COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Coach-praxis: online tanácsadás

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark
Hol az elrejtett terápiás kettős kötés (a coach valódi válasza, tanácsa)?
Aki megtalálja, nyert egy Vízen járni, A válságkezelés filozófiája című könyvet!
E-mailben várjuk a megfejtést: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Első 10 megfejtő nyer!!!

Saját coach-praxis: online tanácsadás

Ajánlott tool kit (gyors eszközök)

Kedves Kriszti, 

Tanácsodat szeretném kérni a házasságommal kapcsolatban. Van egy közel 6 éves kisfiunk. Teljesen átlagos család lennénk. Én diplomás vagyok - 2 diploma, nyelvvizsga- párom közel másfél éve van alkalmazásban villanyszerelőként. Előtte vállalkozó volt. Régebben is voltak problémáink, de nem ennyire súlyosak. Mindenünk megvan, szép új ház, amelyet együtt építettünk fel, egészség, autó. 12 éve vagyunk együtt, ebből 10 éve házasságban. Nekem meghaltak a szüleim, igy örököltem egy kis pénzt. Ez is mindig téma, hogy bezzen neked van miből. De ha költök is az örökségemből, élmiszert veszünk, esetleg hűtőt, ami a családnak szükséges. 
Amióta alkalmazottként dolgozik nagyon cudarul bánik velünk. A kiabálások mindennaposak, a megjegyzések is. Lassan már egy sima témáról, legyen az akár az étel , nem tudok a férjemmel beszélni, mert mindenben engem okol, mindenben teljesen más a véleménye. Nem hiszem, hogy megcsal, de sokszor azt kívánom, hogy bár ugy lenne, mert akkor nem minket terrorizálna, mással lenne elfoglalva. Tavaly már a tetlegességig fajult a dolog, a kisgyerekem előtt volt a pofon, és a hangos szóváltás. Én soha meg nem csaltam, okot sem adtam rá, főzök mosok takaritok , ellátom a gyereket, a kertet kint, festek ha kell , mindent megcsinálok a ház körül. Férjem is besegít. Újabban már mindenben kötekedik. Miért igy van az edény a mosogatóban, miért ide teszem a ruhámat, az éjjeli szekrényemen miért van virág. Ezek a legújabb "vádak" ellenem. Próbálok beszélni vele, de csak annyit mond, hogy változzak meg. Kérdezem én miben. Én már ugy érzem, hogy teljesen beszabályozna. Járni nem járunk el sehová, én sem megyek el a barátnőimhez. Tavaly a tettlegesség után benyújtottam a válópert, de sajnos utána kibékültünk és lemondtuk. Akkor el is költözött látszólag 3 hétre, de minden nap jött hozzánk. Már az is baj, ha a rokonaimmal beszélek telefonon. 
Nem tudom mi lenne a megoldás. Sokszor hallom, hogy milyen hülye vagyok, a kolléganőim is hülye pics-k , nem vagyok képes semmire , semmit nem tudok megcsinálni. Ha nem vagyok ott, sokszor a gyerek is kap egy-egy taslit semmiségekért. A kisfiú mesét szokott nézni evés közben, már ezt sem teheti meg, nem nézhet mesét. Elég eleven kisgyerek, de nagyon okos. Persze ha valami van, annak én vagyok az oka, mert én neveltem igy, azért nem önálló stb. Most arra a pontra jutottam, hogy elköltözünk a közös otthonunkból kisfiammal, mert ez nagyon lélek romboló amit művel. Viszont akkor otthagyok mindent, a tárgyaink többségét is, és teljesen ketten vagyunk, magunkra vagyunk hagyatva. A szüleim nem élnek, a barátokra persze nem támaszkodhatok. 
Ugy érzem ez már nem házasság, hanem rabság. Az egyetlen ok ami eszembe jut, hogy mióta alkalmazásban van, ott a főnökének kell mindenben ugrania, és ez nála gondot okoz, rajtunk vezeti le ezt a problémáját. Azóta a csúnya beszéd is beköltözött az otthonunkba. 
Ön lát még értelmet a házasság fenntartásában? Probáltam most is, hogy költözzön el, nem hajlandó. Már nyugtatókkal és altatókkal tudok csak aludni, a sok idegeskedés miatt. Úgy érzem nem csak fizikailag próbált anno bántalmazni, hanem lelkileg is terrorizál. Féltem a kisfiunkat is, hogy nőhet is ő fel, ilyen közegben. 
Bármilyen tanácsát , válaszát is előre nagyon megköszönöm. 
Üdvözlettel: Rozália

"főnökének kell mindenben ugrania"

Kedves Rozália,
a krízisben, amikor kontrollt veszítünk, egyik lehetséges és fontos kapaszkodónk, hogy magyarázatokat keresünk (leginkább gyártunk), ok-okozati összefüggéseket teremtünk ezzel-azzal. Itt a rosszul összekapcsolt kérdések és válaszok, téves heurisztikák szövevényes csapdája. Azt hisszük, már mindent értünk és talán csak egy kicsi kell, hogy visszanyerjük az irányítást. "Na, ezt még kivárjuk"-helyzet.

