COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Így látjátok ti: Winnetou-stratégia

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Így láttok ti minket...

Csaba Beatrix mester-mediátor hallgató kedvet kapott, ki- és megfejtette a Winnetou-stratégiát. Így lát minket (Winnetou- Phd Dr. Kollár József, Old Shatterhand- Déri Kriszti).

Nagyon örülünk és szívbőljövő köszönetünk! :)

... nem hagyott nyugodni a Winnetou - Old Shatterhand párosításban rejlő lehetőség. A metaforikus stratégiában rejtőző, "kúszó"  nagyszerűség lehetősége :)
Olyan zsák a foltját feeling.

Szóval O.S.-nek adott helyzetben életben kell maradnia az Új Hazában, sőt MEG KELL építenie a vasútvonalat. Ám ő JÓ FIÚ! Ő a Destruktőr.  A "kreatív romboló". Fejleszt, modernizál, új technikát hoz, ezzel "kényelmesebbé" teszi az életet, sőt megoldja (iPhone, vagy iPad mint vonat és mint -információ-szállítás). Mindemellett azonban érdekeket is sért: a fehér ember kapzsiságából adódó, és az őslakosok területi jogát egyszerre, ilyen módon két tűz közé kerül.

De ő a szabálysértő szabálykövető.

Szerencsére összetalálkozik a "másik oldal" szabálysértő szabálykövetőjével. Az indián "JÓ FIÚVAL" (Winnetou), aki a saját népe érdekeit igyekszik megvédeni, ám látja az elkerülhetetlen jövőt (fejlődést?!). Az ellenállás helyett a kooperációt választva, a két világ JÓ FIÚI, a KÖZÖS érdekek mentén (közös platform a megegyezéshez) összefognak a várható ehetőségek érdekében.

Mit kell tanulnia O.S-nek? Miben segíthet W.?

Mivel O.S. idegen terepen jár, el kell sajátítania az új környezetben a túléléshez elengedhetetlen nyomolvasás képességét. (Megfeleltetés: ha tudom ki jár arra, fel tudok készülni a látszólag váratlan eseményekre, akár meg tudom védeni magam, vagy meg tudom találni azt, akinek a nyomába eredtem). Ez bizony, bár csöppet se könnyedén, de átvehető W.-tól.
O.S. azonban eredendően és tagadhatatlanul más csoporthoz tartozik, testalkatát tekintve, genetikailag a saját fajtájának túléléséhez alkalmazkodott (germán fajta), aki ha megfeszül sem tud a földön kúszva Indián Földön NEM KILÁTSZANI a fűből. Emiatt egyetlen, az  új terepen való túléléshez alkalmas, helyes választása, ha megtanul PONTOSAN LŐNI. Olyan pontosan, hogy ki tudja lőni a rossz fiúk kezéből a fegyvert anélkül, hogy az életüket sértené. Tehát a JÓFIÚSÁG megtartása mellett, megvédeni önmagát, esetleg mások jogos érdekeit.
Ezzel képes lesz kompenzálni azt a tényt, hogy csak frontálisan közelíthet. 

Mit tanulhat W.  O.S-től?

W. kitűnően ismeri a földrajzi viszonyokat, helyi szokásokat, nagyszerű rejtőzködő, kitűnő nyomolvasó, saját térfelén játszik. Nyitott és elfogadó, gyenge ontológiájának köszönhetően KÉPES kooperálni O.S-del a jövő érdekében.
Mégis O.S a túlélő. Ha ugyanis O.S. megtanul nyomolvasni, megismeri a helyi szokásokat, és terepviszonyokat, már koránt sem kell kúsznia. A medveölőt a JÓFIÚSÁG, és a késsel, pusztakézzel megölt medve által őt körülvevő elismertség (nimbusz) nemcsak rettenthetetlennek állítja be (mítosz), hanem a pontosság (kilövöm a pisztolyt a kezedből, anélkül, hogy bántanálak), olyan további képesség birtokába juttatja és ruházza fel, mely következtében duplán is win-win game nyertessé válik.
Meg tudja tanulni mindazt, ami W. földjén szükséges, azonban a hódítókkal is szót ért, mert ÉRT a nyelvükön.

W.-nak dupla(!) erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy O.S kategóriába érjen.
Ha W. képes megtanulni O.S.-től a lőfegyver használatát, és olyan pontossá tud válni a fegyver használatban, mint O.S., akkor Indián Földön ő lehet (és az is!!!) az Indián.
Már "CSAK" azzal a ténnyel kell megküzdenie, hogy a hódítók tudomásul vegyék, elfogadják őt, mint a helyi, a saját térfelén játszó
VEZETŐ játékost.

Míg O.S.-nek ez akkor is könnyebb, ha ő "idegen" vizeken evez, mert a hódítók, mégis közelebb állnak identitás és közös gyökerek okán. Ezzel a tulajdonsággal W. sosem fog rendelkezni.

Ismétlem, W.-nak az az előnyös, ha meg tudja tanulni O.S. pontosságát. És ne feledjük, ha érdekeltté tudja tenni a hódítókat abban, hogy az adott terepen, Indián Földön rájuk MINDENKÉPPEN szükségük legyen.

Mire támaszkodhatnak? A különleges tudásukra, de legfőképpen arra, hogy O.S, és W. is ugyanazt TUDJA!!!!!!!!!!! Mindezt KÖZVETÍTENI is képesek a maguk fajtája, és a másik fajta között, lévén ők EGYMÁS nyelvét is beszélik és a sajátjaikét is! Páratlan lehetőség. Páratlan páros. Közben MEGTANULTAK egymással is kooperálni :)

Még tovább is gondolható természetesen, de már ez is egy nagyszerű ALAP-KÉP a folytatáshoz :)

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...