COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

"Kriszti kedvencei" 1-26.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Összes "kedvenc" bejegyzést itt találod, "Kriszti kedvencei":

 

"Kriszti kedvencei" 26.: József Attila: Balatonszárszó

16 éves Zita lányommal ez a -nem egyetlen- közös kedvencünk. Bárcsak meggyógyulnál, drágám :)

"Je n'ai point de thčme,
excepté que je t'aime -

költeni csak ezt tudtam,
mert mindig elaludtam"

 


 

 

"Kriszti kedvencei" 25.: Ran, Káosz -"Gondold meg hát ember, mit cselekszel!"

Hidetora fejedelem átadja birodalmának irányítását legidősebb fiának, Tarónak. Szaburu, a legkisebb fiú nem helyesli apja döntését, mert mindkét bátyját túlságosan hatalomszeretőnek ismeri, s emiatt egyiküket sem érzi alkalmasnak egy egységes állam vezetésére. Az atya ezért Szaburu ellen fordul, de hamarosan kénytelen lesz belátni, hogy "lázadó fiának" igaza volt. A filmben Kuroszava Akira Shakespeare Lear király című művét meséli el, a történetet a XVI. századi Japánba helyezve át. Szándéka szerint létfontosságú kérdésekre kíván bennünket figyelmeztetni, ahogy a Filmkultúra kritikusa is írta: "Kuroszava, a gondolkodó és művészetével hatni tudó, felelős ember a lehető legaktuálisabb veszélyre hívja fel a figyelmet: az emberiség bármelyik pillanatban elpusztíthatja önmagát. Jól megrajzolt portrét tart elénk a rendező: ilyen voltál, ilyen vagy - gondold meg hát ember, mit cselekszel!"


 

"Kriszti kedvencei" 24.: Cinema paradiso; Ne irtsd ki a legszebb jeleneteidet!


Az apját a háborúban elvesztő Salvatore rajong a filmekért, és ha csak teheti, minden idejét a moziban tölti. A parányi Cinema Paradiso az otthona, a filmek a szülei. A vetítőterem és a gépház serdülőkorának legfontosabb helyszínei, ahol meghatározó élményekben van része. A folyton ott tüsténkedő fiú különös barátságot köt az életvidám középkorú mozigépésszel, Alfredoval (Philippe Noiret), aki tanácsokkal látja el a szerelemről, és az élet nagy dolgairól. Salvatore a Cinema Paradisoban dolgozik tanoncként addig a szomorú napig, amikor a mozit tűzvész pusztítja el. (Nézd meg a teljes filmet, megtalálod a youtube-on: Cinema paradiso)
Itt azt a jelenetet látjuk, amikor felnőttként visszatér és rábukkan azokra a filmkockákra, amiket a prűd mozigépész vágott ki és össze a vetített filmekből.

Sok kérdés felvethető a film kapcsán a te életedre vonatkozóan is, itt csak gondolatébresztőként néhány:

Vajon, te eladod magadnak a saját életedet? Képes vagy megragadni egy különleges, mások által nem hozzáférhető módon?
Túl tudsz lépni az önsajnálaton, panaszkodáson és valami furcsa nézőpontból vizsgálni, majd meg is szeretni úgy egyben az egészet?
Ha a jelened nem alakul valami fényesen, mik azok a filmkockák, amiket kivágsz, elfelejtesz, letagadsz (pl. válás után törölt szép emlékek, a volt társad erényei, az összehordott értékek)? Ebből nyersz erőt az ön- és környezet-pusztító dühödhöz, haragodhoz, fájdalmadhoz?
Mik azok a filmjelenetek, amiket összeraksz és rosszabb időkben levetíted magadnak?
Melyek azok a filmrészletek, amikről tudsz, de elhallgatsz (pl. kínos dolgaid, szégyellt tetteid, egykori vágyaid, álmaid, terveid, különleges dolgaid), ezáltal a hiánykultúrán edzett egyenemberré nyomorítod magad és a gyerekeidet?


 

"Kriszti kedvencei" 23.: Nem tudom a neved, hogy segítsek neked?


