COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Hogyan válasszunk iskolát, ha coach képzés, mediátor képzés, önismeret... tanulása a célunk?

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Hogyan válasszunk iskolát, ha coach képzés, mediátor képzés, önismeret... tanulása a célunk?

 

Mik a legfontosabb szempontok az iskolaválasztáskor?

Ha nagymamám iskolát alapítana, semmi másra nem volna szüksége, csak egy ingyenes honlapsablonra és máris megnyithat a híres iskola. Természetesen nagymúltú, naná.
Egy jobb képességű nyolcadikossal megiratja a reklámszövegét: okleveles, márkavédett, nemzetközi, akarom mondani: international, 15 évnyi háttér, gyakorlati, 20% elmélet - 80% gyakorlat, alapító, akadémia, sikeres, elkötelezett” és így tovább, blablabla.

Egy önmagára igényes olvasó azonban bepötyögi a Google-ba a drága rokon nevét és máris kiderül, hogy Gizi néni finom töltöttkáposztát tud főzni.

Ugyanígy kell eljárni, ha az iskolák alapítói és trénereiről van szó, akik „5-10-15-… 100” éves múltra tekintenek vissza, neves „újságírók”, „médiaszereplők”, „trénerek” és „vezetők”.

Nem tarthatjuk értékesnek, ha valaki magáról készít egy weblapot vagy blogot és sehol máshol nem lelni tevékenységének nyomát.

Ha a keresett személy a maga oldalain kívül a Facebookon, a saját és a barátnője blogján, valamint ingyenes fórumokon és csoportosulásokban ontja magából a jó tanácsait, hagyjuk nyugodtan ebbéli (rendkívül fontos!) tevékenységében magára.

Nem a mennyiség, hanem a minőség számít!

Nem az a fő, hány ember gyűrűjében fotózkodik a jövendőbeli trénered!

Ne tévesszenek meg „K.A.” és más anonim ajánlók túláradó sorai sem!

Egyáltalán nem számít, hány gittegylet ismeri el őt tagjának!

Hanem, kik ismerik őt, kik ismerik őt el! A tiszta forrásból tanulj!

 

Mit keress és figyelj? 3+1

 

1.     AHHOZ, HOGY BIZTOS LEHESS, NEM „EGY LECKÉVEL” JÁR ELŐTTED A TANÁROD, GYŐZŐDJ MEG A KÉPESÍTÉSÉRÓL ÉS IGAZOLT GYAKORLATÁRÓL!

 

Mit tanult a trénered és hol (nem gittegyletekben, önjelölt szerveződésekben, tagdíjakból élő egyesületekben!)?

Azt a témát, amit neked tanít, kitől és hol tanulta? Azt az iskolát is informáld le. Ebben az esetben sem elég, ha a hivatkozott szervezet egy gittegylet, tagdíjakból élő egyesület, stb!

Rendelkezik megalapozott és a tréneri munkájához szükséges egyetemi diplomával?

Aki egyetemet végzett, az még nem garancia arra, hogy jó tréner is! Nézz utána, hány évet tanított már referált intézményekben (közoktatásban, egyetemen, minősített felnőttképzési intézményben).

A diplomája kapcsán mivel foglalkozott korábban, kik ismerik őt el ebből az időből? Nehogy egyszerű megélhetési trénert és iskolát válassz! Bármilyen szépen csillog, mint tréner, kell, hogy ezen kívül is bizonyítson a saját teljesítményéről.

 

2.     KÉRJ INFORMÁCIÓT ARRÓL, HÁNY HALLGATÓJA ÉS ÜGYFELE VOLT!

 

Aki több éve dolgozik a szakmában, annak több ezer hallgatója volt és releváns ügyfelei (akik nem töltöttkáposztát vettek tőle, hanem valódi órákat).

Ez számít.

Persze, ezt a jó nagy számot is oda lehet „rögtönözni”, ezért keresd a valódi hallgatói névsort! Ha nem található egy igazolt lista arról, hányan jártak az iskolába, igazad van, ha esetleg kételkedni kezdesz.

 

3.     MILYEN TUDOMÁNYOS ÉS SZAKMAI MUNKÁT VÉGZETT?

 

Hány szakmai könyvet írt, hány szakmai cikket jegyez? Nem, nem a saját blogjában, hanem független, szerencsés esetben pedig jó hírű könyvkiadók kiadásában.

Hány szakmai konferencián kérték fel előadni? Hány szakmai konferenciát és workshopot rendezett?

Milyen szakmai aktivitása van? Csinálja-e, gyakorolja-e a szakmáját (pl. aktívan coachol-e, mediál-e, folytat-e saját praxist, hol, mikor, ki a szupervízora, ki tanúsítja mindezt?)

Mit csinál azon kívül, hogy trénerségre adta a fejét és jó pénzért tanítana téged?

 

4.     3+1. KIK TANÚSÍTJÁK ŐT?

 

Ne ess hasra és ICF-től! A világon például kb. 300-400 coach szervezet létezik.

Ezek mindegyike a legjelentősebbként hirdeti magát.

Menj ki az utcára és kérdezz meg egy ismeretlent, hallott-e már x szervezetről. Ha nem tud róla, nagyon valószínű, hogy csöppet sem lesz szükséged arra, hogy éppen ez az x nevű egyesülés tanúsítson téged.

Megválaszolom a kérdéseidet!

Ízléstelen lenne, ha itt egy önreklámmal jelentkeznénk magunkról.

Hívj fel: 06 70 631 33 11  vagy 06 70 432 44 49

Küldj érdeklődő e-mailt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

És nézd át alaposan a képzési oldalunkat: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

Minden okos kérdésedre megtalálod a választ!

Bárkit is választasz, mindig tanulj a legjobbtól, mert az embereknek nem kóklerekre, hanem valódi segítőre, jól felkészült szakemberre van szüksége!Ha problémateret akarsz létrehozni ajánlat helyett

Nemzetközi követelményeket kielégítő képzéseink tudományos megalapozottsággal már 2007. óta: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html

 

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...