COACH KÉPZÉS, tanácsadás, terápia, mediáció és coaching: Dr. Kollárné Déri Kriszti, 06 (70) 631-33-11, kriszti.deri@gmail.com, skype: deri.kriszti, 06 (70) 631-33-11, iLoveSchool!

Dr. Kollárné Déri Kriszti hivatalosan is angyal lett

 

Dr. Kollárné Déri Kriszti Havas Henrik "Henrik angyalai" című műsorában Csisztu Zsuzsával és Csézyvel közösen hivatalosan is angyal lett.

Sztárok és sztár iskola - Csengeri Attila ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

Csengeri Attila

színész, musical és operett énekes

Sztárok és sztár iskola - Gyulai Júlia Európa-bajnok ajánlja

a LIFE & BUSINESS DESIGN INTÉZET Dr. Kollár Iskoláját

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom  mindenkinek!”

Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus

(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-el)Sztár képzők és sztár iskolák - a beregszászi főiskola ajánlja


A beregszászi főiskola stratégiai partnerséget kötött 2013-ban a Dr. Kollár Iskolával.

A II. Rákóczi Ferenc Főiskola ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit.

 Sztár képzők és sztár iskolák - a PÉCSI EGYETEM ajánlja


A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara ajánlja a Dr. Kollár Iskola képzéseit, melynek sikeres teljesítéséről közös tanúsítványt állítanak ki 2014-től.

 Sztár tudósok és sztár coachok - PhD Dr. Tőzsér János ajánlja


"A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!"

PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára, a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője


Sztárok és sztár coachok - Baranyai Annamária ajánlja


"Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Baranyai Annamária, színész-énekesnő


Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje


Sztárok és sztár coachok - Dr. Szabó Tünde ajánlja

"A Kollár Coaching Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Vezető tanáraink, Krisztina és József minden tudásukkal azon voltak, hogy képességeinkhez mérten sajátos feladatokkal segítsenek bennünket a tudás megszerzéséhez. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!"

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon (ezüstérmek: EB, VB, Olimpia), a  Magyar Úszó Szövetség főtitkára

Sztárok és sztár coachok - Keresztes Ildikó ajánlja

"Örvendek, hogy megismertem Dr.Kollárné Déri Krisztinát és Dr.Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek"


Keresztes Ildikó énekesnő
1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj-musical kategória, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés – Az év hazai rock albuma (Nekem más kell), 2006 VOX-CAR díj-legjobb filmbetét dalért a „Csak szex és más semmi” című filmben., 2011 Fonogram- díj-jelölés – Az év hazai klasszikus pop-rock albuma

Sztárok és sztár coachok - Mahó Andrea ajánlja

"Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Dr. Kollárné Déri Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coach fontosságát és mindenkinek szeretettel ajánlom."

Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművésze

Sztárok és sztár coachok - Katus Attila ajánlja

"Örülök, hogy megismerhettem az Iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos személetek születnek.. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!"


Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, életmód szakértő, Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év Edzője, a Magyar Torna Szövetség által Az elmúlt 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban
, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar óraadó tanára


Sztárok és sztár coachok - Balogh Emese ajánlja

"Krisztinek és Józsefnek küldöm szeretettel a szívből jövő ajánlásomat: Az ontológiai coaching megtanít arra, hogy előbb önmagunk, majd másoknak segítve utat találjunk a lét egyetemes horizontja irányába. Ebben az iskolában képessé váltam más dimenziókból szemlélni önmagamat, másokat, önmagam és mások környezetének, kapcsolatainak összességét. Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki kitörni vágyik a sablonok világából."

Balogh Emese, vezető ásványvízgyártó tulajdonosnője, a Cafe Archibald Tudásközpont alapítója és tulajdonosa, mester coach

Sztárok és sztár coachok - Kiss Lenke ajánlja

"Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok... csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
Egyedülálló, fantasztikus eredményei: 328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres "Év játékosa" A mezőnyből és palánk alól is rendkívül ponterős, domináns center, olimpiai gólkirály! A Halhatatlan Klub tagja

Sztárok és sztár coachok - Nagy Sándor ajánlja

"Örültem, hogy megismerhettem a Dr. Kollár Iskola alapítóit, munkájukat!
Fontosnak tartom a kreativitást és hogy a nagy, világmegváltó gondolatok előtt magunkkal legyünk először tisztában. Jó és rossz tulajdonságainkkal egyaránt, mert csak így láthatjuk az Életet és másokat is tisztán, ítélkezés mentesen!
Hiszen a Jóisten hasonlatosságára  mindannyian teremtők vagyunk, rajtunk is áll, hogy milyen lesz ez az Utazás!
Ajánlom őket szeretettel mindenkinek! :)"

Nagy Sándor
Súgó Csiga és Soós Imre-díjas színész, énekes, a Madách Színház oszlopos és kiemelkedő tagja

Közszereplők és sztár coachok - Lengyel Szilvia ajánlja

"Az ontológiai coaching eszköztárának segítségével nem a problémákban süllyedünk el, hanem az elképzelhető és elfogadható, alkalmas megoldások fényében és akarásában tudunk túllépni rajtuk. Erre lenne szüksége mindenkinek! Kriszti és József az ehhez vezető utat mutatja meg kiválóan."