Nem tudom a neved, hogy segítsek neked coachként?
Betegségem alatt szeretettel és őszinte tisztelettel küldöm a férjemnek, aki mindig segített nekem (coachként is :)
Remélem, neked is van egy kiválóan képzett ontológiai coachod!
"Kriszti kedvencei" 22.: Add el az életemet nekem!

Majd akkor vagy coach és bármilyen tanácsadó, ha így eladod a világvégét is nekem!
Az Apokalipszist nem tudod megakadályozni, visszafordítani, engem pedig megnyugtatni a megkopott klisékkel.
Vagy azt mondanád most is: nyugodj meg, üljünk le és beszéljük meg, mindenre van megoldás? Segít a józan ész, a hatékony kommunikáció? Ugye, már te is csak nevetsz ezen? :)))"Kriszti kedvencei" 21. "Édes, ugye, mi feledünk?"

A szerelem gyenge ontológiája: ilyen is a szerelem! Ezután nézd meg a való világot és a többi ostobaságot :)
Itt valahogy nem arról olvasunk, hogy miképp kommunikáljunk otthon, a házasságunkban, párkapcsolatunkban hatékonyan és beszéljünk meg mindent..., gondolkozzunk csak ezen :)))

Édes, ugye, mi feledünk?
Drágám, ugye, a napok évek
Nem rontják meg a mámorunk,
Nem rontnak meg engem s téged?
(Ady Endre)


 

"Kriszti kedvencei" 20. "Semmiért egészen"

A szerelem gyenge ontológiája: ilyen is a szerelem
Mielőtt pszichológus vagy pszichiáter és más humánszakember egyéni vagy párkapcsolati tanácsadásba kezd, kívülről tanulja meg ezt a verset.


 

"Kriszti kedvencei" 19. "Annyi minden szarral kell még megküzdenem"

A magyar nyelvben van egy speciális kifejezés, ami nehezen magyarázható egy külföldi számára: "sírva vigad". Nem azonos a németben használt "ha már sírni nem tudsz, nevess" életbölcselettel. Valóban nehézséget jelenthet rekonstruálni, hogyan kell pontosan sírva vigadni, miért kell sírni, miközben vigadunk.
A "kihotista" (donkihotizmus :) Quimby dalban: Don Quijote ébredése rátalálhatunk erre az életérzésre.

Mindennapi "Kihotizmus"-odról itt olvashatsz, kedves olvasó. 

"Kriszti kedvencei" 18. Álomfű "Álom füvére hogyha lel, magának is szakíthat"

Mai tanácsom: "Álmodjunk nyitott szemekkel!" (Dr. Kollár József)

Témáról részletesebben itt is olvashatsz.


 

"Kriszti kedvencei" 17. Bizalom

A bizalom nem döntés, hanem Gestalt-váltás eredménye, a deutero-tanulás magasiskolája.
A teljes írást itt találod: Bizalom vagy ostobaság?

Te kiben bízol meg? Ha van alapod arra, hogy ne kételkedj benne, minek kételkednél? Mi szükséged tehát erre az érzésre?
Mit titkolsz magad elől? Így nem bízhatunk benned! :)


 

"Kriszti kedvencei" 16. Casanova

Casanova kora kifinomult, művelt, pazar szellemisége volt, csakhogy éppen ebben a minőségében nem kellett a kortársainak.
Hiába próbált újra meg újra más módon érvényesülni, elsősorban szexuális látványosságként, erotikus gerjesztőként kezelték.
Bűbájos rész, ahol egy gépbabával táncol.
A szerelem gyenge ontológiája a Facebook-on küldözgetett, undorító klisékkel szemben- de jól esik!

Te milyen csapdákból nem tudsz kitörni?
Milyen sztereotípiák ellen harcolsz?


 

"Kriszti kedvencei" 15. Stratégiai játékaink

A párkapcsolat egy vérre menő  stratégiai játék.

Vedd komolyan, hogy itt játszanod kell!

Témához kapcsolódó bejegyzés: Miért bomlanak fel a házasságok? 1.


 

"Kriszti kedvencei" 14. Jane Austen világa és halhatatlan életműve

Önismeret: dialógust folytatni a múlttal, „megkérdőjeleni konvencióit, kliséit, bizonyos határokon belül radikálisan újraírva azokat…”.

