COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

A magántitok jelentősége

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

A magántitok jelentősége

Az elmúlt tíz évben elmosódott a határvonal a nyilvános és személyes adatok között. Alessandro Acquisti ennek jelentéséről és jelentőségéről beszél. Gondolatébresztő, kicsit kijózanító előadásában kutatások eredményeit mutatja be -- többek közt azt, hogy milyen egyszerű egy fotó alapján személyes információkat lenyomozni.

Lent láthatjuk az összeesküvés-elméletek friss forrását, sőt Niagaráját. Lássuk csak, miért rossz és kinek, ha többet tudnak rólunk, mint mi saját magunkról? Felvetek néhány kérdést, hogy árnyaljuk az aktuális témát:

 • Az adatgyűjtéssel és összefüggés-elemzéssel egyszerűen megszűnik az önismeret mint business és a kóklerség melegágya. Megszűnik a javarészt bölcsész munkanélküliek és mérnök pályaelhagyók privilégiumának lenni. Az tudja ugyanis ezentúl, mi az az önismeret,
  • aki a gyakorlatban is bemutatja: képes ízig-vérig megismerni a saját fogyasztóját
  • aki ismeri majd annyira önmagát, hogy az összes manipulációnak képes ellentartani.
 • A termelők és szolgáltatók veszik a fáradságot és megfejtenek minket, így valódi igényekre adnak tényleges választ.
 • Ma mindent el lehet sózni, ha például rányomják a nyugat-európai származási bélyeget. A legvacakabb tréner és tréningtéma lenyomható a torkunkon, mert messziről jött ember azt mond, amit akar. Holnaptól mindenki tudatosan utánanéz a dolgainak. (Érdemes lenne ma statisztikát gyűjteni, hány képzetlen tanácsadó és egyetlen minőségi cikket se írt újságíró létezik a magyar piacon.)
 • Jövőben háttérbe szorul a marketing és felértékelődik a PR. Miután mindenki professzionális piaci jelenlétre törekszik, egy fél, papíron marketing tanácsadó sem kell már álkutatásokkal és áleredményekkel, meg trendekkel, ugyanis nem lesz trend. Egy "db" ember lesz végre. Ontológiák, eltérő életmódok versengenek majd nyíltan és nagy szerencsénkre. Hihetetlen, de lesznek valódi alternatívák, választható életformák. Azok az életstratégiák is elismerést nyernek, amiket a celebség mint a média nagy narratívájának zaja jelenleg tökéletesen elnyom.
 • Nem lesz értelme hazudni, mert mindenki azokkal az esélyekkel versenyez, ami van neki (pl. kiderül, hogy majdnem minden fiatal nőnek van gyereke, álláskereséskor sem lesz értelme letagadni), eztán senki nem tud intézmények és áldíjak mögé bújni.
 • Nem éppen az eltitkolt információk a legjobb manipulációs eszközök? A titkoktól miért nem félünk ennyire? Azoktól, akik nem akarják, hogy többet tudjunk meg róluk?
 • Jelenleg rengeteg szemét kering az e-mailünkben, a postaládánkban..., legközelebb olyan infókat kapunk, ami nekünk is megéri.
 • Nézzük csak meg a Facebookot: mennyien megosztják, mit ettek tegnap annak ellenére, hogy a világon senki se kéri. Ez nem probléma? A magánélet terrorja.
 • Az emberek egész egyszerűen nem spórolhatják meg, hogy minőségi fogyasztókká váljanak. Viszlát szocializmus hiánykultúráján edzett egyenemberek!

Ugyan, mit kezdünk a felszabaduló időnkkel, amit most egy-egy termék beszerzésére fecsérelünk el? Na, igen, ez "A lét elviselhetetlen könnyűsége". Viszont ezért nem a tudás felel, hanem pont azok, akik sosem tanulják meg a leckét.

Talán éppen fogadjuk meg Alessandro Acquisti ajánlatát és vegyünk méregdrága projekteket, melyekkel elbújhatunk még egy időre?

A videóban Alessandro Acquisti a Biblia Ádám-Éva történetét említi. Nem volt Internet és az itt szidott lehetőségek, mégis jól ismerjük a sztorit. Miért az új médiában látjuk a megrontóinkat? Nem akarunk enni a tudás fájáról? És ha nincs is ilyen csodafa? Az új szoftverekkel és appekkel talán ezt is lekereshetnénk :) Megfordulhatna a fejünkben, hogy kell-e nekünk bárminemű fa, meg kígyó és a többiek. A teremtés ugyanis már megkezdődött!

Ismerjük meg a professzionális eszközöket, használjuk fel és ki, amink van, éljünk vele! Ez a téma valódi üzenete. Aki nem tanul meg az új világban élni, az elvész. Ez az evolúció következménye. Mi ebben az újdonság?

Az élet nem kizárólag fehér vagy fekete.

Többekből kikívánkozik a kérdés: de mi lesz azokkal a titkokkal, amiket nem kívánunk feltárni? Ne tegyük közszemlére, hát csak ennyi. Mert nem ér haragudni, ha a tegnapi vacsoránkat is megosztjuk kéretlenül és valaki legközelebb villámgyorsan kitalálja, hogy töltött káposzta a kedvencünk a budai Szép Ilona Vendéglőből... A magánélet terrorja visszavág.

Alessandro Acquisti, A magántitok jelentősége:

http://www.ted.com/talks/lang/hu/alessandro_acquisti_why_privacy_matters.html


Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...