COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Druckert nekem! Üzleti jótanácsok: december 9-re: Benchmarking a versenyképesség érdekében

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Hírajánló:

3in1 kedvezmények december 7-től: life & business coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás

http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html


Druckert nekem!-sorozat. Üzleti jótanácsok.

A tanácsok Peter F. Drucker: Drucker minden napra című kötete nyomán készül és folyamatosan bővül.
A rovatot vezeti: Abaházy Noémi

Druckert nekem! Üzleti jótanácsok: december 9-re; Benchmarking a versenyképesség érdekében

Gondold át ezt máról holnapra:

A cég legyen legalább olyan jó, mint a piacvezető -ez a versenyképesség feltétele a benchmarking alapján..
(Peter F. Drucker, 21. századi kihívások a vállalatirányításban; From Data to Information Literacy (Corpedia Online Program))

A mai lecke központi gondolata: Benchmarking a versenyképesség érdekében.
Mit jelent ez?

A benchmarking olyan elemzési és tervezési eszköz, mely lehetővé teszi a vállalat összehasonlítását és a versenytársak legjobbjaival, valamint más iparágakba tartozó vállalkozásokkal. A benchmarking nem más, mint egy folyamat, mely során a szervezet különböző funkcionális területeinek módszereit, folyamatait és eredményeit összevetik egy vagy több más cég hasonló jellemzőivel, annak érdekében, hogy fény derüljön a minőség- és teljesítménynövelési lehetőségekre. (Fontos, hogy a benchmarkingot ne keverjük össze a hagyományos vállalati összehasonlítással, amikor a vállalatok mérlegeit, eredménykimutatásait vizsgáljuk, hasonlítjuk össze.)

A cég legyen legalább olyan jó, mint a piacvezető - ez a versenyképesség feltétele a benchmarking alapján.

Miért gondolkodunk el ezen éppen most?

A tanácsadói piacon is jellemző, hogy mindenki árgus szemekkel vizslatja a másikat. Megpróbál lopni a piacvezetőtől (szó szerint), utánozni, másolni. Ez a Kelet-európai benchmarking eljárás. Ha ez hatástalan, lejárató kampányba kezdenek. "Rendet teremteni": nem restellnek bekopogtatni más humántanácsadókhoz álnéven, inkognitóban és lesni a hibákat, esetleges tévedéseket, melyeket nagyra növelnek, szétkürtölnek. Gyakran elmennek a legjobbakhoz tanulni, majd másnap már megtagadják a forrást és a tanárt, hogy maguk tetszeleghessenek az okos, kreatív tanácsadó szerepében. Farkast kiáltanak a farkasok. "Összefogás", ez a szép, humánus kifejezés van a zászlajukra tűzve. Mások szaladnak az "államhoz", szabályozgatni próbálnak és így remélnek méltatlan előnyökhöz jutni.

Miért nem igyekeznek annyit dolgozni, mint a piaci első? Éjjel és nappal. Innovatívnak lenni -nem elméletben-. Folyton tanulni. Kockáztatni -nem keveset-. Jobbnak lenni, ha nem a legjobbnak. És máris lehet kérem piacot vezetni! Ilyen egyszerű. Volna.

Mit is kéne figyelni? A gazdasági hozzáadott értéket. Nem azt, hogy mit tudtunk "nyugatról" behozni, ami már ott se működik, amire itthon nincs kereslet, ami semmilyen értéket sem képvisel, pusztán arra jó, hogy a jól értesültek álhírekkel kereskedjenek, olyan megtévesztő információkkal üzletelni, amit már más régen kitalált, vagy olyan gyönge gondolat, hogy szégyellné, ha az ő ötlete (értsd: piacvezetőé mint legkiválóbbé) volna.

Amit mondunk, gondolunk, gyártunk, szolgáltatunk, tanácsolunk, tanítunk, képes-e a gazdaság gyújtópontja lenni, katalizátorként szolgálni? Vagy csak az anyukánk büszke ránk, hogy ilyen szépen felmondtuk a leckét? Lehet, hogy megérdemlünk egy ötöst, de ettől még nem nyerjük meg a versenyt az Élet Iskolájában!

A hozzáadott érték és a benchmarking együttes alkalmazása a rendelkezésre álló legjobb mérőeszközöket kínálja. Éljünk vele.

Teendő a koala-stratégia ©® szellemében:

A mostani szempontokat mind a családunkban, magánéletünkben, mind pedig a szervezetünknél, a munkánkban is kipróbálhatjuk.

Munkában: készüljünk ezzel!

 • Gyűjtsünk a termékünkre, szolgáltatásunkra, folyamatainkra vonatkozó adatokat más vállalatoknál, szervezeteknél, cégeknél.
 • Ne csak az iparágon belül nézzünk szét (pl. a pszichológusok nyugodtan tanulhatnak a legjobb coachoktól és ne a coachok majmolják a másod- és harmadvonalbeli pszichológusokat).
 • Mérjük a tényleges teljesítményt, hogy meggyőződjünk róla, hol tartunk a piacvezetőhöz képest.

Magánéletben: teszteljük!

 • Milyen ismérvek alapján mondjuk magunkról, hogy álompár vagyunk vagy másokról ugyanezt? Az álompárok 50%-a a válóperes ügyvédeknél és a tárgyalótermekben köt ki (KSH statisztika). Mindaz, ami álompárrá tesz, egyenesen és ordítóan nagy valószínűséggel a kudarcunkat okozza.
 • Mi az ismérve a párkapcsolatunknak, mitől vagyunk jók, a legjobbak? Vegyük számba, mit mondanak erről mások, mi tesz példássá egy viszonyt és kezdjük kihúzni a listánkról. Hatékony kommunikáció, mindent, mindig, mindenről (ezeknél a szavaknál már eleve gyanakodjunk) őszintén, nyíltan, na meg a bizalom...: ezek az álompároknak való atombombák. Mi ne érjük be ennyivel.
 • Tényleges teljesítményt! Mitől tudjuk, hogy szeretjük a párunkat? kérdésre úgy felelünk: mert jobb őrá nézni, mint másokra, akkor ez már valódi és jól érzékelhető, megragadható teljesítmény. Nem a szótagszám (adatok, beszélt mennyiség, átkommunikált órák száma, stb.) és nem az unalom (legyünk mindig őszinték, feltárulkozók, átlátszóak, transzparensek egymásnak) a párkapcsolat ismérvei.
 • Mit várunk a másiktól? Amit magunk nem tudunk saját magunknak se megadni? Elegek tudunk lenni önmagunknak vagy az udvari bolond szerepére várunk "férj" és "feleség" címkéjű jelölteket?
 • A párunk miért nyújtsa nekünk, amire vágyunk? Mi mivel fizetünk? Egy meghitt vacsoráért üzemi értekezlettel (felhasználva a vacsoraidőt arra, hogy a párkapcsolatunk problémáit tisztázzuk)? Őszinteségért oknyomozással és ledorongolással?
 • Mindaz, amit teszünk jobbá és versenyképessé tesz-e a párkapcsolati piacon?

A sorozat korábbi tagjait is elérhetjük innen a címre kattintva:


Dr. Kollár Iskolája - coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...