COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap ONLINE TANÁCSADÁS Témák Hozzászólások
Életvezetési krízisek, válságok, elakadások esetén online segítség, támogatás szakemberektől.
 
Vissza a fórumlistához   Vissza a témalistához
Kezdeném az elején
Kelt: 2012. november 26., hétfő írta: Abaházy Noémi
Az olvasói levelet feltette: Abaházy Noémi

Kedves Doktornő.

Kezdeném az elején.

2 hónapja van párom, az első hónap olyan volt mint az álom, minden annyira szép és jó volt, hogy szinte hihetetlen volt, hogy ennyi közös van bennünk, hogy végre olyan pasit hozott a sors az utamba, akire mindig is vágytam.

De ez rajongás a pasi részéről sajnos elmúlt, márcsak pislánkol :( Míg akkor már egy nap után írta, hogy mennyire hiányzom neki, hogy nem bírja ki nélkülem, most ott tartunk, hogy 3, 4 nap után sem hallom ezt tőle, se nem írja, hogy hiányzom. Már nem keres annyit, nem gondol rám annyiszor, egyszóval alábbhagyott az érdeklődése irántam. :(

Lehet az a baj, hogy minden nagyon gyorsan történt köztünk, túl nagy tempóban haladtunk előre. Ő már a 3.randin szerelmet vallott, 3-4 hét után bemutattuk egymást a szülőknek, egész hétvégéket töltöttünk együtt, együtt aludtunk... Még egy wellness hétvégére is elmentünk a 2. héten.

Így arra gondoltam, hogy menjünk vissza az időben, menjünk vissza az elejére, hogy újból csak randizzunk, heti 1szer, maximum 2szer találkozzunk, és nincs együtt alvás. Aztán a 2.hónapban lehet heti 2szer max. 3szor. Naponta maximum csak 10 percet beszéljünk, nem úgy mint előtte, hogy órákat lógtunk a telefonon. Ha találkozunk, akkor max. 2-3 órát legyünk együtt, attól függ megyünk-e vhová, van-e vmi program, pl. mozizás. Úgy szerettem volna, hogy csak kint legyünk, de a kocsiban hideg van, kávézóba nem lehet olyan intim közegben lenni, így még talán az is belefér, hogy feljön hozzánk kicsit, de nem alszik itt. A \"szeretlek\" szó meg tabu téma. És ne sétáljunk mindig kézenfogva, néha átölelhet séta közben.

Remélem segít ez neki visszatalálni önmagához. Az van, hogy most túl sokat is dolgozik, szinte magára sincs ideje, nem szereti ön magát, így mást is nehéz szeretni.

Szerinte jó ötlet ez amit leírtam? Segíthez ez neki, a kapcsolatunknak? Vagy túl szigorú ez? Mit tegyek?

Nagyon köszönöm a segítséget.

Szeretettel:

Ildikó
Feliratkozás a téma figyelésére |
Kezdjük a végén az elején?
Kelt: 2012. november 26., hétfő írta: Dr Kollárné Déri Kriszti
Kedves Ildikó,
Légy spontán!
Huh, hát nem könnyű (felszólításra), nem igaz? A szerelem egy spontán érzés. ki tudja, hány gramm macskakarom és hány perces ráolvasás kell a nagy "Hapci könyv"-ből, hogy kigyúljon. Egy biztos, akarattal nem lehet szeretni, sőt szerelmesnek lenni.
Ön azt akarja, hogy most megtervezetten menjen végbe, ami magától lenne, mert magától nem megy, így majd az Ön ellenőrzése mellett fog. A férfi spontán szeressen Önbe úgy, ahogy Ön a kereteket szabja és a szabályokat alakítja. Röviden, azt akarja, hogy a férfi Önbe szeressen, de nem azért, mert Ön akarja, hanem magától akarja, amit Ön akar. Errúl a jelenségről már sokat írtam lent másoknak is, kérem, lapozzon oda.

Ezúttal inkább egy másik megfontolást ajánlok:
Milyen ma, a XXI. században a szerelem?

•A világ a szerelem ígéretét hordozza (értsd: bárhol leshet rád, akár a szomszéd utcasarkon)
•Pontosabban a romantikus szerelemét (lángoló, fellobbanó, elhamvadó és a ciklus kezdődhet előröl a fentiek mentén), vagyis
•Milyen a romantikus szerelem: irracionális, mindent elsöprő, az örök szerelem illúzióját nyújtó, sorsszerű, magától megtörténik velünk, ellenállhatatlan, fenséges, akaratlan, határtalan, mindent betöltő, akkor jön, mikor nem is számítunk rá, nem lehet élni nélküle.
•A romantikus szerelem hőse: a fiatal, a kamasz, vagyis
•A szerelem ígérete a fiatalság kiváltsága. Mindenki fiatal akar maradni.
•Legfőbb érték a serdülők életstílusa, értékei, viselkedése, lazasága, humora, szabatossága.
•Mindenki tinédzser akar maradni. „Az idősebbek futnak a serdülők után.”
•Milyenek a serdülök: identitászavarban élnek, keresik magukat, próbálgatják a szerepeiket, kissé felelőtlenek, stb.
•Azzal a világgal, amely a romantikus szerelem ígéretét hordozza, a serdülök életstílusa a kompatibilis.
•Az ésszel szemben a képzelet, a racionalitással szemben az irracionalitás, a hideg értékelés helyett az érzelmek, az objektivitással szemben a szubjektivitás felsőbbrendűsége.
•A kamaszok kultúrája a nárcisztikus kultúra. Ez utóbbi szlogenje: "Mert jár nekem".

Nos, hát ehhez a világhoz illesszen stratégiát!
Az Öné talán teljesen szembe megy mindezzel? Miután Ön kiváló stratéga, a fentiek felhasználásával dobjon össze egyet és ugorjon fejest!

Ha unja a szöveget a témáról, nézzen bele, talál életképes mintát bőven: "Ez mind szerelem?": www.iloveschool.hu/blog/44-deri-kriszti-ontological-coach-blogja/361-ez-mind-szerelem.html

Aki válaszolt:
Dr. Kollárné Déri Krisztina
Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport vezető trénere, www.drkollarcoaching.hu,
a Magyar Coachszövetség kuratóriumi elnöke, coachok.ning.com,
az IACM, International Assotiation of Coaching and mediation alapító tagja, www.iacm-info.com
Feliratkozás a téma figyelésére |
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...