COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Fuss Forest, fuss! (Online tanácsadás)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Levélírói kérdésre válaszolt: Déri Kriszti coach, senior mediátor és kiképző tréner.
Az ötletért köszönet Kovács Mónika coach-hallgatónak.

Ha te is hozzá szeretnél szólni, örömmel fogadjuk a fórumban.


 

Elöszzör is be mutatkoznék. Attila vagyok.

És szeretném a tanácsát kérni.

A párommal most lenne 6 éve hogy együtt vagyunk 1év 2 honapja házasok.A szüleimnél élünk.van egy 22 honapos kis fiunk is.Sajnos vasárnap a párom össze pakolt és haza ment az össze cuccával és a gyerekkel az anyukájához és mondta nem érzi itt jó magár és nem szeret már vagyis nem ugy mint régen.Elöször azt mondta hadjam 2 hétig el dötse hiányzok e neki .És persze mondta nem igaz nem vettem észere nem bujik már ugy hozzám.És nem igaz nem vettem észre én azt mondtam nem.És már nem ugy szeret mint az elején mondtam neki én se mert az át alakul idővel(de most érzem mennyire szeretem és hiányzik)

Még aznap délutáén ki mentem a maradék cuccát is vitem kicsit össze kaptunk a gyerek miatt de aztán normálisan meg beszéltük a dolgokat mikor hozhatom el.

Sajnos voltak hibáim néha ittam dugiba előtte pár honapja rendszeresen szabadnapon ittam kint ahol nem látta persze meg látta rajtam meg a sörös dobozokat is meg találta.De ez az utobi időbe ritkán volt nagyon.

Na a lényeg a 4 napi hiányzás és szenvedés után el készittetem egy listát amire fel irtam azokat a dolgokat amiket tudtam nem jol van de mégse tettem ellene.
Napokon keresztül szerelmes sms irtam neki meg idézeteket.(lehet nem kellet volna)de nagyon szenvedek

És fel hivtam szeretném neki el mondani azokat a dolgokat amire já jöttem és váltizni akarkok és fogok is.

De amit még tudnija kell önnek:

Sajnos a kapcsolaunk előtt sokat gépeztem hiteleket vettem fel és volt nem fizettem és sajnos behajtásra került és még tobb lett.A kapcsolatunk elején kb 1 éve voltunk együtt vettünk egy kocsit vagyis az én nevemre ment mert neki még nem volt annyi munka viszonya hogy tudjon hozzánk járni és időbe haza érjen hogy talizunk mert busszal nem ment volna mert én éjsazkázom mindig este 5 re megyek és hajnal 1 re érek haza.
A kocsit ő fizette rendszeresen én azt amit bele fizetni kellet meg ha javitani kellet meg ha müszaki meg ilyenek.
Sajnos mindig hitegettem 1-2 éve majd fogy az adoságom.Ahogy meg születtet a kis fiunk azért én nekem is volt hogy a behajtásos pénz nem fizettem rendesen csak kevesebbet és idén nyárod azt mondtaák ujra kell indiani a fizetést 3 évig megint havi 30000ft de persze mellet azért még volt sok más adoságom is.
Addig addig nem volt pénzünk a párom 2 honapja vissza ment dolgozni .4 éve amikor a kosi lett véve vettek az anyukájáék fel kölcsönt végül is nekem is meg a kocsira is lett költve vásárláskor.Később ezt is ő fizette az elején még én is csak mikor már nem birtam ő.
Ahogy el kezdet dolgozni én sajnos nem igazán adtam neki pénz jo vettem néha pelust a fiamnak .Sajnos ha volt pénzem most is a számitogépre költötem és megint kis kölcsönt vettem fel.ÉS persze ezt nem beszéltem meg vele se a gépvásárlást se.
SAjnos én is érezetm az utobbi időbe nem olyan mint régen de hagyatam igy mondom neki is jó nem szol én se akkor ok.Reggel 4 kor kelt ment dolgozni és délután 14-30 fele ért haza mindig evet és volt pihent főleg za utobbi idő 1-2 orát is.Sajnos a pénznél én is mindig azt mondtam na megint nem marad pénzem semmire a sok adoságg miatt és nem a adtam de maradt mert z vettem ezt eladtam meg ilyenek.
Mikor el ment mondta neki a kocsi nem kell fizessem én.Na ez oda vágot mert mondtam nekem se kell nekem van céges autom de neki se kell