"Próbáltam most is, hogy költözzön el"
Miért nem Ön? Ugye, hogy várakozik, szebben kifejezve: reménykedik, bízik?! Mondhatnánk, természetes. Erről a csapdáról beszéltem.
Ha a főnöke rendesebb lenne, ha a párja nem tüdőzné le ennyire a kiszolgáltatottságát, ha belátná, hogy Önök nem tehetnek semmiről, ha lehetne vele beszélni, ha találna valakit magának, akivel vigasztalódhatna, HA-paloták, légvárak.

"annyit mond, hogy változzak meg"
Így igaz. A legjobb edzésprogram, éppen Önnek van kitalálva. El ne meneküljön előle!

"kérdezem én: miben?"
Pont ebben, jól mondja: "Én már úgy érzem, hogy teljesen beszabályozna. Járni nem
járunk el sehová, én sem megyek el a barátnőimhez." 
Ki akar ilyen börtönben, elszigeteltségben élni? Csak Ön. A társa nem. Vergődik. Dühös. Csalódott.

"lassan már egy sima témáról, legyen az akár az étel , nem tudok a férjemmel beszélni"
Huh, hát ezzel az üggyel lehet, hogy engem is ki tudna hozni a sodromból. "Sima téma." Kit érdekel?

"főzök mosok takarítok, ellátom a gyereket, a kertet kint, festek ha kell, mindent megcsinálok a ház körül"

Ez lenne a házasság értelme? Egy multifunkcionális robotgépet szerzünk be az anyakönyvvezető segédletével? Nézzük csak: van egy bébiszitter, egy mindenes. És hol a nő?

"nem hiszem, hogy megcsal, de sokszor azt kívánom, hogy bár úgy lenne"
A csapda bezárul.
Az Ön gondolati csapdája.
Ha már nőként se létezne, végképp befellegzett. Az önmaga által tervezett és tökéletesített rabszolga szerep keserítené el véglegesen.
Mi a boldogtalanság?
"Olyan vágyak vágyására vágyni, amire nem vágyunk", mondja zseniálisan Dr. Kollár József (http://www.drkollarcoaching.hu).
Vágyik nőnek lenni, amire valójában nem vágyik. Ha vágyna, azzal foglalkozna. És a fenti logikának tökéletesen megfelelve kesereg, hogy nem nő, csak egy szolga.

Az a nehézség, hogy nem tud olyan vágyak vágyására vágyni, amire nem vágyik. Ha vágyna nőnek lenni, akkor tanulmányozná Marilyn Monroe életét (nem az idegbetegét, hanem a sztárét, a XX. század női szerep szentjét, ikonját), a tragikus életű Mata Harit, aki saját hajánál fogva rángatta ki magát a mélypontról egy házi előállítású, hihetetlen mitológiával, a professzionális tanácsadókkal ellátott, így állandóan megújulni képes, információs társadalmi csodát, Madonnát. Ingyen szórják az Ön lába elé a mintát, a már tesztelt sikerkódokat!
Naponta ötször gondolna arra, mit tennének ők a jelenlegi szituációban és másként cselekedne. Követné őket.
A boldogtalan ember is egy számítógép, amin hibás programok futnak. A rendszer kedvezőtlen módon reprezentálja a saját helyzetét, hibás érzelmeket és gondolatokat állít elő, ilyen módon örömtelen cselekvési programot bocsát ki az örömtelen gondolatok által generált örömtelenségből.
Azt mondjuk, rossz a kognitív dizájnja.
Na, most bizonyságot nyerhet! Fordítsa meg, ha tudja, ha akarja!

A legbiztosabb receptem az a kettős kötés feladat, amit már fentebb elrejtettem.
Keresse meg és legyen kérem boldog!
Szeretettel és őszinte megbecsüléssel kívánom a legjobbakat Önnek!

Aki válaszolt:
Dr. Kollárné Déri Kriszti
Life & Business Design Intézet Dr. Kollár Iskolája tanára (http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html)
Nemzetközi tanácsadói hálózat titkára (IACM, http://www.iacm-info.com/iacm_coachok_mediatorok_en.htm)
Az első hazai coach összefogás, a Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány elnöke

Korábbiak:

Démonhadviselés (Online tanácsadás)

Idomár kell, a kutya életbe is! (Online tanácsadás)

A házisárkányt nehéz táncra kérni! (Online tanácsadás)

Újnomádság, új imádság (Online tanácsadás)

Integessen szépen Extremisztánból! (Online tanácsadás)

A végének márpedig sosincs vége? (Online tanácsdás)

Szép mese pusztán a szerelem mítosza? (Online tanácsadás)

Hűtlen látomás (Online tanácsadás)

Van élet a válás után? (Online tanácsadás)

OK GO! (Online tanácsadás)

Fuss Forest, fuss! (Online tanácsadás)

Hol a közös neveződ? Mutasd meg és megoldom!Dr. Kollr Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

 

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...