COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

OK GO! (Online tanácsadás)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Levélírói kérdésre válaszolt: Déri Kriszti coach, senior mediátor és kiképző tréner.
Az ötletért köszönet Kovács Mónika coach-hallgatónak.

Ha te is hozzá szeretnél szólni, örömmel fogadjuk a fórumban.


 

Kedves Kriszti!
Én egy 18 éves lány vagyok, érettségi előtt, nem jönnek túl jól a viták. Az interneten megismerkedtem egy 20éves sráccal. Akkor éppen mindkettőnknek volt valakije, de még nem is gondoltunk arra, hogy több lesz a dologból. Ő írt nekem állandóan, kezdtük egymást megkedvelni, de ezen kívül semmi komoly nem történt. Beszélgettünk, több, mint 1 évig, és addig nem is volt senkim, csak randizgatások. Aztán pár hónappal később elkezdett komolyodni a dolog, és nagyon hirtelen átfordult a dolog. Hihetetlennek éreztem, hogy lehet az, hogy az interneten megszeretek valakit? De inkább csak a válogatott gondolatait... néha még vitáztunk is, de nagyon úgy éreztük, hogy nekünk ezzel kezdeni kell valamit, mert egyre jár az agyunk. :) Csak egy gond volt: én pesti, ő vidéki, több, mint 300 km-rel arrébb. Közben egy másik fiúval is megismerkedtem - itt kezdett bonyolódni a dolog... -, vele állandóan bajok voltak, mert eldöntötte, hogy barátból nem lesz barátnő, akármennyire is vonzódunk egymáshoz. Egyszer találkoztam vele, nem történt semmi, de mindketten izgatottak voltunk a találkozótól. Végül vele szinte teljesen megszüntettem az ilyesféle kapcsolatot, mert nem tudtuk eldönteni, mi legyen, és elég kellemetlennek tartottam, hogy kétfelé kellene figyelnem, miközben az egyik dolog sem biztos, így végül vele tisztázni tudtam, ha nem is volt túl jó érzés. Közben meguntam mindkét félről a játszadozást, és a vidéki srácnak is mondtam egy vita után, hogy ebből elegem van, nem tudok így meglenni, több, mint 1 évig csupán plátói kapcsolatok, nem is a való világban?! Erre kaptam tőle egy levelet, amelyben azt írta, sajnálja, hogy így gondolom, mert tegnap este felköltözött Pestre, és szeretne látni engem. Természetesen nagyon szégyelltem magam emiatt, de végül találkoztunk, és a magasságkülönbségen kívül úgy láttuk, hogy tényleg minden szuper kettőnk között. Aztán néha volt 1-2 vitánk, de nem komolyak. Teljesen belehabarodtam, majd előjöttek a hibák. Az én hibáim, és az övéi is, mindössze 2hónap után. Nem volt hajlandó megosztani velem olyan dolgokat, amikről fontos lett volna tudnom, mert komoly hangulatváltozásokat idéztek elő nála, a mi kárunkra... az első nagyobb vitánk abból adódott, hogy megbeszéltük, mikor találkozunk, de nem hívott. Felhívtam fél órával később, hogy mi lesz, mire azt mondta, hogy még kell neki fél óra, hogy összeszedje magát, amit meg is értettem, mert munkából érkezett, de mondtam, hogy addig elindulok, és odaérek, mire kész, esetleg megvárom. Nem tetszett neki az ötlet, mondtam, hogy akkor inkább nem is megyek, mivel haza kellett érnem, és nagyon kevés időnk lett volna, ezért szerettem volna sietni. Rám csapta a telefont, hogy akkor ne is menjek, stb. Rosszul érintett, de magamat hibáztattam, hogy biztos fáradt és még stresszelem, ezért elindultam mégis hozzá, közben hívtam. Fél órát álltam a házuk előtt (csengő nincs), és hívogattam, de nem vette fel a telefont, és be sem engedett. Másnap írt, mintha mi sem történt volna, hogy találkozunk-e. Mondtam neki, hogy tegnap vártam rá, akkor miért nem volt jó? Próbáltam a lehető legnormálisabb és leghiggadtabb hangnemet megütni vele szemben, vele ellentétben... nagyon, nagyon csúnya és fájdalmas dolgokat vágott hozzám (családi gondjai voltak éppen, amiatt is ideges volt), és azt mondta, hogy nem veszem észre magam, mennyire nem lehet nekem megfelelni. Az a baj, hogy én ebből semmit sem tudtam. Soha nem mondta, hogy valami nem tetszik neki, amit én csinálok, vagy amit mondok, ezért ez a támadás eléggé szíven ütött. Miért nem őszinte velem? Aztán a hiány legyőzte a dolgot, és egy szál rózsával kért tőlem bocsánatot. (2 héttel ez előtt volt egy másik