COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Druckert nekem! Üzleti jótanácsok: augusztus 20-ra: Sikeres üzlet

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Hírajánló:

Az élet szép! Tettél érte?

SZOMATÁBOR ÉS KÉPZÉS
Szomatikus coaching képzés és szomaesztétikai tábor

 

2013. augusztus 23-25.
Hotel Ramada****
Részletes programterv


Druckert nekem!-sorozat. Üzleti jótanácsok.

A tanácsok Peter F. Drucker: Drucker minden napra című kötete nyomán készül és folyamatosan bővül.
A rovatot vezeti: Abaházy Noémi

A sorozat tagjait a címre kattintva érhetjük el:

 


Druckert nekem! Üzleti jótanácsok: augusztus 20-ra

Gondold át ezt máról holnapra: Sikeres üzlet

Sikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet!

2007-ben Magyarországon elsőként alakítottuk ki, akkreditáltattuk és indítottuk el a coach képzést. Azóta számos tanítványunk 60 és 120 órás képzés árán alapított coach iskolát a tőlünk ellesett módszerekkel és tudástörmelékkel. Miért nem mernek kreatívak lenni? Mert nem azok (ezt részletesen alátámasztom lent). Nyilván kínos a gyorstalpalón kiagyalt mester cím, ezért megtagadják az iskolát és engedély nélkül használják, amit elérhettek, elvihettek. Miért 120 órásak ezek a képzések? Nem tudtak jobbat kitalálni nálunk? Miért minden hónap első 3 szombatján tartják? Mert úgy megszokták már velünk?

A fogyasztók felelőssége óriási. Utána kell néznünk, mit fogyasztunk. Vagy tán mindent lenyomhatnak a torkunkon? Megelégszünk a Tesco-gazdaságos árukkal és gondolatokkal? Meg kell hát tanulnunk minőségi fogyasztónak lenni. Minőséget venni, minőségi módon fogyasztani. Lépjünk egy merészet! Érjük utol az újítókat! Hagyjuk le önmagunkat!

Teendő a koala-stratégia ©® szellemében:

A mostani szempontokat mind a családunkban, magánéletünkben, mind pedig a szervezetünknél, a munkánkban is kipróbálhatjuk.

Munkában: készüljünk ezzel!

Tanfolyami ajánló: Dr. Kollár Coaching Iskola képzései, coaching, mediáció, önismeret, pszichológia

 • Gondoljuk végig: a korábbi stratégiáinkat, elgondolásainkat, kedvenc cselekvési programjainkat toldozgatjuk-foltozgatjuk vagy merőben új megoldásokkal próbálkozunk? Miből gondoljuk, hogy az újabb tervünk valóban az is? Talán magunk se igazodunk el az egészen? Esetleg orosz roulette-et játszunk? Megnyugtatjuk magunkat, hogy nem újítani, az biztonságos, az ésszerű és egyébként is felelősek vagyunk a ránk bízott személyekért, nem rohanhatunk fejjel a falnak? Jól letámadjuk, aki számon meri kérni az újdonságot a dolgainkban?
 • Hogyan küzdjük le az ismeretlentől való félelmeinket, a kudarccal szemben érzett természetes ellenállásunkat, hogy lépjünk ennek ellenére és magunktól egy merészet? Elég, ha merészek akarunk lenni? Ha azt mondjuk, merész vagyok, máris bátran ugrok? Nem irreális ez egy kicsit: bátornak lenni, miközben félünk, de legalábbis tartunk valamitől? Újítani, miközben olyan csábító, hogy a már bevált, sikeres mintázatokat átvegyük (másoktól) és ezzel csökkentsük a kockázatot?
 • Ha látunk egy halom sikeres mintát, az miben segít? Nem találhatjuk ki, amit már más kitalált helyettünk. Hogy találjunk ki olyat, amit nem tudunk kitalálni azzal a tudással és képességgel, ami miatt jelenleg az új után csak áhítozunk? Ha ki tudnánk találni jobbat, egészen bizonyosan nem sóvárognánk, nem másolnánk, nem vennénk el és át mástól.