 

Lengyel Szilvia, országgyűlési képviselő


Sztárok és sztár coachok - Koós Réka ajánlja

"Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!"
Köszönettel és üdvözlettel:

Koós Réka
Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Útkövetés: Címlap Creatív Class FM Rádió "Komolykodó" 'Mindenki másképp csinálja": Magyarországon először mi újra megmutatjuk, milyen is a coaching (élő beszélgetés)

'Mindenki másképp csinálja": Magyarországon először mi újra megmutatjuk, milyen is a coaching (élő beszélgetés)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebookBlogter.huMyspace bookmarkNetlog bookmark

"Mindenki másképp csinálja" 3.

Élő coaching beszélgetés (életvezetési tanácsadás, life coaching)

2013.02.12. -35 perces beszélgetés-
Szerkesztette: Abaházy Noémi

Magyarországon először!
Belehallgathatunk egy élő coaching beszélgetésbe (életvezetési tanácsadás, life coaching).
Hogy kell ezt csinálni? Hallgasd meg a beszélgetésünket. (A beszélgetés bemutatására írásbeli engedéllyel rendelkezünk.)
Mi nemcsak tanítjuk... és meg is merjük mutatni.

Az első alkalommal közzétett beszélgetés itt található: 'Mindenki másképp csinálja": Magyarországon először mi megmutatjuk, milyen is a coaching (élő beszélgetés)

A mostanihoz ezt fűzzük hozzá:

Kriszti coachol, tanít. Megkérdeztük, mi a véleménye arról, hogy egyesek szerint a coaching nem tanítás:

"Engem ez nem különösebben érdekel.

Amikor valaki igen szorult helyzetbe kerül, mindig a tudományhoz fordul. Ha betegek vagyunk, az orvostudomány a mentsvárunk, ha megoldhatatlan vitánk támad, a jogtudomány iránymutatásai teremtenek valamiféle rendet. A tudomány számos kérdésre nem ad kielégítő választ, ezzel szemben az áltudományok semmire.
És most fel kell tennünk a kérdést: mi a coaching? Tudományos eredményekre támaszkodik vagy sem? Akik azzal házalnak, hogy a coaching nem tanítás, igen csekély elméleti tudásuk és felkészültségük lehet arra nézve, hogy "működik" az ember, mik a legújabb kutatási eredmények ezzel kapcsolatban.

Én még nem hallottam, hogy a professzor úgy tanítaná meg, miképpen kell mátrixot integrálni, hogy kérdezgeti a hallgatókat, hogy kéne integrálni, volna-e kedvük kivonni, vagy most éppen összeadni szeretnének...? Ha pedig egy mérnök nem tanul új fogalmakat és nem tud mondjuk integrálni, akkor semmi esélye sincs, hogy olyan belátásokra jusson, amire egyébként a gyakorlati munkáját alapozza, egyben ezekkel mások életét biztosítja, pl. nehogy összeomoljon az általa tervezett ház és meghaljanak az emberek.
Miért lenne kisebb felelősség mások életébe beleszólni? Miért lenne olcsóbb a szó?

Hogyan repül ki a légy a palackból? Csupán attól, hogy kérdezgetjük? Nyilván azért ütődik neki újra és újra az edény falának, mert nincs lehetősége arra, hogy megértse a magyarázatunkat: ez egy üveg. Megakadályozza, hogy a fény felé repülve a szobából valóban kijuss a szabadba. Jó a heurisztikád (eddigi tapasztalatod, szokásod, szokásos megoldásod), hogy a fény felé tartasz, de ezúttal tévesnek bizonyul. Hagyd abba. Megeshet, hogy most kivételesen éppen a sötét irányában kell próbálkoznod, legalábbis gondold át, ne zárd ki ezt az utat sem. Az üveg ugyanis olyan anyag, amin nem tudsz áthatolni.
Az emberek ezt, vagyis a magyarázatot, a tanítást minden bizonnyal megértik Erre vannak 2, illetve legkésőbb 6 éves koruktól intézményes rendszerben kondicionálva.
Miért mondanánk le róla?"

iLoveSchoolt!

