COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap ONLINE TANÁCSADÁS Témák Hozzászólások
Életvezetési krízisek, válságok, elakadások esetén online segítség, támogatás szakemberektől.
 
Vissza a fórumlistához   Vissza a témalistához
Engedjem, hagy menjen?
Kelt: 2013. február 27., szerda írta: Abaházy Noémi
A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi

Tisztelt Doktornő!
Hát hol is kezdjem!A problémám a következő.A férjemmel 10 éve vagyunk házasok ez alatt az idő alatt ő kb. 5-6 évet kint dolgozott Németországban. Van egy 9éves kislányunk akit szinte én neveltem fel.Vagy 3évet töltött ithol legutóbb és akkor kezdődtek a problémák.ithol elhelyezkedett dolgozni és kb:4-5 hónap mulva kiderült hogy összemelegedett egy kolleginájával.Akkor el is akart költözni azt mondta nem szeret engedjem el,nagy nehezen aztán még is helyre jöttünk legalább is én ezt hittem!Most az élet ugy hozta hogy 5 hónapja kint dolgozik megint Németben.De most ott is megcsalt.Ráadásul az ünnepek alkalmával mikor ithol volt az is kiderült hogy mikor ki ment dolgozni az volt az első dolga hogy felhivta azt a NŐT akivel ithol megcsalt és én abban voltam hogy nincs köztük semmi!!De ez a mostani ennél is rosszab helyzet mivel a lány is ott dolgozik ráadásul egy szállón is vannak,szerintem már egy szobába is kültöztek!Volt ithol az ünnepen akkor beszéltünk együtt voltunk minden értelemben,azt mondta ha vissza megy nem lesz semmi dolgozni fog nem nőzik.Egy darabig elhitette velem hogy minden szép és jó a telefonba is azt mondta amit én és a gyerek hallani szerettünk volna hogy nincs közöttük semmi,de a ""hölgy""folyamatosan üzenget nekem a facebokon hogy tudjam hogy a férjemmel együtt van és közben kiderült hogy ez igaz is mert a párom is tud ezekről az üzengetésekről.Már azt is elérte hogy a gyerek születésnapjára sem jött haza majd csak most márciusba jön ,de akkor hozza azt a ""libát""is,de csak remélni tudom hogy nem anyósomhoz hozza őt is,mert már nem is ide jön hanem az édesanyjánál megy aludni,és agyereket jön majd meglátogatni,meg persze velem beszélni mert Ő válni akar!!De én nem szeretnék ,valahogy próbálnám még megmenteni a házzaságom ha tudom.A baj még az is hogy ha ő az anyjánál megy akkor ott biztosan ""tele beszélik a fejét hogy váljon el""mert nem szeret engem a családja!!!Mit tanácsol a doktornő mit tegyek??Engedjem el váljak el és kezdjek én is uj életet,de én még szeretem ezek után is!!Válaszát köszönöm!Tisztelettel:Csini75
Feliratkozás a téma figyelésére |
Szép mese a szerelem mítoszáról
Kelt: 2013. február 27., szerda írta: Dr Kollárné Déri Kriszti
Kedves Levélíró,

"Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírni. Az elviselhetetlen. Az befejezett kín mint a halál. Nincs kiengesztelés. Mert mást szeretni nem bűn, tehát megbocsáthatatlan."
Rejtő Jenő

Egyes filozófusok szerint nincs öncsalás. Márpedig tényszerűen mi lenne a racionális, ésszerű alapja ennek: "és én abban voltam hogy nincs köztük semmi"?
Ha valaki eljátszotta a bizalmunkat, miért bíznánk meg benne? Nyilván bízni akart benne. Bízni abban, hogy ezt a dolgot megússzák. Megússzák anélkül, hogy bármin változtatniuk kelljen. És talán most is a vak szerencsében bízik, hátha nem az anyósáékhoz megy a nővel. Mintha ez az egy uralhatatlan hely és helyzet okozná csak a bajt, mert enélkül nem lenne gond, mert enélkül még mindig meg lehetne menekülni.
Pedig, ahogy Rejtő üzeni Önnek: "befejezett kín mint a halál". Ez a kapcsolat meghalt. Ebben a formában végleg.

"én még szeretem ezek után is"
Na igen, ezt bizony elhiszem. A szerelem maga az irracionalitás, az uralhatatlan, a felkavaró, a magával ragadó. "Mert mást szeretni nem bűn, tehát megbocsáthatatlan.": és Ön mást szeret, azt az embert, aki maga is mást szeret. Nincs hát mit szemre hányni és megbocsájtani.

Bizonyos vallások szerint a halál így, vagy úgy, de csak egy újabb állomás. Egy átalakulás, egy változás. Most már csak azon kell elgondolkodniuk, tudnak-e érdemben változni, változtatni a kapcsolatukon, előbb persze saját magukon (egymástól függetlenül, mindenki saját magán), legalább olyan radikális és katartikus módon, mint amilyen változást maga a halál hoz.
Ha nem, a tűzből feltámadó főnixmadárként még mindig feltámadhatnak.

A főnix a monda szerint 500, 1461 vagy 15 294 évig élt. A főnix gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait.

Önök is sokáig éltek már (együtt). Balzsamozzák be az emlékeket, szépek, szerethetők, aztán egy bátor ugrás... éppen mint Empedoklész.

Önök nem vesztesek. Minimum hősök. A szerelem áldozatai.

Aki válaszolt:
Dr. Kollárné Déri Kriszti
Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport
www.drkollarcoaching.hu
Feliratkozás a téma figyelésére |
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...