Na szoval voltak hibáim és ezt le irtam és hivtam el mondom neki azt mondta jó

Mikor vittem haza a kisfiam fel mentünk a szobájába és el mondtam neki a érzelmeimet és azt miket rontotam el

Meg irtam neki sajnálom hogy hagytam a kapcsolatunkat az utobbi időbe áttlagosan müködni és ezen változtatnák.Több közös program 2 és hármasban is a fiunkal

mondtam neki nagyon sajnálom a pénzügyi dolgokat nem segitettem rendes és mondtam neki sajnos én nem tudok bánni a pénzel és kezelje ő én fizetésemből a kocsit is ki tudjuk fizetni és még tudok neki is adni pénz hogy el menjünk néha ide vagy oda és pelenkára is ez kb havi 20000ft(ezt nem mondtam neki de ha bele gondol ő a kocsin sporol 30000f meg adok n csak jobb volna neki is)

A gyerek fürdetésében is segitenék mert pl nem fürrdetem soha és nem is igazán raktam tisztába csak miotta el kezdett melozni ujra.

És egy kisebb vicces dolgot is irtam a lista végire azon kicsit nevetet.

A lényeg lehet ki hagytam valamit amit neki el mondtam de igez ezek voltak a gondok és mondta a piát is mondta hányszor vegyem komolyan mert haza megy.

Van még egy eset anyukám mindig azzal nyagatot mert nálluk laktunk minek kell menni a feleségem anyukájához miért nem ő jőn az unokájához ha látni akarja sajnos ezt én meg mondtam a páromnak ami persze neki rosszul esett de természetesen ezt is mondtam neki ne haragudjon érte és mondta tudta ő hogy biztos anyu mondja nekem.

De anyukám seggünket ki nyalta itt nem szolt neki egy rossz szot se fözött ránk mosot ránk és persze ingyen nem adtunk haza semmi pénzt.

Ne mértette hogy lehet az hogy most lenne pénzem mostmár eddig nem.Mondom számolgattam és lenne tudnám az autot fizetni és maradna is kettőnre kicsi.Másnap eszembe jutot honan is még
el felejtettem hogy segitség ként anyukáméknál el keztem disznokat nevelni és volt hogy havi 30000ft tápra ment persze nekem ezt nagyon hiányzott mikor annyi adoságom volt .

Na ezt meg irtam neki azért még sms ben.Igaz amikor el mondtam a hibákat azt mondta hamarabb kellet volna gondolkodnom és ő nem akarja át gondolni már nem akarja be bizonyitsam meg változok gyökeresen(de tényleg igy lenne napok ota nem eszek nem alszok)

Aztán csak mondogatam és esküdöztem neki mhogy gondoltam utánna hát mondtam neki gondolom hozzánk nem akarsz vissza jönni azt határozottan mondta hogy nem még arra se(gondolom ez most sak idéglenes állapot remélem)
Aztán azt mondta most nem tud válaszolni majd jövöhét hétfőn addig ne irogassak neki ne hivjam csak irjak gyerek ügybe mert idegesiti és nem tud gondolkodni.Aznap este fel hivtam anyosom na mondom meg mondom neki majd szoljon már a páromnak nem irok neki még sms se ne zavarjam majd hivom őt na de a párom vette fel a anyosom teloját és neki mondtam azt mondta jó.Mikor még nálla voltam mondta és mi lesz ha nemet mond mondtam bele halok erre ne csináljam már a gyerekkel cseszek ki(gondolom itt az adoságokra gondolt)

Amikor mentem el meg kérdeztem ha ki békülnél velem jöhetnék néha hozzád azt mondta ha ki békül igen.

Most nem irok neki és nem is hivogatom.

Na még azért vasárnap én mérgembe meg változatam a facebook jelszavát.figyelgettem ő nem tud be lépni mert otthon nincs netjük csaka a tesojáéknál kedden át ment én előtte nap vissza állitotam de hivott miért változtattam meg persze meg adtam nekia jelszavát és ő azonal meg is változtatta és ki töröte a fényképeket rolunk és a kapcsolati státuszát át irta bonyolultra én hivtam miért törölted és azt mondta nem kellet volna meg változatnom és miért javittotad át azt mondta miért nem bonyolult?Végül is igaza van(ez a bocsánat kérés előtt történt kedden a beszélgetés szerdán volt

