COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap VÁLÁSI MEDIÁCIÓS KÉRDÉSEK Témák Hozzászólások
Kérdezési lehetőség és akkreditált párkapcsolati-válási mediátor szakemberek adatai.
 
Vissza a fórumlistához   Vissza a témalistához
Elváltam, semmi sincs megoldva
Kelt: 2012. szeptember 24., hétfő írta: Fruzsi
Tisztelt Doktornő !

10 éves kisfiamról lenne szó, aki még a mai napig sem tudta túltenni magát a válásunk óta. 2006-ban váltam el férjemtől 17 évi házasság után. Van egy majdnem 18 éves nagyfiam aki apjával él, 10 éves velünk lakik és a mostani kapcsolatomból van egy 1,5 éves kislányom. A házasságom alatt én csak egy "cseléd" voltam a férjem családjába, ott tiportak porba és aláztak meg ahol csak tudtak. Nagyon sokáig türtem, de mikor idegenek tudtára került a dolog, akkor felléptek segítségemre és még időbe sikerült "elmenekülnöm" ebből a házasságból. Már majdnem az életem is ráment, a volt férjem sokszor életveszélyesen megfenyegetett, megerőszakolt, megalázott, elzavart sokszor a kisebbik fiam szeme láttára is. Volt anyósom ezeket mindig szó nélkül végignézte, mondván, hogy egy feleségnek mindent el kell türnie, ha már egyszer azt választotta, hogy férjhez megy, neki sem volt jobb sora, akkor nekem miért legyen. Nagyon hosszú lenne a történetem, de most a fiamról van szó.
Válás után sem nyugodtak le a kedélyek, volt férjem nem tudott belenyugodni, hogy a kisebbik fiamat elhoztam, a nagyobbik sokkal jobban félt apjától (sokat zsarolta) így inkább őt választotta. A kapcsolatunk sajnos azóta sem túl jó. Az elején próbálta mindkét gyereket ellenem fordítani, mindennel bemocskolt, gyámhatóságon feljelentett indokolatlanul, hogy nem törödöm a gyerekkel, veszélyeztetem, iszok, stb. Ezek mind nem igazak. A tárgyaláson nem jelent meg, de a feljelentést visszavonta. A gyerekjólétisek is kint voltak többször is, iskolából is kértek véleményt, persze mindent rendben találtak. Közben a gyerekkel pszihológushoz jártunk kb. 1 évig.
Apja azóta is csalja a gyereket, hogy költözzön hozzá, mert nálunk nagyon rossz sora van (szerinte), ott mindent megkap amit csak akar, tanulni se kell, ott laza életet lehet folytatni. Nálunk "szigor" van, este 8-kor fürdés, 9-kor fekvés, reggel időben kelés, suli után tanulás, és ha marad idő akkor mehet a haverokkal. Itthon is vannak feladatai, ha elvégezte akkor szabad. A kistestvérével nagyon jó a kapcsolata, sőt még a mostani élettársammal is. De mégis apjához akar költözni, olyannyira, hogy már tanulni sem akart, elment itthonról szó nélkül és csak késő este jött haza. Beszéltem apjával engedje meg, hogy egy próba hónapra odaköltözhessen a gyerek és akkor tud különbséget tenni. Nagyon közel lakunk egymáshoz. Sajnos az apuka azóta is fenyeget,hogy akkor én mondjak le a gyerekről mert nem akarom nevelni, ő meg nem tudja mert külföldön dolgozik, a nagymama van a nagyobbik gyerekkel is, de ő beteg, nem tudja vállalni. Akkor kérdem én miért kell bolondítani szegény gyereket, akinek amúgy is nagyon sérülékeny a lelki világa. Apja pénzzel próbálja megvenni mindkét gyerek szeretetét, és azzal zsarolja a nagyobbat is, hogy az ő dolgait fogja eladni, ha arra kerül a sor, nem ő vonja meg magától a dolgokat.
Az apuka nyári szünetben sem vitte el a gyereket, kéthetente mikor láthatás van, most már rendszeresen nem viszi el, inkább haza se jön (5-en dolgoznak együtt a faluban, ők elmondják, hogy ha az apuka barátnője nem ér rá, akkor ő sem jön haza, iszik, pornófilmeket néz).
Az apuka amúgy elég italozó életmódot folytat, jogosítvány nélkül engedte a gyerekeket autókázni, ittasan átengedte a kormányt a nagyobbik gyereknek mikor még jogosítványa sem volt, és járták a falut, hogy neki soförje van.
Mi nem élünk nagyon jó anyagi helyzetben, de a gyerekek mindent megkaptak amire szükségük van, nem koszosak, nem éheznek. Külön órára járatom, gitározik, templomba jár (amit apuka nagyon nem szeret), és még sorolhatnám.
Kérdésem az lenne, hogy most mit tegyek.
Apuka kéri gyámhatóságnál mondjak le írásban a gyerekről (még ha csak egy hónapra is) és akkor oda mehet. De ő akkor sem tud itthon maradni, hanem majd a barátnője veszi kezelésbe a gyereket. Különben ő úgy gondolta, csak akkor költözzön oda a gyerek ha már nagy lesz, míg iskolába jár és segítségre szorul maradjon nálam.
Tanácstalan vagyok. A gyerek ragaszkodik az apjához, de azok a körülmények nem tesznek jót neki. El fog zülleni, mert teljes felügyelet nélkül lesz, biztos nagyon fog tetszeni neki az az életmód, nem csinálunk semmit, gépezhetünk, tv-hetünk, senki nem kér számon semmit. Az én több éves munkám meg kárba veszik, én rendes embert próbáltam belőle faragni, az őszinteségre és a tiszteletre tanítottam mindig. Apjánál mindenki mindenkinek hazudik és ott vágja át ahol csak tudja.
Ha tiltom akkor a gyerek szemébe, leszek rossz, mert nem engedem apjához. Én soha nem neveltem apja ellen, mindig azt mondtam neki, hogy tisztelje és szeresse mert akár milyen ő akkor is az apja marad.

