COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

"Átjáró" - az elit intelligenciája

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

2013. szeptember 28-án újra megnyílik az "Átjáró" - az elit intelligenciája

Részvételével a 2014-ben megnyitni kívánt "Magyar Tehetségiskola Európában" intézményt támogatja.
Köszönjük, hogy segíti a The Rise of the Creative Class! "Kreatív osztály felemelkedéséért" folytatott erőfeszítéseinket!

Az "Átjáró" helyszíne: Hotel President

Az "Átjáró" egyfajta híd, a tudomány, a művészet és a kimagasló alkalmazás összekapcsolódása.

Az "Átjáró" célja, hogy állandó és közvetlen összeköttetést képezzen a legsikeresebb vállalkozók, a művészeti élet jeles képviselői és a tudomány végváraiban rekedt, méltán világhírű tudósok között.

A művészek, a tudósok és a vállalkozók egymással folytatott diskurzusa valódi szellemi felfrissülés, semmivel sem pótolható kihívás valamennyi intellektuális kommandós számára.

The Rise of the Creative Class!

Timothy D. Wilson kísérleti pszichológus Ismeretlen önmagunk című tanulmányában meggyőzően bizonyítja, hogy az önismeret komoly akadályokba ütközik. "Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az önismerettel foglalkozó tudományos kutatás mennyisége, és más képet fest róla, mint ahogy Freud és követői látták. Erős, kifinomult adaptív tudattalannal rendelkezünk, amely létfontosságú ahhoz, hogy életben maradjunk a világban. Mivel azonban a tudattalan rendkívül hatékonyan, észlelésünk határán kívül működik, jórészt hozzáférhetetlen számunkra. A szerző szerint jobb kifelé tekinteni, mint befelé, azaz másoknak a viselkedésünkre adott reakcióiból célszerű megkonstruálni belső világunkat. Olyan életrajzokat "írni" magunknak és másoknak magunkról, amelyek cselekvéseinket, érzéseinket csábító narratívákba illesztik.

Korunk  leaderének, menedzserének egyszerre kell menedzseri képességek (skills) birtokosának, vállalkozói szemléletűnek, kreatívnak és bátornak lennie ahhoz, hogy ne csak túlélje a hagyomány és az újítás, a jelen realitása és a jövő látomása, a tervezés (design) és a termelés közötti egyensúlyozás kötéltánc-mutatványát, hanem vonzó, sőt lélegzetelállító attrakciót produkáljon közönségének (a részvényeseknek és a vásárlóknak). A 21. századi vezetők számára a talpon maradás szédítő kötéltánc a gyorsan változó marketing- és kommunikációs stratégiák, valamint információs technológiák niagarájának magasában.

Az információs társadalom zuhataga fölötti egyensúlyozás művészete elképzelhetetlen „magas szintű”, élethosszig tartó edzésprogramok, tudományos támogatás, intellektuális muníció nélkül.

Az "Átjáró" -részben egyfajta Tudósklubként- korunk menedzser-artistáinak egyetemi MA és PhD kurzusokon tanító tanárokkal, a nemzetközi tudományos életbe integrált, önálló kutatási programokon, valamint vezetői tapasztalaton alapuló klubot, a művészvilág pezsgésével átitatott, aktív klubéletet ajánl.

Az "Átjáró" trademark-ja az „Ontology-based Thinking and Business Design”.


Az "Átjáró" minden hónap páros hetén, szombaton tart nyitva: 17-22 óráig

Program

(Minden programot az aktuális találkozó előtt hirdetünk meg részletesen)

 • Világhírű tudós bevezető előadása
 • Jelenlétükkel megtisztelő, meghívott tudósok hozzászólásai
 • Vállalkozói szféra kiemelkedő képviselőinek gondolatai
 • Közös beszélgetés a meghirdetett témáról
 • Esti program (borkóstoló, műsor)
 • Vacsora
 • Kötetlen beszélgetés