Én mindi g is utáltam a facebookot nyár vége fel elég sokat ittam titokba amit irtam már agusztusban észre vettem meg változtatta jelszavát be tudtam lépni és meg találtam a régi barátjával levelezett mi ujság meg ha jön haza peströl találkozának.
Én fel költöttem az asszony és kérdeztem ez mi akar lenni nem tudot rá mondani semmit nincs ebben semmi rsoz elősőzr azt mondta de aztán be ismerte biztos meg zuhant mert sokat ittam és bele fáradt.Nem irt semmi olyat szeretlek csak beszélgettek.
Ezt aznap éjszaka meg beszéltük utánna nagyon bujtunk egymáshoz és ő irogatot nekem sms egy ideig jó lett ritkán szexeltünk de átunna volt hogy napi 3 szor is de igaz mert akkor anyuék nyaralni voltak és üres volt a ház csak a kisfiunk volt a másik szoábába és aludt

Ugye ahogy a párom el kezdet dolgozni a szex ritkult mert én haza értem éjszak ő fáradt volt vagy ha később akkor meg azért de azért heti 1 volt de néha 2 is(ritkán)

Azt szeretném kérdezni őntől és elnézést a sok helyesirási hibáért és hogy ilyen el fárasztom csak annyi külömbözö dolgot hallok nem tudom melyi igaz valaki azt mondja már el döntöte tuti csak nem akarta meg mondani akkor mert látta szenvedek(szerintem ez hülyeség
Na még valami a facebookon természetesen nem irogatot senkivel és ugye azt mondták nics más valaki a képbe?Nem hinném mert időben ithon volt mindig és nem járt el sehova egyedül de a tesoja is azt mondta tuti nincs senkije

A kérdésem az lenne ha hétfőn azt mondja vége nem akarja folytatni ujra kezdeni adja e még neki időtt(mert anyosom arra kért adjak neki időt rendesen ,vele se beszélt még a problémárol és barátnője sincs olyan akivel ezt meg tehetné.lehet ez is baj volt nekem voltak haveok neki meg senki csak a munkahelyén pletykás öregasszonyok:-)

A kérésem még egyszer ön szerint adjak még neki időtt ha nemet mond vagy hadjam és törödjek bele.Anyosom azt mondta adjak.(mennyit heteket?

a kocsit egyből vissza akrta adni mert azzal jár dolgozni de aztán mindig majd kellene még két napo aztán meg mikor kint voltam beszélgetni kérdezte maradhatnamig leállnak amunkával karácsonykor?Mondtam persze sött én azt szeretném azzal járt és béküljünk ki és fizetem
v
Előre is köszönöm a válaszát

Tisztelettel attila

Amugy én 28 éves vagyok a párom most lesz januárban 26


Még elébb el felejtettem irni vasárnap azt mondta már el akarta pár nappal előtte mondani csak nem akarta mert munkahelyemen mindent el rontottam volna meg azt mondta még mikor előtte 1 héttel volt anyukám szüli napja és ebéd ő neki akkor bizonyosodot be mert nem érezte ott jó magát mindenki olyan jó el volt de ő nem pedig a családom szerrette szereti csak ö kicsit visszahuzockodobb volt.

Ezt szerette volna le irni őnnek.

Kedves Attila,
most fusson az életéért. Ez az Ön vesszőfutása. Vezeklése. Futni életre-halálra. Nem nyerhet már, ha nem küzd meg érte, hisz itt a vége.
Kezdjen futni, versenyt az idővel, fusson önmaga elől.

Ha nem találja az élete célját, fusson úgy, mint Forest: lent.
Mi az ő érdeme? Nem iszik, nem játéktermezik, nem dönti adósságba a családját. És igaz, ez csak apróság. A fő célja, a céltalanság. Ennek aztán jól alárendelődik.
Ön mit vitt végbe az életében ilyen kitartóan? Csodálja, ha nincs támogató tábora? Elszivárog Ön mellől mindenki.

Itt már a pénzzel nem segít. Hiányzik a látomás. Ami bizony akár alkohol hatására is keletkezhet :) De jó hírem van: nélküle szebb, élhetőbb, értelmesebb.

Unja Önöket. Megkopott látomás, csábító ajánlat, vonzó vízió nyom nélkül elillant.
Így van ez, hát, fuss Forest, fuss utána!

Aki válaszolt:
Déri Kriszti/ Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport
www.drkollarcoaching.hu

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...