vitánk, szintén nem vette fel a telefont, és szintén vitáztunk.) Másfél hétre rá, most pénteken megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá, ő hozta a kaját, én az italt. Megvárt a buszmegállóban, majd beszélgettünk, nevettünk és jól éreztük magunkat együtt. Aztán lefeküdt az ágyba, és nem szólt hozzám, nem is ért hozzám... elkezdtem simogatni, puszilgatni és csikizni, valamivel oldani a hangulatot, de nem sikerült, sőt, azt hittem, mindjárt elalszik. Szóltam neki, hogy nem azért jöttem át, hogy aludjon (mellesleg most nem is dolgozott, semmi dolga nem volt), és legalább nézzünk filmet. A kezembe nyomta a telefonját, elindította és visszafeküdt. Gondoltam, hogy megint beszóltam, odabújok hozzá, semmi nem történt. Letettem a telefont, felnézett, de megint semmi. Nem bírtam, kitört belőlem és sírni kezdtem, majd felálltam, felöltöztem és hazamentem (öltözködés közben megfordult az ágyában). Ráírtam neten, biztos ami biztos, hátha ezzel megelőzöm megint a bajt, hogy megint összevesszünk. Szombaton mentünk volna a családdal fürdeni, ő is jött volna, írtam neki, hogy jöjjön kicsit előbb, mert 11kor már indulnánk. Nem válaszolt, szombat reggel felhívtam, nem vette fel. 10 perc múlva megint hívtam, de ki volt kapcsolva, mire annyit írt: \\\"te tök hülyének nézel? :)\\\" Aztán hasonló kedves kifejezésekkel illetett, elég megalázó stílusban, és azt is elmondta, hogy egy percet sem aludt, tehát mellette sírtam, de mindez őt nem zavarta, de nekem rá kellett volna jönnöm, hogy valami baja van abból, hogy úgy csinál, mint aki alszik. Mindenáron találkozni akartam vele, miután múltkor is a neten vesztünk össze, hogy vagy megbeszéljük, vagy elég legyen az egészből. Erre annyit írt, hogy ha nem vettem volna észre, már az előbb leírta, hogy nem ér rá. Majd letiltott engem az ismerősei közül. Aztán ezt 1 nap múlva feloldotta, de nem voltunk ismerősök, ennyi történt vasárnap estig. Most nem vagyunk együtt, de mivel másfél héttel ezelőtt azt mondtam neki, hogy még egy olyan veszekedés, mint az, többet nem valószínű, hogy kibírunk, és nem is szeretnék, nem valószínű, hogy lesz folytatása. Nem szeretném, ha így beszélne velem, és hiába mondtam neki tisztán és érthetően, hogy legyen velem őszinte, és mondja el, ha baja van, nem teszi ezt, csak valami más miatt ideges lesz, és egyetlen pesti ismerőse lévén rajtam vezeti le. Nem tudom, hogyan tudnám ezt a problémát kezelni?! Egyébként a kapcsolatunk nyugodt, tápláló és fejlődő kapcsolat, amelyben a vitákon kívül boldogan megvagyunk, de nem értem, miért kell így kezelnie a dolgot, főleg ha tudja, hogy élőben soha nem beszélne így velem. Nem szeretném őt elveszíteni, mert figyelmes és közös céljaink vannak, és szeretem őt - elvileg ő is engem -, de nem tudom, hogyan oldjam meg a problémát?! Valószínű, hogy keresni fog engem, de mit tegyek?
Tisztelettel és sok köszönettel: Anett

Kedves Anett,
nézze meg ezt a klipet: lent.
Ha alaposan megfigyelte, térjen vissza a lenti kérdésekhez:

-Lehet, úgy táncolni, ha örökké kirúgja két ember egymás lábát?

-A táncosok (=egy pár?!) képesek-e élvezni a zenét és a mozgást, ha egymás gondolatait fürkészik, folyton elemeznek, sérelmeznek, megtorláson töprengenek, duzzognak, sírnak és egyebek?

-Mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen professzionálisan táncoljon? Meglehet-e, hogy sok gyakorlás, küszködés, tapasztalatszerzés része a játéknak?

-Mit jelent a színek, ruhák, mozdulatok változatossága? Lényegesen módosul-e eközben a tánc? Mit jelenthet ez?

-Válasszanak szerepeket: ki, mi lenne? Önök a rendezők, vagy táncolni szándékoznak, hisz nem mindegy... Esetleg passzív nézők a saját drámájukban?

-Mi lehetett a rendező szándéka ezzel e klippel?

Ne feledje:
„Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan...” (Nikosz Kazintzakisz)

Aki válaszolt:
Déri Kriszti/ Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport
www.drkollarcoaching.hu

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 29 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...