COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Önismereti lecke a Dr. Kollár Iskolától

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

ÖNISMERETI – ONTOLOGICAL – TERAPEUTA KÉPZÉS A DR. KOLLÁR ISKOLÁTÓL

– 2016 „Mutasd az ontológiád, megmondom ki vagy...!”

Pálfai Károly, 2016. augusztus

(Szerk.: Déri Kriszti)

Mennyi mindent tanultunk a Dr. Kollár Iskola Önismereti és csapatépítő tréner kurzusán? Nagy nehézséget jelent összefoglalni és átadni azt a komplex szemléletmódot, kidolgozott módszertant, széles eszköztárat, amit módunkban állt megtapasztalni. Igyekszem néhányat közérthető módon itt bemutatni és átadni.

Fontos, hogy játszva tanuljunk.

A játék öröme segíti a pozitív emlékezést, bevésődést. A Dr. Kollár Iskola Önismereti és csapatépítő tréner, akkreditált tanfolyamán számos olyan gyakorlat és játékos feladat tárult elénk, amely világossá és felejthetetlenné tette, hogy egy-egy (élet)helyzetben mi jelenti a különbséget a problémaközpontú, az izzadságszagú megoldás, megoldáskeresés és a látomás, a "vonzó vízió", a "csábító ajánlat" között. Milyen előnyökkel jár a megoldásra irányuló tervvel szemben az örömet jelentő terv (design). Megértettük, mi az az ú.n. "designer" attitűd, vagyis hogyan juthatunk el olyan tervekhez, amik adaptívak (alkalmasak), egyenesen gyümölcsözőek, ilyen módon érdemi és grandiózus változások indikátoraivá tehetők.

Felhívta a figyelmünket azokra a téves heurisztiká(in)kra, azaz a rögzült, sémák szerinti cselekvésekre, amiket más módon kis valószínűséggel értünk volna tetten segítség nélkül. Ezek a sormintaszerű, észrevétlen programok egy önmagába forduló kígyó képét mutatták és kivétel nélkül zsákutcába vezettek. Ezzel szemben a valódi, jól működő, esztétikai élményt jelentő tervek (design) számos kaput nyitottak meg előttünk.

Fontos tanulságként átélhettük, hogyan kerítik hatalmába és ragadják el az embert az érzelmei menthetetlenül, és ez az állapot miképpen blokkolja a tervezői képességeinket. Remek és különleges élmény az érzelmek elengedése, egyfajta objektív, reális helyzet- és feladatértékelés, végső soron a kontrollállapot visszaszerzése. A tervezői alapállás tudatos felvétele és alkalmazása a problémán kívülre helyez minket, miközben egy semmihez sem hasonlítható, váratlanul új, kreatív szemlélettel találkozunk szembe.

A tréning egyik fontos elemét jelentette a Dr. Kollár Iskola által fejlesztett értékilleszkedési teszt kitöltése. A teszt remekül megmutatja, mennyire vagyunk alkalmazkodóak, tudatosak, jóindulatúak, egyetemes gondolkodásúak, önátadóak, ösztönzőek, hedonisták, teljesítmény orientáltak vagy biztonságra és hatalomra vágyók. Megértettük, mi és hogyan okoz flusztrációt, feszültséget, inkonzisztens gondolatokat, cselekvési programokat a személyen belül és társas helyzetekben.
Számos személyiségtípust elemeztünk, felfedeztük a "öntudatosító", a "lehengereltek" és a "beletörődők" (nárcisztikus és más speciális ontológiák) ismérveit.
Megismerkedtünk 5 narratíva-típussal. Jól megfigyeltük a sokszor az istenség szintjéig emelkedett mítosz emberi képviselőit, a kalandokról és csodákról elhíresült legenda típus jellemzőit, a jó vezetői képességekkel és irányító attitűddel bíró vezető képét, vagy az utca emberének titulált egy közülünk megnyilvánulásait, továbbá a tudását humorral átadó bölcs bohóc mintáit. Számos történet során elemeztük az "elbeszélés szelleme", a "magyarázat szelleme" és a "kételkedés szelleme" stratégiai kategóriákat,  meghatározásokat és azok gyakorlati hasznát is. 
Megtanultuk az alapkifejezéseket, mint jelent az ontológia (belső világkép és személyes látásmód), a reziliencia (rugalmas alkalmazkodó képesség) vagy a kognitív disszonancia (racionalitáson alapuló magyarázat), megfigyeltük ezek aspektusait és megnyilvánulásait a gyakorlatban.