Ha tud kérem adjon tanácsot a döntésembe, mert lassan már én is felörlődöm.

Köszönettel és tisztelettel:
F.
Feliratkozás a téma figyelésére |
Jog egy védőháló
Kelt: 2012. szeptember 24., hétfő írta: Abaházy Noémi
Köszönöm, hogy megtisztelt a bizalmával.
Az elmondott történet alapján úgy vélem, hogy Önök felnőttként sem tudták túltenni magukat a váláson, így nem csodálhatjuk, ha a gyerekek is nehezen „döntenek”. Rengeteget foglalkoznak a múlttal, amin pedig már egyikük sem tud változtatni. A fájdalom életben tartása erős, tudattalan kötődésekre utalhat, amit ésszel, racionálisan nem, vagy igen nehezen tudnak uralni.
Önből a volt férje viselkedés-mintázatai továbbra is ugyanazt a magatartást váltja ki: megalázkodás, védekezés, állandó bizonytalanság, határozatlanság. Azt kéne elfogadnia, hogy a férjének már nincs hatalma Ön fölött. Láthatja, tapasztalhatja az Önt támogató jogi kereteket: ahogy írja a bíróság, gyámhatóság nem találta indokoltnak az apa eddigi vádjait. Miért kellene továbbra is az általa mondottakat figyelembe vennie, miért kell úgy élnie, ahogy mások mondják Önnek?
Ha meg van arról győződve arról, hogy jó anya, akkor a jogi keretek adottak, a jog védi Önt, a kisfiú Önnél marad. Miért vetődik fel ez a kérdés fel egyáltalán? Ön felnőtt ember, a kisfia pedig gyerek, akire nem háríthatja át (még a kérésére sem) a sorsáról (egyben többük sorsáról) való döntést. A bíróság Önnek ítélte a kisgyermeket, vállalja hát a felelősséget. Tegyen meg kérem mindent annak érdekében, hogy a lehetőségekhez mérten jó körülmények között nevelkedjen és nyugodt lehet.
Őszinte tisztelettel és reménységgel kívánok sok erőt és kitartást!

