadikba azt jelölje meg, mikor, hol, milyen gyakorisággal végzi majd el a (rész)feladatokat. 
A nehezén túl vagyunk. Csakhamar itt vár a terv "design" része is...

Például: 

1. oszlop (Mi itt a "probléma"?): 
"Nagyon rosszul viselem a kiszolgáltatott stresszes életemet." 

MEGOLDANDÓ: STRESSZKEZELÉS. 

2. oszlop (Hogyan?): 
Veszek egy gyógytát / feliratok egy adag nyugtatót a háziorvossal / elmegyek jógázni... 
-gyógytea: kivitelezhető (8 pont/10 pont), kissá örömteli (3 pont/10 pont) -> összpont 11 
-nyugtató: kivitelezhető (10/10 pont), egyáltalán nem örömteli (1 pont/10 pont) -> összpont: 11 
-jóga: nehezen kivitelezhető (5 pont/10 pont), nagyon örömteli (új barátokat találhatok, mozgás, szerotonin szintem emelkedése várható, stb., 10/10 pont) 
-> összpont: 15 pont 

"MEGOLDÁS": (bármi, ami a; kézenfekvő, kivitelezhető, azaz "likeliest" és b; szimpatikus megoldás, azaz "loveliest" c; lehetőleg mindkettő együtt, azaz design). 

Folytassa kérem a felsorolást a levele alapján! 

3. oszlop 
A lényeg, hogy bármilyen csekély pontszámot rendel az egyes tételekhez, 1 héten belül belefogjon a megvalósításba! 
Az összpontszám alapján (ezek az én szubjektív pontjaim, nyugodtan bírálja felül őket kedvére) bármilyen nehézség is jelentkezik, a jóga látszik legalkalmasabbnak, tehát ELKEZDEM! 2017.05....-tól itt és itt (helyszín), órától (időpont és gyakoriság), Ft-ba fog kerülni. 

4. oszlop 
Mit várok a feladat "megoldásától"? Honnan tudom, hogy elértem a reálisan szóba jöhető, egyébként pedig örömtelinek is igérkező célomat? 
Pl. 
Jóga: 
-nem múlik el az inkontinenciám, de x hónapon belül javul (orvostól megkérdezni, mi a reális esélyem erre!) 
-megpróbálok egy szimpatikus résztvevővel szóba elegyedni, ha lehet, összebarátkozni (tényleg kell ez nekem? Kell, mert Jolika, a szomszédasszonyom folyton csak panaszkodik, viszont egy sporttársam több erőt ad, mint amennyit Jolika leszív...) 

5. oszlop 
Ha kell, részfeladatokra bontjuk a projekteket: 
Minek nézzek utána (hol van jóga a közelemben), kitől, mire kérdezzek rá (informálódom, hogy elégedettek-e azok, akik már kipróbálták azt a helyszínt, oktatót, stb.), mire figyeljek (1 hónapban a jóga y Ft-ba kerül, tehát nem vehetek cigit, mert ezzel megspórolom a jógára a pénzt). 

6. oszlop: 
Nem felejtem el, hogy megkérdezzek másokat is, hátha mondanak ennél jobb és örömtelibb (egyszerre reális és egyszerre kedvem szerinti) "megoldásokat". Esteleg összegyűjtöm azokat a szempontokat és személyeket, amik és akik segítségemre lehetnek a megvalósításban (Marika is jár jógázni, elmegyek vele, mert ő egyébként is kocsival gurul el odáig / a lakóhelyemhez közelebbi jógastúdiót próbálom ki, mert így nem kell bérletet vennem...). 

7. oszlop: 
Mik a következő álmok, vágyak, amik -ha az eddigieket elvégeztem és elértem-, nem is légbőlkapottak, sőt, egész elérhetőekké váltak? 

Ne feledje, az életet napról-napra kell élni! Kezdjen cselekedni! Amit ma elmulasztunk, holnap már egyáltalán nem biztos, hogy pótolhatjuk. De az álmok, a vágyak, a szép remények adnak elegendő hajtóerőt ahhoz, hogy érdemes is legyen a születéstől a halálig rendelkezésre álló óriási kalandot levezényelni!

Hajrá Éva, az én legkedvesebb tábornokom!
A hadtáp már Önnel van (az éltető tanácsom és szeretetteli üdvözletem), csak a sereget kell irányítgatni.Aki válaszolt: 
Dr. Kollárné Déri Kriszti 
első, magyar coach GUINNESS-rekorder, 
nemzetközi fokozattal rendelkező mester coach, 
Dr. Kollár Iskola vezető trénere: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html
az IRM/KIM senior mediátor-kiképző trénere, 
Magyarország első coachszövetségének, a Magyar Coachszövetség 2008 Kuratóriumi elnöke, 
az IACM nemzetközi tanácsadói szövetség elnökségi tagja, a Magyar Design Közösség alapító tagja 

Szeretettel ajánlok figyelmébe egy kiváló regenerálódási lehetőséget: OKOSFALU, http://www.drkollarcoaching.hu/okosfalu.htmlDr. Kollárné Déri Kriszti

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...