COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Démonhadviselés (Online tanácsadás)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Levélírói kérdésre válaszolt: Déri Kriszti coach, senior mediátor és kiképző tréner.

Üdvözlöm! 
Egy igen fontos kérdésben fordulok Önhöz! Válóper előtt állok, ami önmagában nem is lenne probléma. Ami mégis azzá teszi, hogy ebből a házasságból van két lányom( januárban lesznek 2 illetve évesek) , akiket különköltözésem óta az apuka saját életközösségében neveli, nekem csak hétvégekre enged láthatást. 
A történet röviden a következő: közel éves kapcsolatunkból éve vagyunk házasok, én ebbe a házasságba már két nagyobb gyermekkel vágtam bele. Házasságunk utolsó pár hónapjában a férjem igen agresszivvá vált, sokszor bántalmazta a nagyobb gyerekeket, bár ez az ő elmondása szerint csak nevelés volt, engem is bántalmazott, melyről rendőrségi feljelentés is készült, viszont úgy tette mindezt, hogy nyoma ne nagyon legyen, bár a gyerekek végignézték. A tettlegességet úgy követte el, hogy közben én pár hetes terhes voltam az 5. babánkkal, melyet ennek hatására elvetettem, nem mertem ebbe a kapcsolatba bevállalni. Hozzánk költöztette egy hajléktalan barátját, aki a konyhánkban lakott, éjszaka amíg a férjem aludt és én a háztartást tettem még rendbe addig ez az ember részegen ajánlatokat tett nekem, és nem egyszer fél éjjel a hálószobánkban az ágyam végéből tévézett, s mindezt amikor a férjemmel közöltem, csak kinevetett, ezen felül napközben is részegen tengette nálunk a mindennapjait, természetesen ezt a gyerekek szeme láttára. 
Házasságunk utolsó hónapjaiban a férjem állandóan kiabált velünk, soha semmi nem volt neki jó, már gyomorgörcsünk volt amikor hallottuk hogy nyílik az ajtó mert hazaért. A nagylányom sírva könyörgött hogy mennyünk el innen. Ez a kapcsolat részemről hatalmas szerelem volt, bármit megtettem volna a férjem kedvéért,lestem minden gondolatát, s az elején minden rendben is volt..az agressziót megelőzően elkezdett engem hanyagolni, a kedvesség teljesen kiveszett belőle, se jó szó, se ölelés, még puszi sem, a házaséletről meg ne is beszéljünk, az kb havonta egyszer volt, nagy könyörgések árán. Többször próbáltam vele erről beszélni, mire mindig az volt a válasz, hogy minden rendben, csak én élek tündérországban és egy kapcsolat nem ezekről a dolgokról szól. Teljesen elhanyagolt mint társ, mint nő..majd ezt követte az agresszió, a durvaság, a folyamatos lelki terror. Többször szakítottam vele, de soha nem vette komolyan, mindig maradt, pedig kértem, menjen el, az albérletet szinte én tartottam fent teljesen, mert ő alkalmi munkákat vállalt csak. A legutolsó szakításunk után már nem akartam kockáztatni, nagyon féltem (mindig azzal zsarolt, hogy én mehetek de a két kisebb gyerek marad) így elköltöztem s nem mondtam meg neki, hova, telefonon tartottuk a kapcsolatot. Elvittem a lányokat az első megbeszélt apás napokra, majd mikor vissza kellett volna kapjam őket, mindenféle fenyegető üzenetet kaptam idegenektől, hogy ha próbálok a lányokért menni, ők fognak várni. Nyílván nem akartam egy ilyennek kitenni magam, így nem tudtam elmenni a lányokért. Ezen idő alatt férjem beiratta őket bölcsödébe. Most már elértem, hogy elhozhassam őket, de csak hétvégére. viszont, így tudom, hogy férjem a saját malmára hajtja a vizet, arra megy ki ez az egész, hogy kialakítson egy "állandó környezetet " a gyerekeknek, amiből majd a bíróság jó eséllyel nem szakítja ki őket... Kérdésem, hogy mit tehetnék ebben a helyzetben?? Nem szeretném, hogy nála legyenek elhelyezve, és a bölcsödei beiratással sem értek egyet. Félek a férjemtől és nem merem megtenni, hogy nem adom vissza neki időre a gyerekeket, mert akkor lehet többet meg sem kapom őket. Gyámhivatalnál voltam, akik azt mondták, ebben az esetben nem tudnak mit csinálni. A válópert férjem beadta, amiben kérte a gyerekek elhelyezését nála. Hova tudok iylenkor fordulni, vagy mit tehetnék, hogy n legyen ekkora előnyben? 
Mellette szól még, hogy a gyerekek sokat hiányoztak iskolából ,Óvodából igazolatlanul, mert a bántalmazások idején, illetve amikor ez a részeg hajléktalan nálunk randalirozott elmenekültem pár napra otthonról. Gondolom ez is felé hajtja a vizet.Arra gondoltam, hogy az ideiglenes lakcímünkről kijelentem a lányaim( ahol együtt laktunk, most nem ott vannak, azon a településen, de másik címen), mert akkor nincs azon településre címük, tehát nem vehetik fel őket bölcsödébe, így nem járhatnak tovább. Kérdés, hogy ez mennyire jó megoldás? 
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Levélíró, 
az írásából néhol kimaradtak az adatok: évek, gyerekek száma, stb. 