Drucker nagyon okosan nem azt mondja: légy kreatív! Akinek azt kell mondani, légy kreatív, az nem kreatív. De puszta felszólításra nem is lesz az. A fentiek mentén logikusan megfeleltethetők az öncsalások:

 • tagadjuk, hogy mindig ugyanúgy próbálkozunk ("Mit jelent, hogy ugyanúgy, amikor egyébként is megmondták, hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni?")
 • tagadjuk, hogy képtelenek vagyunk újat kitalálni ("Minden relatív! Honnan veszi valaki, hogy az nem új, amit én csinálok? Mihez képest? Ja, hogy 2+2 mindig 4 és az egyáltalán nem relatív? Nem erről beszéltem!")
 • megmagyarázzuk, végül is mi az új a dolgainkban ("Csak kívülről látszik ugyanolyannak, mert nem tudod, én mit végeztem (naná, többet), mit dolgoztam (többet), mit tettem már le az asztalra (többet)")
 • megnyugtatjuk magunkat ("Ő tehet róla, hogy hagyja elvenni, lemásolni, amit kitalált, miért nem védte le időben, miért nem figyelt erre előre? Megérdemli.")
 • megfutamodunk ("Merem otthagyni, lelépni, merek kockáztatni, merem meglépni, amitől mindenki félt még akkor is, ha azt mondják, ez nem a racionális!")
 • handabandába menekülünk, Müller Péter heti útravalókat olvasunk, mert az legalább világos.Világos, hogy handabanda. Nem mindenkinek. Ez bizonyítja, hogy handabanda, bullshit és giccs. Olyan mintha az egész. Mintha tudományosan megalapozott volna, mintha bölcsesség volna. De nem az. Csak nincs más, ami elérhető volna, ami ugyanilyen könnyen emészthető volna. Mert a tudás, az új, nem adja ilyen könnyen magát. Mert azon gondolkozni kell. Átfordítani a magam életére. Megküzdeni magamban az egésszel. Ki az, aki ezt bírja a válságban és változásban? Naná, jöjjön Müller Péter és a handabanda!

Mit üzen Drucker általunk? Tanulni kell. A többi már jön magától! Azaz az új tudás és az új szempontok hatására az új gondolatok, új gondolatok következtében az új és bátorságot hozó érzések, amik újabb és megtermékenyítő gondolatokat szülnek, ezért és emiatt már merészen lépünk is egyet. Egyszer. Majd, ha tanultunk. Valami újat. Nem másodkézből való second hand gondolatot.

Javaslatom:

Magánéletben: teszteljük!

 • A merész lépés neked azt jelenti, hogy csapot-papot? Hogy bátran elhagyod a családod, leköpöd az értékeidet, mindazt, ami eddig fontos volt neked, amiről azt hitted, egyenlő veled?
 • Az nem elég merész lépés, ha valaki be meri vallani, nem bír megbirkózni egyedül a nehézségeivel és tanácsadóhoz fordul segítségért? De miért? Mert azt mondta az apukád, hogy légy férfi? Az anyukád szerint meg a nőnek azért van akkora köténye, hogy eltakarja a család szennyesét? Honnan tudod, hogy neki jó volt így, hogy ő nem szenvedett, hogy nem lett volna sikeresebb az élete(d), ha neki is van egy coach-a?

Drucker azt üzeni: légy merész, lépj. Nem azt, hogy rohanj a vesztedbe! Hogy salakos pályán mezítláb fuss... Tanulj a tanácsadódtól, hogy magad megoldhasd a saját kérdéseidet! Tiéd lesz a dicsőség!

Ajánlott tanácsadó: Dr. Kollárné Déri Kriszti tanácsadása, üzleti coaching, munkahelyi mediáció, szervezeti konferencia-mediáció, életvezetési, párkapcsolati tanácsadás, terápia, coaching és mediáció

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...