Aki az élő coaching-bemutatóra vállalkozott:

Dr. Kollár Coaching: Coach és mediátor képzések kezdőtől a mester fokozatig
Budapest-Belváros, Váci utca, a Szent Mihály templommal szemben
+36 30 331 1878, skype: deri.kriszti, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.drkollarcoaching.hu

 

"Dr. Kollár Coaching- egy nagy piros pont az Élet Iskolájában"

 


 

Figyelmedbe ajánljuk

 • "Mindenki másképp csinálja"

"Mindenki másképp csinálja": Álomgyárosok tanácsot ülnek: Legyél életszobrász!
"Mindenki másképp csinálja": Magyarországon először mi megmutatjuk, milyen is a coaching (élő beszélgetés)
"Mindenki másképp csinálja": Magyarországon először mi újra megmutatjuk, milyen is a coaching (élő beszélgetés)

 • Sikerszéria

"Sikerszéria": Sikeres coachok a munkájukról és eredményeikről: Django-k a munkaerőpiacon vadásznak
"Sikerszéria": Sikeres coachok a munkájukról és eredményeikről: Te akarsz otthon a főnök lenni? Öltöztesd a párodat!
"Sikerszéria": Sikeres coachok a munkájukról és eredményeikről: Élet az üveghegyen túl
"Sikerszéria": Sikeres coachok a munkájukról és eredményeikről: Mi vagyunk a kegyetlen coachok
"Sikerszéria": Sikeres coachok a munkájukról és eredményeikről: Üvegtigris-controlling

 • "Chaotic madness"

"Chaotic madness" 5.: Trainspotting-házasság (A tökéletlen házasságok tökéletessége)
"Chaotic madness" 4.: Hogyan látják a férfiak a nőket? (Metallica-stratégia oda és vissza)
"Chaotic madness" 3.: Nagy fogadalmak vagy enyhe jelenhedonizmus, netán vad orgiák?
"Chaotic madness" 2.: Így teljesüljön minden álmod!

"Chaotic madness" 1.: Coachom, coachom, mondd meg nékem!

 • a Mentofaktúra (Szellemi műhely) adásainkat is:

Lepkeszárnyak a generációs szakadékok fölött
Nesze neked karrier!

Kell-e nekünk önismeret?

 • és a többi Dögös ötös beszélgetésünket:
"Dögös ötös" beszélgetés 5.: Romolj meg! (Válási stratégiák)
"Dögös ötös" beszélgetés 4.: "Bika és viadal"-stratégiák (Kitörési stratégiák)
"Dögös ötös" beszélgetés 3.: Blöff; blöffölsz vagy elvérzel? (Konfliktus-stratégiák)
"Dögös ötös" beszélgetés 2.: Austen-stratégia (Együttélési stratégiák)
"Dögös ötös" beszélgetés 1.: Monroe-stratégia nemcsak nőknek (Hogy légy nő?)
 • valamint Dr. Kollár igen népszerű, színes hangulatait:

"Couleur locale" 1.: Dr. Kollár József műsora
"Couleur locale" 2.: Dr. Kollár József műsora

Az iLoveSchool párkapcsolati, válási és üzleti menedzsment tanácsadója:
Csintó Edit
akkreditált life
és business coach >>


Tóth Éva
Consigliere, és Coach krízis
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fekete Gertrud
Jószolgálati coach,
szomaesztétika coach
szakértő
Info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Feliratkozás hírlevélre

Utolsó fórum hozzászólások

 • Integessen szépen Extremisztánból (2013. március 08., péntek)
  Kedves Bernadett, amikor szerelmesek vagyunk, a fellegekben járunk, hívjuk ez...
 • Megtartsam őt (2013. március 08., péntek)
  A hallgatói levelet élesítette: Abaházy Noémi Elnézést kérek hogy lev...
 • A végének márpedig nincs vége (2013. február 28., csütörtök)
  Kedves Csilla, nézze csak meg ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=k8AkjWQ3P...
 • Vége? (2013. február 28., csütörtök)
  Aki az olvasói levelet megjelentette: Abaházy Noémi Köszönöm válaszát...
 • Szép mese a szerelem mítoszáról (2013. február 27., szerda)
  Kedves Levélíró, "Ha mást szeret! Az a legrosszabb! Azt nem lehet kibírn...
 • Engedjem, hagy menjen? (2013. február 27., szerda)
  A Levélíró online kérdésének megjelenését engedélyezte: Abaházy Noémi...
 • Varázsló (2013. február 21., csütörtök)
  Na jó, de hogyan? "Gondold, hogy most olyan állapotban vagy, mint a már fe...
 • Napi mentál kisfröccs 53. - Szívet cserélj ne égboltot (2013. február 20., szerda)
  "Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami s...
 • Hűtlen látomás (2013. február 13., szerda)
  Kedves Katus, a rovartípusú kommunikáció hasonlít ahhoz, ahogy például a...
 • Nem hiszem (2013. február 13., szerda)
  Az olvasói kérdést élesítette: Abahází Noémi Tisztelt Kollárné Dér...
 • Florida-vita (2013. február 12., kedd)
  Lényeg mindig a részletekben rejlik: hogyan? Hogyan tanuljuk meg a hajótöré...
 • Napi mentál kisfröccs 52. - A hajótörés művészete (2013. február 07., csütörtök)
  Ha nem vagy kész arra, hogy változtass az életeden, egy coach sem segíthet r...