Az "Átjáró" programterve
(A programok és a meghívott előadók részben egyeztetés alatt)
 • Szegény gazdagok, A magyar gazdaság rejtett potenciáljai (Csaba László közgazdász)
 • Harmadik kultúra, A humán- és a reáltudomámyok találkozása a boncasztalon (Csányi László etológus)
 • A Nincsből a Van felé, Gondolatok az élet értelméről (Hankiss Elemér)
 • Bölcsek a bölcsőben, Mit tanulhatunk abból, hogy tanulnak a gyerekek (Jakab Zoltán pszichológus)
 • Népi pszichológia, Hogyan működik az elme (Tőzsér János filozófus)
 • A megismeréstudomány alapjai, Az embertől a gépig és vissza (Pléh Csaba pszichológus, akadémikus)
 • A társalgás logikája (Zvolenszky Zsófia nyelvész)
 • Semmi művészet (Eszterházy Péter író, -Bazsányi Péter moderátorral-)
 • A hősöm tere (Parti Nagy Lajos, író)
 • Mennyit hibázok, te Úristen! (Kukorelly Endre, író)
 • A virtuális terek nem diszkrét bája (Kapitány András, képzőművész)
 • Feledhetetlen generációk feledésre ítélve (Sturc János, művészettörténész)
 • Színház a világ (Alföldi Róbert, rendező)
 • Túl az Üvegtigrisen (Rudolf Péter, színész)
 • A gyönyörben nincs középút (Eszenyi Enikő, színész)
 • Metaforák márpedig nincsenek (Kálmán László, nyelvész)
 • Mítoszok, legendák, tévhitek a 20. századi magyar történelemről (Romsics Ignác, történész)
 • Jelentések hálójában (Rainer M. János, történész)
 • Teremtés vagy sem (Térey János, költő)
 • Kocsma, korsó, kölcsönkégli (Kiss Tibor, énekes, Quimby)
 • Bandi a hegyről (Lovas András, Kispál és a borz)
 • Kilőtték, de nem robbant fel (Asztalos Zsolt, képzőművész)
 • Nagyon speciális örömök (Tóth Endre, képzőművész)
 • Most jövök a falvédőről (Koltai Lajos, rendező)

V.I.P. tagság

V.I.P. tagjainkat minden találkozókor örömmel látjuk a szellemi fürdőben. Izgatottan várjuk, milyen, a témához kapcsolódó kérdése, észrevétele, tapasztalata van, mi a véleménye az elhangzott, első kézből szerzett tudományos újdonságokkal és azok gyakorlati adaptációjával kapcsolatban.
A V.I.P. tagok bemutatója, életútja, a Tudósklubon való érdekes hozzászólásai megjelenik az éves "Átjáró - híd a tudomány és a kimagasló alkalmazás kötött" című kötetünkben.

Arany klubkártya tagság

Arany kártyával elismert vállalkozó tagokat mindig nagyon szívesen fogadjuk az esemény résztvevői között. Azok számára ajánljuk ezt a kapcsolódási formát, akik inkább  megmártózni szeretnének a szellemi wellnessünkben, az erősebb tempót egyelőre másra hagynák.


A tagsági díjakból befolyt összeget a 2014-ben megnyitni kívánt "Magyar Tehetségiskola Európában" intézmény alapítványi számlájára kerül.
Az iskola speciális tehetségtutor magániskolaként működik majd óvodától a 12. évfolyamig.
Köszönjük, hogy támogatja a The Rise of the Creative Class! "Kreatív osztály felemelkedéséért" folytatott erőfeszítéseinket!


 • Szervező és állandó riporter

PhD Dr. Kollár József, IACM, International Association of Coaching and Mediation elnöke

 • Szakmai tanácsadó

Menkó Mariann, IACM elnökségi tagja

 • Tudományos házigazda

PhD Dr. Tőzsér János, filozófus

 • Vállalkozói házigazda

PhD Dr. Kurucz Attila, tanácsadó, IACM alapító tagja


 • Tagság

zárt tagsági rendszer meghívással, legalább egy tagi ajánlóval

V.I.P. tagság: 400.000 Ft/év

Tudósklub arany tagsági kártya: 300.000 Ft/év

 • Érdeklődését örömmel fogadja

Román Júlia event manager
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...