Az Austen-regényeket amennyiben egy coach szemével értelmezzük, egy-egy gondolatkísérletnek tekinthetjük: azt vizsgáljuk, hogy bizonyos, nagyon részletes karaktervonásokkal bemutatott személyek és helyzetek (kompetenciák, stb.) mint különböző inputok beadásával, milyen lehetséges interakciók, műveletek, folyamatok zajlanak le ugyanazon és előre ismert output eléréséig.

Austen műveinek központi kérdése az erény, hogyan lehetünk erényesek, miképpen viselkedjünk úgy, hogy erényesnek minősüljünk. Az erények egy része modulált (szabályozott) érzelem. Ahhoz, hogy erényesek, és Austen szerint ebből következően boldogok, legyünk, egyebek mellett, olvasni kell magunk és mások érzelmeit, valamint modulálni (szabályozni) őket.
Austen világában az „igaz szerelem” alapját és keretét az etikai erények adják.

És a mi világunkban?


Témáról ide szúrtam be egy összefoglalót. 

"Kriszti kedvencei" 13.: Feszegessük a határainkat!
Az új befogadást, az új befogadását is tanulni kell :) ha nem is egy legújabb számmal...

Az intellektuális fitség lépéseiről itt írok röviden.


 

"Kriszti kedvencei" 12.: Tanulj, nehogy elavulj
Új információk, tudás, gondolatok, szempontok és nézőpontok nélkül nem jönnek új gondolatok, szempontok és nézőpontok, melyek új érzelmeket generálnak, azok ismét új gondolatokat... Felelős vagy az evolúciódért: gondolatok és érzelmek evolúciója az életben maradásod záloga.

A témáról kicsit részletesebben itt írok, szeretettel odavárlak :)

"Már nem vagy a régi, mert nagyon régi vagy
Hogy lettél te egyszerre csak ennyire régi?
Hogy lehet így élni? Hogy lehet így élni?"

(Sziámi: Világegyetemista)


 

"Kriszti kedvencei" 11.
Kreativitás : kreatív vagy vagy csak kreatívoskodsz?

A teljes bejegyzést itt olvashatod. Tartalomból:

 • Két gondolat a "kreativitás-fejlesztés" divatszlogenhez:
 • Mit tegyél, ha kreatív akarsz lenni?
 • Mintát szeretnél? Itt a rap!

A "8 mérföld" pedig egész egyszerűen kötelező tananyag (főképp minden kreatívnak és kreativitás-fejlesztőnek :)))


 

"Kriszti kedvencei" 10.
Mi szeretnél lenni, megmondom, ki vagy.

Cool vagy Coolhunter
:
Megegyeznek abban, hogy rendelkeznek szakértelemmel. Nem önjelölt bullshitelők, üres fecsegők és szájhősjanik, nem az érdemtelenségük által megtett intézményvezetők és népes családjuk.
A coolhunter készenlétben áll, vadássza a trendit, a haladót, az újat, az eredetit. Nem a "nézd a dolgok jó oldalát" ostobaságot nyomja. Valódi értéket keresi és találja. Legyünk coolhunterek, kedélyesen nézzük el a sötét ostobaságot és felszínességet, de készüljünk, fejlesszük magunkat, tanuljunk és keressük a hozzánk hasonló, mély igényességet és különlegességet.
A coolhunter véleményvezér, vállalkozó szellemű utazó.
Sajnos, ebben az esetben érzékeny pá-pát kell intened a kényelmes "középen állok", "asszertíven kommunikálok", "nem foglalok állást, majd helyettem valaki más", "a tömeggel megyek és élvezem a hasznát" típusú gondolkodásnak és életvezetésnek.

Cool inkább maga a coolhunting tárgya: király, menő és a film alapján nyugodtan kijelenthetjük, jéghideg :) így kell ezt csinálni ;)


(Szemforgató okoskodók kedvéért hagy jegyezzem fel: nem azért kedvelem ezt a filmrészt, mert csúnyán beszélnek... :)))


 

"Kriszti kedvencei" 9.
Dobd már ki a szemétbe a hasznavehetetlen sztereotípiáidat!
Nem unjátok még ezt a sok álompárt? Nincs elegetek abból, hogy mások döntik el helyettetek, mit jelent a szerelem, párkapcsolat, boldogság, siker? Ez a sok ideális pár csaknem 50%-a a bíróságon végzi kőkemény válóperben!
Merd úgy boldognak érezni magad, ahogy ez neked megy és örömet okoz!

