COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Utazás a jövőbe 2.: Egy sor, kicsit se komoly gyakorlat a szilveszteri fogadalmakhoz

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Egy sor, kicsit se komoly gyakorlat a szilveszteri fogadalmakhoz

Itt és most játszótérre kerülsz, ahol szabadon kipróbálhatod észreveheted, átgondolhatod, egyszóval tesztelheted a vágyaidat. 2012. évvel együtt vége a „az kéne még…”, „jó lenne hozzá az is…”, „csak az a baj, hogy…” kifogásaidnak :)

Utazás a jövőbe:

A szavak időnként helyettünk „cselekszenek”, ami akkor jelent problémát, ha ezt szándékaink ellenében teszik. Az itt összeállított programmal képessé válsz arra, hogy tetten érd a lázadó robotként viselkedő kommunikációs gépezetedet és szolgálatodba állítsd. Segít abban, hogy a szavakat (a kimondott érzéseidet, megfogalmazott terveidet) olyan megoldásterek felépítéséhez használd, amelyek kivezetnek megszokásaid labirintusából. „Nyelvünk határai, világunk határai”. Másképpen: a valóságról alkotott értelmezéseid attól függenek, hogy miként használod a nyelvet. Az ontológiai coaching itt bemutatott gyakorlataival megtanítunk téged arra, hogyan kell kommunikációs gépezeteidet arra programozni, hogy azonosítani tudd szándékaidat, vágyaidat, álmaidat és ezt követően tényleg meg is valósítsd őket.

Kapcsolódó bejegyzésünk: Szilveszteri regélő csak neked, csak a tied!


 • Apróhirdetés a vágyakról Szilveszterre

Mit szeretnél elérni? Maximálnod kell a szavak számát, mint bármelyik hirdetés feladása esetén is. Törekedj a pontos, tömör megfogalmazásra!

Csak akkor tudod jól elvégezni ezt a feladatot, ha nagyon alaposan elképzeled az álmodat (mint egy eladni kívánt tárgyat, vagy szolgáltatást), pontosan megismered az előnyeit (mi az, ami jó benne, mitől vonzó neked, másoknak, vagyis milyen konkrét kiválósággal bír, hogyan lehet a legjobban eladni, stb.)

Cím (karakterek száma max. 25): ………………………………………………………

Első sor (karakterek száma max. 35): …………………………………………………..

Második sor (karakterek száma max. 35): ……………………………………………...

Látható cél (konkrét eredmény max. 25): ………………………………………………

Láthatatlan cél (érzés, távoli cél, vágy max 25 karakter): ………………………………

 • Moderáld a hirdetésedet

Húzd ki az alkalmatlan, nem megfelelő hirdetéseket, vagyis azokat, amik nem segítenek, sőt hátráltatnak a probléma megoldásában! Az előző feladat ellenpárjaként végezzük el.

Mi az, ami nem működik, ami gátolja a célok elérését? Írd fel a kiinduló állapotot és a célt! Vegyél fel közte 5 fő lépést, állomást! Minden állomáshoz jegyezz fel 5 kifogást, problémát, nehézséget, fájó érzést! Mindegyiket írd egy-egy külön kártyára (készíts kártyalapokat magadnak, vagy egy meglévő kártya felületére ragassz tiszta lapot)! Egyenként égesd el a kártyáidat úgy, hogy azt mondod miközben elégeted: „az a jó nekem ebben, hogy…”! Csak akkor dobhatod el az égő papírlapokat, ha megnyugvást jelent számodra a válaszod, és ha valóban befejezted a mondatodat. Az elégett lapokat (félig égett lapok, hamumaradvány) gyűjtsd össze egy üvegpohárban és tedd egy számodra jól látható helyre! Amikor újra elfog a kétely, bizonytalanságot érzel, vedd a kezedbe a poharat, gondolj a kijelentéseidre „az a jó nekem ebben, hogy…”! Ha nem tudsz szabadulni a kellemetlen érzésedtől, gondold át újra, sőt kérhetsz segítséget egy általad szeretett személytől, esetleg attól is, aki szereplője a problémádnak, és fejezd be a mondatodat ismét: „az a jó mindemellett nekem ebben, hogy…”, majd égesd el az új lapodat és tedd a többi közé!

 • Az én panda-hüvelykujjaim

Készíts 10 db kártyalapot magadnak (vagy egy meglévő kártya felületére ragassz tiszta lapot)! Írd mindegyikre egy-egy jó tulajdonságodat, majd a tulajdonság alá egy hasonlatot! „Olyan ez a tulajdonság mint a…..” pl. Olyan ez a jó tulajdonságom mint a hab a kávémon.

Amikor a célkitűzéseidet megvalósítod és segítségre, támogatásra van szükséged, húzz a kártyádból egyet (akár naponta egyet, vagy az elakadásaidnál egyet-egyet stb.). Gondold végig a metaforádat ennek kapcsán.

„A cél a megvalósítását ez a jó tulajdonságom úgy segíti, hogy……”

Például:

Olyan ez a jó tulajdonságom mint a „hab a kávémon”.

Mire jó a kávé: pl.

 • élénkít (aktívabb leszek- hogyan lehetnék most aktívabb, mit, hogyan csinálhatnék gyorsabban, mit kellene még sürgősen megtennem ami közvetlenül a feladatomhoz tarozik?),
 • ébren tart (időt nyerek- hogyan szánhatok most több időt erre a feladatomra?),
 • a kávéivás/-készítés mint szertartás emlékeztet arra, hogy… (rítust teremtek, használhatom a korábban már kialakított rítusomat arra, hogy…, új rítust,vagyis szokást, ünnepet alakíthatok ki azzal/annak segítségével/annak érdekében, hogy…- kellemetlen feladat helyett tekinthetek erre a munkámra úgy, hogy… és ezáltal bevonhatok, segítségül hívhatok másokat is, hiszen nekik is vonzó lehet ez a feladat/cél/eredmény), stb.

Mit lehet csinálni a kávé elfogyasztása közben: pl.

 • egy kis szünetet jelent (megállás- mit jelent a szünet itt és most, hogyan pihenhetnék egy kicsit, hogyan töltődhetnék fel annak érdekében, hogy eredményesebben fejezzem be, tegyem meg, stb.),
 • informális beszélgetést folytathatok (információcsere- információt, segítséget, ötletet szerezhetek)
 • társaságba kerülhetek (csoport szerepe-alkalmam nyílik meggyőzni másokat arról/annak érdekében, hogy…, segítséget kérhetek), stb.

Hogyan változtathatnék a kávéfogyasztási szokásaimon? pl.

 • minőségibb kávét fogyasztok (felkészülés- hosszabb távú befektetésnek tekintem, ezért jobban előkészülök a feladatra, , tanulással, tapasztalatszerzéssel, stb.)
 • a sarki presszó helyett a Starbucksba megyek (minőségi környezet- új munkakörnyezetet alakítok ki (munkahely), minőségibb eszközöket használok, stb.)

Mire jó a kilúgozott kávé (kávézacc): pl.

 • jó a növényeimnek (kinek kedvezhetek- hogyan/milyen célból/milyen új eredmény eléréséért segíthetek vele másoknak), stb.

Folytasd :)

 • Ugye, milyen különös ez a Szilveszter? BÚÉK!

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...