A szituációs feladatok során kiváló leckét kaptunk arról, hogy sosem jelenthetünk ki általános igazságként olyanokat, amelyekre akár egyetlen ellenpélda is hozható. A „cél szentesíti az eszközt” és hasonló kijelentések, a szólás-mondások, a nagy bölcsességek semmiképpen sem emelhetőek egyetemes szintre. A XXI. századi, identitását kereső és azt folyton felváltó ember nem élhet egyetlen szerepben és életprogrammal.

A gyakorlati feladatokkal megtanultuk, hogy amikor az elengedhetetlen, mennyire fontos meghallgatni másokat, átadni magunkat a bizalomnak és irányításnak, mindeközben hogyan álljunk ki a minőségi megfontolások, helyes érvek mellett.

Izgalmas, gondolkodásmód-változtató állomást jelentett a zen koanok világának felfedezése. A bonyolultság mögött rejlő egyszerűség, kifinomult, letisztult terv az, amely leginkább tréningezi az agyat és felavat minket a XXI. századi, legkeresettebb szakma, a kreatív destruktőr mestereivé.

Megértettük, hogy önismeret kutatásánál legfontosabb a minőség keresése. Beláttuk, hogy elegendő, ha mi "csak" kérdezünk, minőségi szempontokkal terékenyítjük meg a közös gondolkodást, miközben az ügyfelünk maga alakítja magát a saját, folyton megújuló válaszaival.

Nemcsak önismereti trénerek lettünk, hanem valódi önismeret birtokába kerültünk magunk is.

Jó lenne az egész kurzust most újrakezdeni!


Gyorsan megtérülő vállalkozás: oktatási, képzési franchise

NYÍLT NAP

Szeretettel hívjuk, várjuk, ha érdekli a coach képzés, mediátor képzés, önismeret, designgondolkodás és nemcsak megtanulni szeretné, hanem hírnevet szerezni, a meglévő vállalkozását bővíteni, intellektuális teljesítményből megélni, sőt kiválóan prosperálni.

Nyílt nap helyszíne: 1056 Budapest, Váci utca, a Szent Mihály templommal szemben (kapu: Nyáry Pál u. 4., kapucsengő: "drkollarcoaching"

Időpont: 2016.08.05., 17 óra

Részvétel előregisztrációhoz kötött: Részvételi szándék, előregisztráció: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  vagy 06 70 432 4449-es telefonszámon.

 

8 év alatt csaknem 1.000 hallgatót képeztünk ki!

Váljon Ön is sikeressé!

Legyen saját iskolája:
KÉPZÉSI, OKTATÁSI FRANCHISE: biztos befektetés a XXI. századba

Eladó képzések megtérülési garanciával!

Többszörösen akkreditált képzések a Pécsi Egyetem közös tanúsítványával

Többszörösen akkreditált life coach képzés, business coach képzés, mediátorképzés, önismereti képzések, abduktív pszichológiai tanácsadó képzés,designgondolkodás innovatív képzések

Megtérülési garanciával: mi biztosítjuk Önnek, hogy a befektetésének 50%-a már az első félévben megtérül

Mi profin kiképezzük Önt vagy az Ön által kijelölt személyt és már indulhat is az iskolája!

Igény szerint az első kurzusaiban segítünk a tanításban, a tréner fejlesztésében, marketing startégiában, hogy Ön teljes sikerre vigye a vállalkozását

Kidolgozott képzési, oktatási módszertan és tanítást segítő megoldások

A hatékony marketing és PR-támogatást is biztosítjuk

JÖJJÖN VELÜNK, LEGYÜNK EGY LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT!

Információ:

Tájékoztató anyag: http://www.drkollarcoaching.hu/franchise.html

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel.: 06 30 33 11 878

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 27 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...