"Mi ez a furcsa, hamis zene itt a fejemben,
ez a döglött macska az úton,
e múzeuma a semminek,
ez a felgyújtott erdő, ez a lebombázott város,
ez az összecserélt szempár,
ez a kincs amiért nem kár?"

(Na) "ez a szerelem..." ;)


 

"Kriszti kedvencei" 8.
Rebel Warrior
a férfi(asság) demcdonaldizációja (újragondolása, régi minták lerombolása, egyes elemek kreatív megtartása és megkonstruálása).
Így lesz valami stílus (stílusteremtő), egyébként csak másolat, utánzás, vagyis modor (modorosság).
Nem könnyű saját stílust kialakítani (amit aztán akár átvesznek mások is), de megér egy próbát: nézd, hányan tombolnak és hódolnak előtte!
Hogy mondod? Nem akarsz sikeres lenni? Vigyázz, nehogy savanyú legyen a szőlő! :)
Ha nem is leszel rocksztár, de a sikerstratégia a tiéd is. Gyere, tanuld meg az ontológiai coaching szemléletét!


 

"Kriszti kedvencei" 7.
Mi az a "demcdonaldizáció" (ontológiai coaching alapvető eljárása)?

Demcdonaldizáció, amikor az eddigi (pl. élet)történetnek egy furcsa olvasatát adjuk. Egy olyan szempontot, ahogyan még sosem gondoltuk át a problémánkat.
Bizonyos részeket kiemelünk, másokat eliminálunk, szabadon játszunk, nem görcsölünk és izzadunk a megoldás-keresésen.
Robbanásszerű változást hoz minden esetben!
Aki még mindig nem érti, nézzen meg egy nagymestert: (18:54-től nézzük meg a lenti klippet :)


 

"Kriszti kedvencei" 6.
Az ontológiai coachingban (stratégiai, másképpen cselekvésközpontú tanácsadás) központi fogalom a kreatív destrukció (építő rombolás).
Úgy hozunk létre a tanácsot kérő számára egy új, működőképesebb világot, hogy a régit lebontjuk, a használható elemeket felhasználjuk.
A technika a képzés során elsajátítható.
Addig is, míg eljössz hozzánk megtanulni, hát ilyen a kreatív destrukció:


 

"Kriszti kedvencei" 5.
Márpedig jó bohócnak lenni, ha azt magad választod meg! Ontológiai határon maradsz: én tudom, hogy te tudod, hogy én tudom..., de nem mondod ki, nem érhetnek tetten.

Az a gond, ha valaki játssza az agyát és közben nem látja, hogy valójában egy ostoba bohóc :)
Vedd észre magad! Ne kérd ki magadnak, inkább játssz vele egyet!

Ki itt a bohóc tulajdonképpen?
Találkoztatok már felkent hatalommániásokkal?
Ráismertek a környezetetekből valakire? :D
Konfliktus helyett holnaptól egy jót nevessetek rajtuk! Megküzdöttek érte, kiérdemelték. De csak akkor röhöghettek, ha előbb ti is megkérdeztétek tőle, hogy "szabad-e smárolni az első randin?" (valami hasonlót persze)!


 

"Kriszti kedvencei" 4.
Egy majdnem elfelejtett felvétel.
Milyen fiatalok voltunk?! :)


 

"Kriszti kedvencei" 3.
"Légy, ami lennél"
Mediáció előtt kötelező olvasmánnyá tenném, jobb, mint 100 jogszabály és 2 börtönőr egyben :)

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT (József Attila) -részlet-

Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.


 

"Kriszti kedvencei" 2.
Ha az élet utazás, a coaching egy szelíd motorozás


 

"Kriszti kedvencei" 1.
Rögtön a magánélet terrorjával kezdem :)))
Nóra lányom 5 évesen és egy másik kedvencem találkozása

 


Kulcsszavak:

Kriszti kedvencei,
ROM Színház,
coach képzés, coachképzés, coach, coachok, coaching, mediátor, mediáció,
Coaching Fesztivál 2013.

iLoveSchool

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...