A férje nincs előnyben. A bíróságok rendszerint az anyának ítélik a gyermeket. 
Tartok azonban attól, hogy Ön nem tudja megfelelőképpen képviselni magát és a gyermekei érdekét. Van ügyvédje, mediátora, coacha, bárki, aki eljár és tanáccsal látja el a legfontosabb lépések előtt? Komolyan el kellene gondolkodnia és gyorsan egy hathatós választ is dobnia a kérdésre: miután éveken át nem tudta megvédeni magát, most miért nem konzultál valakivel (előre), akinek ez a dolga, aki már sok ilyen ügyet látott, akinek a kisujjában vannak azok a heurisztikák, amikről Ön egyelőre álmodni se tudna? Miért kullog az események után? Folyton  védekezik, miközben egyre szorul a hurok és már levegővételnyi tere se marad lassan. 

Ön egy gyermek szerepére kondicionálja magát: várja, hogy végre győzzön az igazság, valaki meglátja majd a Szent Grált és boldogan felkiált. De Ön nem gyermek, hanem egy autonóm felnőtt ember, akiket ugyanazok a jogok illetik meg, mint bárki mást. Azzal, hogy önmagát a szerencsétlen, hányattatott sorsú, árva gyermek szerepébe nyomja, egyértelműen csinál egy óriást, egy démont az Önnel egyforma jogokkal bíró férjéből. És csodálkozik: hogy lehet, hogy ez a szörnyszülött állandóan sárba tiporja az önérzetét és a lehetőségeit. Hisz Ön teremti ezt a fenevadat! Ha olyan nagyra növesztette, hogy már nem bír vele, szerezzen segítséget, de mihamarabb. 

Nagyszerű, hogy el tudott jönni tőle. Ez már egy ragyogó lépés. Szuper, hogy írt nekem. Kezd jobban, sőt reménykeltőbben teljesíteni az Élet Iskolájában. Húzzon bele. Korrepetáltassa magát tovább. Nem tudjuk, mennyit és meddig kell tanulnia. Szoritész-paradoxon: egy homokszem nem homokdomb, két homokszem nem homokdomb. Hány homokszem egy homokdomb? 
Hamarosan ott lehet egy óriási homokdomb, amire felszaladhat és sokkal, de sokkal magasabb, nagyobb lesz a démonjainál! 

Egész egyszerűen semmit se tegyen szakértő nélkül. Vegye minimumprogramra az ötleteit. Csinálja tovább rendben a dolgait, de minden, ami a létminimumon felül van, segítséggel intézzen. A bíróság azt fogja mérlegelni, ki az, aki felelősségteljesebben vezeti a gyermekek életét -a magáéval együtt... 

Pilinszky János (Parancsoló mód) segít eligazodni: 

Enni kell. 
Inni, enni és hányni kell. 
Ülni és állni kell. 
Beszélni és hallgatni kell. 

Beszélni, sétálni, vizelni, 
hallgatni, hányni, 
állni, ülni kell.

Számoljon le a kedvenc szerepekkel. Gyümölcsöző vérfürdőt kívánok:Aki válaszolt: 
Dr. Kollárné Déri Kriszti / nemzetközileg akkreditált coach (ACC/ICF), Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport, http://www.drkollarcoaching.hu


Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...