Aki válaszolt:
Abaházy Noémi
Feliratkozás a téma figyelésére |
Időpont kérése Krisztitől
Kelt: 2012. szeptember 12., szerda írta: Kati
Módosítva: 2012. szeptember 12., szerda
Kedves Kriszti!
Talán emlékszik rám, Kati vagyok, 5 évvel ezelőtt jártam Önöknél. Akkori férjem kezdeményezte a mediációt, amire végül érdemben nem került sor, mert bennem már megérett a döntés, hogy elhagyom őt.
Az azóta is tartó új párkapcsolatomban van gondom, amit ezúttal nem a kapcsolatból való kiugrással szeretnék megoldani, hanem szeretném megjavítani.
De nem megy egyedül, értő segítségre lenne szükségem. Önre.

Tudna adni időpontot egy tanácsadásra?
Pénteken bármikor ráérek, vagy 21 után szintén.

Sajnos a telefonszámát nem találtam, azért jelentkezem írásban.
Előre is köszönöm,
üdvözlettel
Feliratkozás a téma figyelésére |
Előttem az utódom :)
Kelt: 2012. szeptember 12., szerda írta: Dr Kollárné Déri Kriszti
Kedves Kati,
termeszetesen emlekszunk Onre, Onokre.

Jo szivvel koszonjuk, hogy ismet gondoltak rank.

Mi mar nem vallalunk konzultaciot a tanitasi munkank miatt.
Kifejezetten ajanljuk szakmailag a tanitvanyunkat, akinek atadtuk a praxisunkat: Sudár Györgyi.
Nagyon jol kepviseli a mi szellemisegunket, a gyakrolati, valamint a tudomanyos dolgainkat.
Kerem, batoritom Onoket, bizzanak meg benne, bizzak a gondjukat ra.

Sudár Györgyi:
06 20 773 88 23

Koszonettel vesszuk a visszajelzesuket.

Tisztelettel es udvozlettel,
Deri Kriszti
Feliratkozás a téma figyelésére |
Jelentkezem!
Kelt: 2012. szeptember 12., szerda írta: Kati
Kedves Kriszti!
Köszönöm szépen az ajánlást, szabadságunk után meg fogom keresni kolléganőjüket.
Önöknek nagyon sok szakmai sikert, magánéletükben boldogságot kívánok.
Üdvözlettel
Kati
Feliratkozás a téma figyelésére |
Hálás köszönetem Krisztinek!
Kelt: 2012. szeptember 12., szerda írta: Timi
Kedves Krisztina!

Hát már túl vagyunk minden tárgyaláson, melyhez a közreműködéseteket nem tudom eléggé megköszönni :).
Kezdem összeszedni magam és most már úgy érzem van élet válást követően is :). Fiam, Zoli is jól van, lassan készülünk a sulira, a volt férjemmel pedig próbálom a kommunikációt valamilyen szintre fejleszteni, nála még úgy érzem több idő kell, szerintem még nem tudta az eseményeket feldolgozni, sértett. Én is az voltam, mert nem láttam, hogy meg akarná menteni a házasságunkat, de most már nem búslakodom miatta.

Mindenesetre én nagyon hálás vagyok nektek és arra gondoltam, hogy személyesen is elmondhassam felkeresnélek titeket valamikor a jövő héten, amikor nektek is jó, előtte természetesen felhívnálak, hogy pontosan, mely időpont lenne nektek is jó.

Apropó egy ismerősömnek ajánlottalak titeket, megadtam a honlapotok elérhetőségét, biztosan hamarosan keresni fog benneteket válással kapcsolatban.

Nagyon kellemes hetet kívánok Nektek!

Üdv.
Tímea
Feliratkozás a téma figyelésére |
Köszönöm, köszönöm!
Kelt: 2012. szeptember 12., szerda írta: Dr Kollárné Déri Kriszti
Kedves Tímea,
veled örülünk!
Szombaton tanítunk, szeretettel látunk :)
k
Feliratkozás a téma figyelésére |
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...