COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap *SÁRDOBÁLÓ* Témák Hozzászólások
Azért hoztuk létre ezt a témát, hogy kipanaszkodhasd magad, letedd a terhed. Mi pedig átkeretezzük neked. Rajta! :) Aki tanácsot ad -örömmel köszönjük-, legyen kedves és ne kezdjen előadásba a józan ész világából. Azokat a slágereket már mindenki ismeri :)))
 
Vissza a fórumlistához   Vissza a témalistához
Mondjátok, mit lehetne tenni, hogy felzárkózzunk Romániához?
Kelt: 2012. szeptember 30., vasárnap írta: Abaházy Noémi
Módosítva: 2012. szeptember 30., vasárnap
Romániában kötelező lett a mediáció (permegelőzés, peren kívüli egyezségkötés, békés vitarendezés) 2012. október 1-től.
Magyarországon igen erős az ellenérdekelt lobby. Mit gondoltok, kik lehetnek a békés egyezségkötés ellenzői, illetve ellenérdekeltjei? Vajon, milyen okokat hozhatnak fel?
Hiába a hangzatos kijelentések: túlzottan leterheltek a bíróságok, stb.
Mondjátok, mit lehetne tenni, hogy felzárkózzunk Romániához?
Feliratkozás a téma figyelésére |
jogunk van a mítoszhoz
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: Kiss László
Nem is olyan régen, amikor a mediáció és lobby kifejezések egy gondolatkörben szerepeltek, kapásból mondtam az érintett lobby csoportokat és természetesen meg is indokoltam.

Ma már nem vagyok ilyen határozott, már más összefüggéseiben látom a dolgokat. Nem hiszem, hogy egy vagy több konkrét lobby csoportról lenne szó, sokkal inkább a jog és a politikai narratívák összefonódásáról. Amikor a politika a saját legitimitását jogi narratívákkal próbálja igazolni ( lásd: láthatatlan alkotmány, demokratikus alapjogok, jogállamiság eszméje, stb...), akkor a jogon kívüli megoldások, mint amilyen a mediáció is mostoha gyermekké vállnak.

A politikai jogászkodás mellékhatásaként a jogászok is érdekes mutáción estek át és egy új, önálló hatalmi ágként kezdenek szerepelni. A jogállamiság eszméje mint egy vallási mítosz a mindennapjaink részévé vált, az önálló gondolkozás, a saját erkölcsi, etikai normák hiánya miatt a jogtól és azok felszentelt papjaitól a jogászoktól várunk útmutatást és megoldást bajainkra.

Mielőtt még bárki félreértené, nem a hazai viszonyokról beszélek ez nem magyar specifikum, mi több a román szabályozás ugyanennek a folyamatnak egy mintapéldája.
Globális törvénygyárak ontják magukból a mindennapjainkat meghatározó, sokértelmű szabályokat a kutya vacsorájától az uborka görbületi sugaráig.
Feliratkozás a téma figyelésére |
Ezt csináljuk, ha már itt vagyunk...
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: Abaházy Noémi
„this is what to do now that you're here/sit down doing nothing altoghether very fast”.
Vagyis: ezt csináljuk, ha már itt vagyunk/ induljon a semmittevés, de azonnal!

Vagyis Kiss Laci? Tehát mit is tanácsoltál? Mit kell tenni konkrétan?
Feliratkozás a téma figyelésére |
felismerés
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: Kiss László
Mint említettem jelenleg a határozatlanság állapotában leledzek. A korábbi tuti elképzeléseim köddé váltak az újabb információk, benyomások hatására. most az információ gyűjtés, felhalmozás időszakát élem, ami ugye azonos a semmit tevéssel.
Feliratkozás a téma figyelésére |
hukk
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: Kiss László
Szóval, most van a borkészítés időszaka. A fenti helyesírási és szerkesztési hibák nem a szövegszerkesztő izé, pont izé verziójának technikai hiányosságaiból adódnak.
Feliratkozás a téma figyelésére |
Re:hukk
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: Abaházy Noémi
Hook (akarom mondani, hukk) kapitány, szövegszüretre jelentkezem :)
Feliratkozás a téma figyelésére |
Hook vagy Cook
Kelt: 2012. október 02., kedd írta: kőkutya
Hülyére röhögtem magam, holnap a hookot is kooknak mondom. A cefrés mindenit. Palinka-fozde a lelkem
Feliratkozás a téma figyelésére |
Sok válasz jön a jövőből, de nem pont erre a kérdésre
Kelt: 2012. szeptember 30., vasárnap írta: Dr Kollárné Déri Kriszti
Módosítva: 2012. szeptember 30., vasárnap
Sok válasz jön a jövőből, de meglehet, nem pont erre a kérdésre.
Sokszor kifejtettem már, hogy fodrászhoz sem kötelező járni, mégis igénybe veszik az emberek ezt a szolgáltatást. Miért kéne éppen az önkéntességen alapuló mediációt kötelezővé tenni? Hol marad majd az önkéntesség?

És persze a téma kapcsán neki lehet menni más érdekcsoportoknak, jó alkalom a cirkuszra a mediáció, azaz a békés egyezségkötés :)))

Ha már fölvetődik ez a kérdés, én inkább úgy tenném fel (mérnökként): miért nem tanítjuk ezt már óvodától, miért fontosabb a Pitagórasz tétel, vagy éppen az új favorit, az etika (amit nem is etikatanárok fognak tanítani!)?
Feliratkozás a téma figyelésére |
pl. jog és erőszak
Kelt: 2012. október 03., szerda írta: Kiss László
Amikor a jog társadalom torzító hatásáról beszéltem részben erre is gondoltam:
http://www.symbolonkiado.hu/store/gondolatok/csaladon-beluli-eroszak-1-resz/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201210

Távol áll tőlem, hogy a családon belüli erőszak témájába belekezdjek, nem erről van szó. Arról van szó, hogy az általános fogalmak szerinti értelmes, tanult emberek értelmetlen pótcselekvéssel harcolnak értelmes célokért. Bedőlnek egy kommunikációs trükknek, a jog az erőszak minden formáját szabályozza és bünteti. A családon belüli erőszak nem a jogi szabályozás elégtelensége okán létezik, hanem az ember konfliktuskezelő és tűrő képességének elégtelensége okán.

A családon belüli erőszak esetében az eddig tehetetlen jog látszólag a társadalom nyomására, látszólag győzelmet aratott.
Egy fenét aratott!
Feliratkozás a téma figyelésére |
Nem aratott, szüretelt
Kelt: 2012. október 03., szerda írta: Abaházy Noémi
Nem aratott, győzelmet szüretelt (szüret időszaka van).
Győzelem: maga a szent cél, nem igaz?
Feliratkozás a téma figyelésére |
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...