COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Időgazdálkodás designja - Déri Kriszti coach újra az RTL Klubban

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Ma reggel ismét Dr. Kollárné Déri Kriszti coach az RTL KLUB-ban

Legutóbbiak:

Hogyan hozhatjuk ki a lehető legtöbbet önmagunkból? Hogyan gazdálkodjunk ésszerűen az időnkkel? Mit javasol a szakértő, milyen módszerrel próbáljuk okosan beosztani az időnket? Mivel ösztönözhetjük magunkat egy nem kívánt, régóta halogatott feladat elvégzéséhez? Sokan azt mondják, a határidő a legjobb húzóerő. Mivel motiválhatjuk még magunkat? Valóban teher alatt nő a pálma?

Ilyen kérdésekre kerestük a választ az RTL KLUB mai, reggeli műsorában Dr. Kollárné Déri Kriszti coach-csal.

Akit a téma bővebben érdekel, örömmel látjuk a coach képzések és a designgondolkodás képzéseink valamelyikén!

A témához tartozó beszélgetés:

Life & Business Design Intézet Dr. Kollár Iskolája: Kell-e nekünk önismeret? a CIVIL RÁDIÓBAN

Az időhöz való viszonyunkat három nagy kérdéscsoport és arra dott válaszaink torzítják:

 • Milyen idő- és elsősorban problémamegoldó szokásokat, stratégiákat örököltünk?

  A minket megfertőző tervek (designok) közül legrettenetesebbek talán a közmondásaink, melyek számos érzelmünket és viselkedésünket előre és automatikusan kódolják. Vegyünk egyet példaként: "Teher alatt nő a pálma." Sokan elfogadják ezt a gondolatot mint bölcsességet, holott nem pálmaszakértők. Honnan tudjuk, hogy valóban terhelni kell a pálmát ahhoz, hogy formásan fejlődjön? Amennyiben igaz is volna az útmutató, mire alapozzuk, hogy az emberi természet, viselkedés leírható a pálma kialakulásának hű mintájára? Ha nem is fogalmazzuk meg nap, mint nap és nem mondjuk ki ezeket az átörökölt intelmeket, akkor is hatnak a gondolkodásunkra. Tudattalanul is befolyásuk alatt állunk. Egyértelműnek vesszük, hogy minden nehézség (pl. az idő beosztása) szükségképpen izzadságszaggal járó teher, probléma, ami már azelőtt rossz kedvvel tölt el, hogy hozzálátnánk a megoldásukhoz.
 • Designgondolkodás képzés egyetemi tanúsítvánnyal!
 • Mennyire vagyunk képesek a kedvezőtlen mintázatokat tettenérni és leselejtezni?

  Az iskolarendszer felteszi az i-re a pontot. A rengeteg hibásnak bizonyuló megfontolást egységes keretbe foglalja és egyértelműen értékes tervnek állítja be. Csakhogy az iskolarendszert az ipari társadalomban ipari munkások előállítására tervezték. Ma, az információs társadalomban már tudásmunkások "termelésére" volna szükség. Ennek ellenére folytatja a kedvenc sormintáit az iskola: kicsengetnek és becsengetnek, mint a gyári műszak kezdetén és végén. Minden feladatunkat készen kapjuk a tanártól (ahogy a gyári munkás a munkavezetőtől). Eszünkbe se juthat rákérdezni, hogy a felvetett kérdések a jó kérdések-e (hogy kell jó kérdést feltenni egyáltalání), az ezekből levezetett feladatok sürgősek vagy fontosak-e valójában. Minden teendőt rendbe (órarendbe) foglalnak. Ez a későbbi határidőnaplóink forrása és az időgazdálkodásunk nagyjából egyetlen, torz startégiai eszköze.

  Később, az iskolából kikerülve újabb, pl. társadalmi nyomások alá kerülünk. A metró mozgólépcsőjén állva a tolakodó, erőszakos személyeket automatikusan előre engedjük (udvariassági normák hatása), holott a járművek alig 5 percenként érkeznek az állomásra, tehát nem érdemes kapkodni. Akiket előre engedünk, azok akadályozhatják a felszállásunkat. Lényegében tehát anélkül döntünk a saját kárunkra, hogy átgondolhattuk volna, a szokásaink és elvárásaink (mások elvárásai) helyettünk cselekszenek, -a témánk vonatkozásában pedig megállapíthatjuk, hogy- mindez kedvezőtlenül befolyásolhatja a saját időtervünk alakulását.

 • Milyen új megfontolásokat alakítunk ki?
 • Okos, a XXI. századhoz illeszkedő megfontolásokkal kellene előszűrni és rendezni az előttünk tornyosuló feladatokat:

  • Egy nappal a halálunk után mely feladataink elvégzésére lennénk büszkék?
  • A következő 1 évünket melyik feladat befolyásolja érdemben?
  • Az elvégzett, elvégzendő munkák hogyan járulnak hozzá a személyes önértékelésünk javulásához? Előfordulhat, hogy bizonyos munkák pusztán a multifunkcionális robotgép kitüntető címhez juttatnak? Ebben az esetben nem érdemes tökélyre fejlesztenünk a megoldásukat.
  • Mit tekintünk sürgős és fontos feladatnak?

  Az idősugár stratégiát mindenkinek jószívvel ajánljuk.

  Egy táblára (jobb híján papírlapra) feszítsünk fel vagy tollal rajzoljunk egy keretet, ami a rendelkezésre álló területet 4 részre osztja, majd mindegyikbe helyezzük el az aktuális feladatokat. Kövessük az egyes dobozokhoz tartozó útmutatókat!

  Dr. Kollár Idősugár-stratégiájának (védett know how) tudományos megalapozottsága és a stratégia részletei elsajátítható coach képzések és a designgondolkodás képzéseink valamelyikén.


  Dr. Kollár Iskolája: coach képzés, mediátor képzés, önismeret, abduktív tanácsadás, vezetői designgondolkodás

  a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara közös képzésében és tanúsítványával

  Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
  Csintó Edit
  akkreditált life
  és business coach >>


  Tóth Éva
  Consigliere, és Coach krízis
  Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  Fekete Gertrud
  Jószolgálati coach,
  szomaesztétika coach
  szakértő
  Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  Feliratkozás hírlevélre

  Ki olvas minket

  Oldalainkat 53 vendég böngészi

  Utolsó fórum hozzászólások

  • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
   Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
  • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
   A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
  • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
   Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
  • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
   Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
  • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
   Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
  • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
   A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
  • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
   Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
  • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
   "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
  • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
   Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
  • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
   Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
  • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
   Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
  • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
   Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...