COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Horváth Éva Monika képzőművész: Progresszív művészetterápia kurzus

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Horváth Éva Mónika képzőművész: Progresszív művészetterápia

Horváth Éva Monika képzőművész – A Progresszív Művészetterápia SHOW

A DESIGNGONDOLKODÁS MINDENKIÉ!

Európa első designgondolkodás képzésének nyitó programja egy művészeti show: Horváth Éva Mónika képzőművész-performert (Menyhárt Jenő, Európa Kiadó felesége) alkotás közben elemzik a designgondolkodás hazai iskolájának tanárai. Autentikus, valódi és hiteles művész alkotási fázisait szedik elemeire tudományos igénnyel, de gyakorlati célból. Ebből rekonstruálják, azonosítják a designgondolkodás szabályait. A tetten ért heurisztikákat, gondolkodási algoritmusokat, az "okos kéz" működési folyamatát átültetik a hétköznapi életbe.

REGISZTRÁCIÓ:
http://www.drkollarcoaching.hu/jelentkezes_kapcsolat.html

A TELJES DESIGNGONDOLKODÁS KÉPZÉS:
DESIGNGONDOLKODÁS (Design Thinker) képzés a PÉCSI EGYETEM tanúsítványával

Fotó: Raffay Zsófia

Időtartam: 6 alkalom

Ára: 60.000 Ft

Dr. Kollár Iskola hallgatóinak 10% hallgatói kedvezmény

Kezdés: 2014. október 6.

Képzési napok: 2014. október 6-tól 3-3 hétfői nap/2 hónap

Információ: 06 30 33 11 878

Jelentkezés: Online jelentkezési lap

Eszközök: papír, festék, vetítő, internet


Oktatási témák

A.)  A RAJZOLÁS UNIVERZÁLIS CSELEKVÉS  - nem pusztán szabadidős elfoglaltság

Darth Vader kardja Neo Mátrixában

Rajzos bemutatók és gyakorlatok a vonal hitelességéről és annak kifejezőerejéről.  A rajzolás és a horror vacui -  ’ahogy az alaktalan formát ölt’ - mindaddig bizonytalan marad egy adott vonal(gesztus)valóságos helyzete a papíron, amíg azt, nem húztuk meg.  A témanap során kipróbáljuk az összes lehetséges esetét annak, hogy mikor és mitől sikerül pontosabban megvalósítani a fejben- már-eltervezett vonalat(gesztust)  – az egymást serkentő és segítő attitűdök, affektív elemek , mozgások, hangok, rigmusok segítségével.

Maga, a rajzolás is több évezredes gyakorlat, mint maga a yoga. A yoga mint kreativitást, alkotóképességet ösztönző eszköz. A tanfolyamban egy Modul téma a HARI KIRIN KAUR KHALSA: Art and Ypga könyvből fogom vezetni az erre vonatkozó gyakorlatsorokat. Arról, hogy hogyan segít a Yoga – több módszert is bemutatva -  Önmagaddal és a természettel kapcsolódnod,  hogy a Művészet mindenkié. Ugyanakkor ezzel a bemutatással is gyarapodhat azon módszerek köre, mely szerint a "Connectivitasrol" azaz, hogy minden-összefügg-mindennel az Universumban, a  MOZGÁSRÓL, avagy, egy mozdulatunk bármi is legyen az befolyásolja a Világot Mind a 8 csakra (Aura is) tanít egy gyakorlatot és aztán alkotás, rajzok. Az is érdekes, hogy a rajz, a kreativitás hogyan stimulál és gyógyít bizonyos agyrészeket.

