COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap

Friss hírek (utolsó 20 bejegyzés)

Válogatás cikkeinkből

Népszerű (első 50+ ranglista)

Coacholtassék! Jordániai élmények egy coach szemével 1.: Első benyomások

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

Coacholtassék! Jordániai élmények egy coach szemével

Mészáros Ildikó ontological coach élménybeszámolója Jordániáról.
Ildikó Jordániában dolgozik egy jordán-német egyetemen tanít, közben nők számára coach-köröket szervez nagy sikerrel.

Sokat gondolok Rád/Rátok, mert a coaching training nálatok sokat jelentett a saját személyiségfejlődésem szempontjából, elindított egy úton, amin nem biztos hogy egyedül eljutottam volna.

Gratulálunk! Szeretettel visszavárunk az ontológiai coachok és mediátorok, önismereti tanácsadók jóval több mint 400 fős szakmai és baráti körébe.


 

Coacholtassék! Jordániai élmények egy coach szemével 1.

2012. november 6.

Szerencsésen megérkeztem Jordániába. Egyelőre szállodában lakom Ammanban (Hotel Excelencia) és sikerült jól belakni a szobámat. A recepción kedvesen mosolygó fiatalemberek sajnos nem sokat értenek angolul, csak arabul beszélnek, eléggé megnehezítve ezzel az életemet. Kézzel-lábbal kell elmagyaráznom a legegyszerűbb dolgokat is.

A négycsillagosnak számító szállodához úgy kell átbukdácsolni a forgalmas útról egy törmelékkupacon. A bejárattól viszont minden szép tiszta és gondozott. Érdekes ez a nagy különbség a közterek és a magánterek között – a közösségi rész mintha teljesen gazdátlan lenne, szemetes és törmelékkel teli, befejezetlen járdák, útszakaszok sorakoznak a csillogó-villogó magánházak közvetlen szomszédságában.

A közlekedés európai szemmel nagyon furcsa, azaz tömegközlekedés olyan értelemben mint Pesten, nincsen. Annak ellenére, hogy nagy város (2.5 millós),  nincs sem villamos, se metró, busz is csak elvétve. Az emberek várnak az út szélén a buszra, (nincs buszmegálló és menetrend), ami vagy jön vagy nem, tehát tapasztalati alapon használják. A város nyugati része arab viszonyokhoz képest szép, iszonyatos autóforgalommal  éjjel-nappal, nincs különbség.

A környezetvédelemre úgy tűnik egyáltalán nem fordítanak figyelmet -  nem tudom, hogy hol vannak a nemzetközi szervezetek, akiknek az lenne a dolga, hogy ezt felügyelje a világban?? ?  A benzin olcsó, és elég jó autókkal járnak. A levegőszennyezés nagymértékű, mert minden valamire való ember autóval jár, nagy dolog, ha van valahol járda a gyalogosoknak. Sokszor az úttesten kell ugrálni az autók között, hogy átjuss az út túlsó oldalára – gyalogátkelőt egy helyen láttam eddig. Akinek nincs autója - mint pl. nekem, az taxival jár, abból sok van és 1-2 dinárért (1 JD/ 300 HUF) eljutsz viszonylag nagyobb távolságra is. Szemetesládák nincsenek, mindenki oda dobja a szemetet, ahol éppen van. Tele van minden nylon zacskókkal és repíti a szél őket mindenfelé. A buszsofőrök is dohányoznak, és az utasoknak is szabad, a lábuk mellé pedig leteszik papírpohárban a kávét és mikor megitták kidobják az ablakon.

Nagyon nagy az életszínvonalbeli különbség -  egy tanár pl. 300 dínárt keres, és egy kis lakást a fővárosban 300 dínárért tudsz bérelni, persze rosszabb negyedekben még olcsóbban. Nagy és szép lakások 500-800 dínár körül vannak. A rezsi viszont nagyon kevés, egy kisebb lakás villanyszámlája havonta 10 dínár körül van.

A German-Jordanian University, ahol tanítani fogok 30 km-re van Ammantól. Vadi új épületekkel, most költöztek ki Ammanból, kb. 6 000 diák tanul mérnöknek, managernek, informatikusnak, stb. Németül kell tanulniuk, mert egy évet kint töltenek Németországban gyakorlaton. Nekem még egyelőre nem kell tanítanom, hanem az ügyeimet intézem, lakást keresek, a hivatalos dolgokat intézem, és ismerkedek a körülményekkel.

Az emberek mindenütt nagyon kedvesek, nemcsak az egyetemen - ahol egy nemzetközi tanári gárda van a nyelvi részlegen, ca. 50 fő - , hanem az utca embere is. Segítőkészek, bárkinek szólsz - ha megérti mit akarsz, segít bármiben. Angolul alig értem mit mondanak, azért majd remélem hozzászokom az akcentusukhoz. Úgy tűnik nagyon nehéz nyelv az arab, mert a hangképzésük nagyon különleges.

Az időjárás most kicsit hűvösre fordult, de ma például voltunk a Holt tengenél, ahol még mindig meleg van és körbeautóztunk ismerősökkel a szerpentineken. Át lehetett látni Izraelbe, errefelé Palesztina elnevezést használják, Izraelt nem. Voltunk a Nebo hegyen is, ahonnan Mózes meglátta az Ígéret Földjét. Szép volt és megható!

Magyarországot ismerik és örülnek, ha meghallják hogy onnan jöttem - még jobban is ismerik mint egyes európai országokban, nem beszélve Amerikáról... :)

 

Hamarosan folytatjuk az élménybeszámolót.

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Ki olvas minket

Oldalainkat 26 vendég böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...