B.)  A RAJZOLÁS KÖZÖSSÉGI CSELEKVÉS – nemcsak-rajtad-múlik, hogy mit csinálsz

Fénykardok áram nélkül

Néhány háttérinformáció a hiteles és kifejező vonalak(Heftige Malerei) felismeréséhez. Kultúrtörténeti előzmény felidézése, és a bemutatott rajzos gyakorlatok szerinti értelmezése – ’a látvány a látás során torzul’  - korrigálás esélyei:  Jungiánus képolvasás – a modern és a  kortárs képzőművészet nyelvezete

C.)  A RAJZOLÁS KOMMUNIKÁCIÓJA  - eligazodás a kortárs képzőművészet világában

GPS a Mátrixban

A kortárs művészet jelensége magán viseli csaknem az összes, a kortárs világra jellemző mintázat lenyomatát. Ezért a kortárs művészet szemléletes modellje lehet a körül-vevő-világ megismerésére való törekvésnek is. Hasznos személyes megerősítéseket generálhat a közösen létrehozott műalkotás és elemzése, valamint az általa szerzett közvetlen tapasztalati élmények tudásfelhőbe való beillesztése. A moderátor bevon saját alkotói munkájába, résztvevő részese lesz az alkotásnak. Így a kortárs képzőművésszel közösen létrehozott munkákon keresztül és ezek lehetséges interpretációinak a megvitatása, hozzájárul a jártasság kialakításához a kortárs képzőművészet néhány meghatározó tendenciái között.

A tananyag egységei és azok célja, tartalma, terjedelme

 • 2X2 nap újszerű összefüggések feltárása a  rajzolás különböző aspektusaira való rávilágítás a  show összes elemével,  Igény/Kreativitás
 • 2 nap összefoglalás, kreatívitás, az eljárások alkalmazása és begyakorlása Termék/Beillesztés

Módszertani eszközök

vetítés, demonstráció, csoportjáték, show,

workshop, performance, közös munka,

rajzolás

Oktatási cél

a személyes alkotói gyakorlat igényének kialakítása,

a kortárs művészet emancipációja,

a kortárs képzőművészet közösségi reprezentációja

Az ismeretanyag főbb témakörei

  1. rajzolás,
  2. mozgás/tánc/yoga
  3. kultúrtörténeti ismeretanyag elsajátítása
  4. a Jungi képolvasás gyakorlata

A 60 órás tanfolyam hat témanap keretei között, aktív és időhatékony tanulási módszerekkel – workshopokkal,  elemző demonstrációkkal, kultúrtörténeti beágyazással, kváziszerkezetek-modellek bemutatásával, moderált és differenciált csoportmunka eszközével, intuitív és asszociatív alkotómódszerekkel, közösen létrehozott alkotásokkal, a kortárs művészet gyakorlatán keresztül, virtuális tudásfelhők bővítésével,  –  mutatja be a művészetterápia legújabb, progresszív tendenciáit és gyakorlatát.

A tanfolyamon bemutatott egyes modulok  - (módszerek-gyakorlatok egysége) - külön-külön is önismereti tükörként működnek. Viszont folyamatában a művészetterápia praxisa olyan kiegészítőterápia, amely megtartó-fenntartó beavatkozás lehet, és elősegíti a kliens testi-lelki-szellemi kondíciójának javítását a kortárs kihívások mindennapjaiban  a váratlanra és meghökkentőre épülő kortárs kultúra használatával.

A tanfolyam a kortárs művészet jelenségét a megvalósulások, készülődések és kísérletek gyakorlati oldaláról közelíti meg. Mivel a kortárs művészet egy igényrendszer, amely progresszív társadalmi  projekcióként működik, ezért  beavatkozásnak  ’terápiának’ is tekinthető. A 6 témanap során  a művészetterápia/múzeumpedagógia praxis legújabb eredményeire támaszkodva,  a Zene, a Látvány,a Mozgás és a Szöveg együtthatójaként mutatja be a modulokat.  A folyamatot mint Igény/Kreativitás/Termék/Beillesztés útvonalát a workshop/demonstráció/értelmezés hármas eszközével modellezi.

A tanfolyamot olyan közösségépítő és kommunikációval foglalkozó szakembereknek, egyéneknek ajánlom, akik szívesen nyitnának a rohamosan változó kortárs művészet által felkínált virtuális és közösségi terek felé és szívesen bővítenék ismereteiket a kortárs művészetben egyre explicitebben megfogalmazott kommunikációs mintázatokkal is.


Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...